Del og administrer enheter med Finn enheten min

Du kan la venner eller familiemedlemmer dele og finne enheter eller tilbehør, for eksempel bilnøkler, som har sporingsbrikke. Du kan når som helst slutte å dele enheter og fjerne enheter og tilbehør fra Finn enheten min hvis du ikke eier dem lenger.

Del et tilbehør eller en sporingsbrikke

Viktig:
  • Denne fremgangsmåten fungerer bare på Android 9 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.
  • For å ivareta personvernet til personen som deler enheten, tar det flere minutter å oppdage posisjonen til tilbehøret eller sporingsbrikken når delingen er fullført.
  • Du kan dele tilbehøret eller sporingsbrikken med opptil 10 personer, slik at alle kan finne verdisakene dine i appen.
Trinn 1: Enhetseieren sender en delingsinvitasjon
  1. Trykk på Finn enheten min på enheten.
  2. Velg tilbehøret du vil dele.
  3. Trykk på Del enheten.
  4. Følg veiledningen på skjermen.
    • Du kan sende invitasjonen i en hvilken som helst meldingsapp, for eksempel tekstmelding, e-post eller Quick Share.
Tips: Vennen din eller familiemedlemmet ditt må godta invitasjonen innen 24 timer.
Trinn 2: Mottakeren godtar invitasjonen
  1. Vennen eller familiemedlemmet åpner linken du sendte i invitasjonen, på en Android-enhet.
  2. Hen blir bedt om å laste ned Finn enheten min-appen hvis den ikke allerede er installert.
  3. Hen kan velge om hen vil godta invitasjonen eller ikke.
    • For å godta: Trykk på Godta.
    • For å avslå: Trykk på Avslå.
Tips: Når du godtar en invitasjon, står det en firesifret PIN-kode under den delte enheten. Du kan bruke PIN-koden for ekstra sikkerhet.
Trinn 3: Enhetseieren bekrefter delingen
  1. Trykk på Finn enheten min på enheten.
  2. Velg tilbehøret eller enheten du vil dele.
  3. Trykk på Innstillinger.
  4. Velg vennen eller familiemedlemmet.
  5. Velg om du vil bekrefte delingen.
    • For å bekrefte: Trykk på Bekreft.
    • For å avbryte: Trykk på Avbryt delingen.
Tips: Når du godtar en invitasjon, står det en firesifret PIN-kode under den delte enheten. Du kan bruke PIN-koden for ekstra sikkerhet.

Slutt å dele enheter eller tilbehør

Viktig: Når du slutter å dele en enhet eller tilbehør, kan bare eieren av enheten se posisjonen.

Hvis du er hovedeieren
  1. Trykk på Finn enheten min på enheten.
  2. Velg den delte enheten.
  3. Trykk på Innstillinger Innstillinger.
Ved siden av personen du vil skal slutte å dele, trykker du på MerMer og så Slutt å dele.
Hvis du er den sekundære eieren
  1. Trykk på Finn enheten min på enheten.
  2. Velg den delte enheten.
  3. Trykk på Innstillinger Innstillinger.
  4. Trykk på Slutt å dele.
Sjekk batterinivået på sporingsbrikken
  1. Trykk på Finn enheten min på enheten.
  2. Velg enheten du vil sjekke.
  3. Sjekk batterinivået Batteri under enhetsnavnet.

Tips: Det finnes tre batterinivåer: «OK», «Lavt» og «Veldig lavt». Du bør bytte ut batteriet eller lade enheten når den når «Lavt». For å få mer informasjon om batteriet i en sporingsbrikke, kontakt enhetsprodusenten.

Fjern enheter fra Finn enheten min

Fjern enheter

Hvis du nylig har fjernet kontoen din fra en enhet eller mistet den, kan du muligens fortsatt finne den i Finn enheten min i en periode. Slik skjuler du enheter på Google Play

Tips:

Fjern tilbehør eller sporingsbrikker

Viktig: Når du fjerner en sporingsbrikke i nærheten fra Finn enheten min, slettes også alle de tilhørende dataene, for eksempel enheten den er koblet til, og e-postadressen din.

1. Trykk på Finn enheten min på enheten.
  2. Velg tilbehøret du vil fjerne.
  3. Trykk på Innstillinger Innstillinger og så Fjern fra Finn enheten min.
    • Hvis du ikke har tilbehøret i nærheten, eller hvis det ikke kan koble til via Bluetooth, ser du varselet «Kunne ikke fjerne enheten».
    • For å fjerne tilbehøret fra Finn enheten min, trykk på Fjern enheten.
Tips: For å fjerne dataene dine fra en sporingsbrikke, tilbakestill den til fabrikkstandard ved å følge veiledningen fra enhetsprodusenten. Få hjelp fra enhetsprodusenten.