Konfigurer et fingeraftryk med din Pixel-telefon

Du kan bruge dit fingeraftryk til at låse din Pixel-telefon op eller verificere din identitet, når du logger ind i apps eller godkender et køb.

Se, hvordan du konfigurerer fingeroplåsning på din Pixel-telefon, med vores trinvise vejledning.

Vigtigt! Alle, hvis fingeraftryk du tilføjer, kan låse din telefon op og godkende køb med din konto. Hvis du deler din telefon med andre, skal de tilføje deres fingeraftryk på deres egne profiler. Få flere oplysninger om bruger- og gæsteprofiler.

Konfigurer på Pixel 6 og nyere telefoner, herunder Fold

1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2. Tryk på Sikkerhed og privatliv og derefter Enhedslås og derefter Ansigtsoplåsning og fingeroplåsning.
  3. Tryk på Fingeroplåsning.
  4. Følg vejledningen på skærmen. Hvis du ikke allerede har en skærmlås, bliver du bedt om at tilføje en pinkode, en adgangskode eller et mønster som alternativ metode.
  5. Scan dit første fingeraftryk.
    • Fingeraftrykssensoren er placeret nederst på telefonens skærm. Placer fingeren på fingeraftryksikonet, og vent på, at fingeraftrykssensoren lyser og vibrerer.
    • Hold fingeren på skærmen. Start med at placere den midterste del af fingeren over fingeraftrykssensoren. Følg vejledningen for at justere fingerens position, så den kan registrere dit fingeraftryks kanter og spidser.

Konfiguration på Pixel 5a (5G) og ældre telefoner

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Sikkerhed.
  3. Tryk på Sikkerhed og privatliv og derefter Enhedslås og derefter Ansigtsoplåsning og fingeroplåsning.
  4. Tryk på Fingeroplåsning.
  5. Følg vejledningen på skærmen. Hvis du ikke allerede har en skærmlås, bliver du bedt om at tilføje en pinkode, en adgangskode eller et mønster som alternativ metode.
  6. Scan dit første fingeraftryk.
    • Placer fingeren på telefonens sensor (ikke skærmen).
    • Hold telefonen, som du plejer, når du låser den op. Hold f.eks. telefonen med skærmen vendt mod dig.

Relaterede ressourcer