Konfigurer en pauseskærm

Din telefons pauseskærm kan vise billeder, farverige baggrunde, et ur og meget mere, når din telefon oplader eller er sat i dockingstation.

Vigtigt! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 9 og nyere versioner. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Deaktiver pauseskærmen

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Skærm Og derefter Avanceret Og derefter Pauseskærm.
  3. Tryk på Starttidspunkt Og derefter Aldrig. Deaktiver Pauseskærm, hvis du ikke kan se "Starttidspunkt".

Indstil pauseskærmen

Trin 1: Vælg, hvad pauseskærmen skal vise

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Skærm Og derefter Avanceret Og derefter Pauseskærm Og derefter Aktuel pauseskærm.
  3. Tryk på en valgmulighed:
    • Ur: Vis et digitalt eller analogt ur. Du kan vælge dit ur eller skrue ned for lysstyrken på skærmen ved at trykke på Indstillinger Indstillinger ud for "Ur".
    • Farver: Vis skiftende farver på skærmen.
    • Fotos: Se billeder fra appen Fotos. Du kan vælge kilde eller ændre indstillinger ved at trykke på Indstillinger Indstillinger ud for "Fotos" .
    • Andre apps: Hvis du har downloadet en app, der fungerer med din pauseskærm, kan du se den på listen.

Trin 2: Styr, hvornår pauseskærmen skal vises

Hvis den oplader, er sat i dockingstation, eller begge dele er tilfældet:

1. Tryk på Starttidspunkt under indstillingerne for pauseskærmen. Hvis du ikke kan se Starttidspunkt, kan du trykke på Mere Mere Og derefter Starttidspunkt.
  2. Tryk på Når enheden er tilsluttet en dockingstationUnder opladning eller Under opladning, eller når enheden er tilsluttet en dockingstation. "Tilsluttet en dockingstation" betyder, at din telefon er sat i en dockingstation, der er en form for telefontilbehør.

Trin 3: Afprøv pauseskærmen

Du kan se, hvordan din pauseskærm kommer til at se ud, ved at trykke på Start nu. Hvis du ikke kan se "Start nu", skal du trykke på Mere Mere Og derefter Start nu.

Vælg, hvornår din skærm skal opleve timeout

Når du har indstillet pauseskærmen, vises den, når skærmen på din telefon oplever timeout. Sådan skifter du, hvor lang tid det skal tage, før din telefon oplever timeout:

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Skærm Og derefter Avanceret Og derefter Timeout for skærmen.
  3. Vælg en mulighed.

Tip! Hvis du slukker din telefon ved hjælp af afbryderknappen, starter pauseskærmen ikke. Lad i stedet skærmen være tændt, så enheden oplever timeout af sig selv.