Overfør filer mellom datamaskinen og Pixel-telefonen din

Du kan bruke Google-kontoen din eller en USB-kabel til å flytte bilder, musikk og andre filer mellom datamaskinen og Android-enheten din.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 9 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Pixel-batteriet lærer seg kontinuerlig atferden din og optimaliserer seg selv basert på hvordan du har brukt apper nylig. Når du konfigurerer en ny enhet, eller etter en tilbakestilling til fabrikkstandard, kan det ta noen uker før optimaliseringen når full effektivitet. For best mulig resultat bør du la Tilpasset batteri og batterioptimalisering være på.

Det er normalt at Pixel-telefonen har høyere batteriforbruk enn vanlig etter en programvareoppdatering. Dette skyldes at telefonen jobber hardt med å laste ned og optimalisere den nye programvaren og få alt i gang.

Hvis du fortsatt opplever uvanlig høyt batteriforbruk etter noen dager, kan du gi oss beskjed, så hjelper vi deg gjerne.

Alternativ 1: Flytt filer med Google-kontoen din

Last opp filer til Google-kontoen din for å bruke dem på både datamaskinen og enheten din.

Alternativ 2: Flytt filer med en USB-kabel

På Windows-datamaskiner
  1. Lås opp enheten.
  2. Koble enheten din til datamaskinen med en USB-kabel.
  3. Trykk på «Enheten lades via USB»-varselet på enheten din.
  4. Velg Filoverføring under «Bruk USB for».
  5. Et filoverføringsvindu åpnes på datamaskinen. Bruk den til å dra filer.
  6. Løs ut enheten fra Windows når du er ferdig.
  7. Koble fra USB-kabelen.
På Mac-datamaskiner

Datamaskinen må bruke Mac OS X 10.5 eller nyere.

1. Last ned og installer Android Filoverføring på datamaskinen din.
  2. Åpne Android Filoverføring. Neste gang du kobler til enheten din, åpnes den automatisk.
  3. Lås opp enheten.
  4. Koble enheten din til datamaskinen med en USB-kabel.
  5. Trykk på «Enheten lades via USB»-varselet på enheten din.
  6. Velg Filoverføring under «Bruk USB for».
  7. Et Android Filoverføring-vindu åpnes på datamaskinen. Bruk den til å dra filer.
  8. Koble fra USB-kabelen når du er ferdig.
Chromebook
  1. Koble enheten din til Chromebooken med en USB-kabel.
  2. Lås opp enheten.
  3. Trykk på «Enheten lades via USB»-varselet på enheten din.
  4. Velg Filoverføring under «Bruk USB for».
  5. Filer-appen åpnes på Chromebooken din. Bruk den til å dra filer.Finn ut hvilke filtyper som fungerer på Chromebook.
  6. Koble fra USB-kabelen når du er ferdig.

Feilsøk flytting av filer med USB

På Windows-datamaskiner
  • Feilsøk datamaskinen
    • Kontrollér datamaskinens innstillinger for å sikre at Windows oppdager ny maskinvare automatisk.
    • Start datamaskinen på nytt.
  • Feilsøk enheten din
  • Feilsøk USB-tilkoblingene
    • Prøv en annen USB-kabel. Ikke alle USB-kabler kan overføre filer.
    • For å teste USB-porten på enheten, koble enheten til en annen datamaskin.
    • For å teste USB-porten på datamaskinen, koble en annen enhet til datamaskinen.
På Mac-datamaskiner
  • Feilsøk datamaskinen
    • Kontrollér at datamaskinen bruker Mac OS X 10.5 eller nyere.
    • Kontrollér at Android Filoverføring er installert og åpnet på datamaskinen.
    • Start datamaskinen på nytt.
  • Feilsøk enheten din
  • Feilsøk USB-tilkoblingene
    • Prøv en annen USB-kabel. Ikke alle USB-kabler kan overføre filer.
    • For å teste USB-porten på enheten, koble enheten til en annen datamaskin.
    • For å teste USB-porten på datamaskinen, koble en annen enhet til datamaskinen.