Løs problemer med Finn enheten min

Du kan løse problemer med Finn enheten min hvis den ikke finner enheten eller tilbehøret, eller hvis den ikke fungerer som den skal på Android-enheten.

Enhetsposisjonen er ikke tilgjengelig

Det kan hende at Finn enheten min ikke finner enheten hvis

• den ikke har strøm eller er slått av
  • den ikke har mobil- eller wifi-tilkobling –
    • dette kan skyldes dårlig signalstyrke eller enhetens posisjon
    • enhetens SIM-kort er fjernet
  • den er skadet
  • den er satt i flymodus eller wifi er slått av

Få hjelp fra en venn

1. Logg på Finn enheten min på en annen enhet, for eksempel telefonen til en venn.
    • Du kan enten gjøre dette med Gjestemodus på enheten til en venn eller på nettet.
  2. Velg enheten.
  3. Trykk på Merk som mistet.

Har ikke tilgang til posisjon

I Finn enheten min står det «Synkroniser nylig posisjon»

Finn enheten min har kanskje ikke tilgang til den nylige posisjonen til en enhet eller et tilbehør, fordi posisjonskrypteringen ikke er synkronisert.

1. Trykk på Finn enheten min .
  2. Velg enheten du vil finne.
  3. Trykk på Synkroniser nylig posisjon.
    • Av sikkerhetshensyn kan du bli bedt om å oppgi skjermlåsen på en av Android-enhetene dine eller logge på Google-kontoen din for å se den siste posisjonen til enheten.
    • Vanligvis forsvinner meldingen «Synkroniser nylig posisjon», og du ser en nylig posisjon for enheten eller tilbehøret, hvis det er tilgjengelig.
    • Hvis du ser meldingen «Kan ikke synkronisere posisjonen», følger du veiledningen under «Hvis den nylige posisjonen ikke ble synkronisert».
Hvis den nylige posisjonen ikke ble synkronisert for en Android-enhet
  1. Se etter varselet «En kontohandling kreves» på Android-enheten der du mottok meldingen «Kan ikke synkronisere posisjonen».
  2. Under «En kontohandling kreves»-varselet trykker du på En kontohandling kreves.
  3. Følg veiledningen på skjermen.
  4. Gå tilbake til Finn enheten min .
  5. Last inn enhetslisten på nytt.
    • Gjør dette hvis du fortsatt ser «Synkroniser nylig posisjon»:
      1. Trykk på Synkroniser nylig posisjon
      2. Logg på eller oppgi skjermlåsen din hvis du blir bedt om det.

Gjør dette hvis statusen for Android-enheten fortsatt er «Har ikke tilgang til posisjon»:

1. Bruk Android-enheten der du mottok meldingen «Kan ikke synkronisere posisjonen».
  2. Gå til Innstillinger.
  3. Trykk på Google og så Alle tjenester (hvis det finnes faner her) og så Finn enheten min.
  4. Trykk på Finn enheter som er uten nett
  5. Merk deg den gjeldende innstillingen som er valgt, slik at du kan aktivere den på nytt.
  6. For å slå av sporing uten nett midlertidig, trykk på Av.
  7. For å starte konfigureringen av enheten på nytt, trykk på innstillingen som opprinnelig ble valgt i trinn 5, for eksempel Bare med nettverk i områder med mye trafikk.
    • Du kan bli bedt om å logge på eller oppgi skjermlåsen på en av Android-enhetene dine.
  8. Gå tilbake til Finn enheten min
  9. Last inn enhetslisten på nytt.
    • Gjør dette hvis du fortsatt ser «Synkroniser nylig posisjon»:
      1. Trykk på Synkroniser nylig posisjon.
      2. Logg på eller oppgi skjermlåsen din hvis du blir bedt om det.

Veiledning for Android 8.0 eller eldre

For Android 8.0 eller eldre:

1. Åpne Innstillinger på enheten.
  2. Trykk på Google og så Alle tjenester (hvis det finnes faner her) og så Finn enheten min.
  3. Slå av Lagre nylig posisjon.
  4. Slå på Lagre nylig posisjon
    • Når «Lagre nylig posisjon» er på, lagrer kontoen de krypterte nylige posisjonene, slik at du kan finne enheter og tilbehør som er uten nett.
Hvis den nylige posisjonen ikke ble synkronisert for et tilbehør
  1. Tilbakestill tilbehøret til fabrikkstandard ved å følge veiledningen fra produsenten.
  2. Koble tilbehøret til Android-enheten din på nytt.
  3. Gå tilbake til Finn enheten min
  4. Last inn enhetslisten på nytt.

Tilbehøret eller enheten er ikke synkronisert

Gjør dette hvis du får en e-post om at tilbehør eller enheter ikke er synkronisert og ikke blir funnet med Finn enheten min-appen:

1. Åpne Finn enheten min på en Android-enhet som er logget på Google-kontoen din.
  2. Velg enheten eller tilbehøret som er nevnt i e-posten, i enhetslisten.
  3. Trykk på Synkroniser nylig posisjon.
  4. Følg veiledningen på skjermen.

Tips: Hvis du ikke har noen enhet koblet til den delte Google-kontoen, skal problemet automatisk løses når du kobler en Android-enhet til kontoen på den mistede enheten.