Sovellusten synkronointi Google-tilin kanssa

Voit hallinnoida sitä, kuinka sovelluksesi synkronoivat viestejä, sähköposteja ja muita viimeaikaisia Google-tilisi tietoja.

Tärkeää: Osa näistä vaiheista koskee vain Android 9:ää tai sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Mitä synkronointi tekee

Kun puhelin tai tabletti suorittaa synkronoinnin, Google-sovellukset päivittävät tietonsa ja saat ilmoituksia päivityksistä.

Mitä sovelluksia synkronoidaan

Oletuksena Googlen sovellukset synkronoidaan automaattisesti Google-tilillesi. Voit poistaa automaattisen synkronoinnin käytöstä tai palauttaa sen käyttöön sovelluskohtaisesti. Muiden sovellusten synkronointitoiminnot vaihtelevat sovelluksen mukaan.

Automaattisesti synkronoitavien Google-sovellusten tarkistaminen
  1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Tietoa Ja sitten Google-tili Ja sitten Tilin synkronointi.
    • Jos laitteella on useita käyttäjätilejä, valitse niistä haluamasi.
  3. Näet luettelon Google-sovelluksistasi ja niiden edellisen synkronoinnin ajankohdista.
Muiden synkronoimattomien sovellusten tarkistaminen
Tärkeää: Jos sovellusta ei näy puhelimen tai tabletin Asetukset-sovelluksen Tilit-kohdassa, sovellus ei voi synkronoitua automaattisesti Google-tilisi kanssa.

Tarkista, näkyykö synkronointi- tai kirjautumisvaihtoehtoja tällaisten sovellusten omissa asetusvalikoissa. Lue lisää sovelluslupien muuttamisesta.

Automaattisen synkronoinnin käytöstä poistaminen

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Salasanat ja tilit.
  3. Jos puhelimella on useita käyttäjätilejä, valitse synkronoitava tili.
  4. Valitse Tilin synkronointi.
  5. Poista automaattinen synkronointi käytöstä haluamiesi sovellusten osalta.

Vinkki: Automaattisen synkronoinnin käytöstä poistaminen ei poista sovellusta. Se vain estää sovellusta päivittämästä tietojasi automaattisesti.

Tilin manuaalinen synkronointi

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Tietoa Ja sitten Google-tili Ja sitten Tilin synkronointi.
    • Jos laitteella on useita käyttäjätilejä, kosketa synkronoitavaa tiliä.
  3. Valitse Lisää Lisää Ja sitten Synkronoi nyt.

Vinkki: Manuaalinen synkronointi päivittää kaikkien Googlen sovellusten tiedot riippumatta siitä, onko automaattinen synkronointi käytössä.

Muita lähteitä