Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Een vingerafdruk instellen met je Pixel-telefoon

Je kunt je vingerafdruk gebruiken om je Pixel-telefoon te ontgrendelen of om te laten verifiëren dat jij het bent, bijvoorbeeld als je inlogt bij apps of een aankoop goedkeurt.

Neem onze stapsgewijze tutorial door om te weten hoe je ontgrendelen met vingerafdruk instelt op je Pixel-telefoon.

Belangrijk: Iedereen van wie je vingerafdrukken toevoegt, kan je telefoon ontgrendelen en aankopen met je account goedkeuren. Als je de telefoon met anderen deelt, moeten ze hun vingerafdrukken toevoegen vanuit hun eigen profiel. Meer informatie over gebruikers- en gastprofielen

Instellen op de Pixel 6 en hoger, waaronder de Fold

1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Beveiliging en privacy en dan Apparaatvergrendeling en dan Ontgrendelen via gezichtsherkenning en met vingerafdruk.
  3. Tik op Ontgrendelen met vingerafdruk.
  4. Volg de stappen op het scherm. Als je nog geen schermvergrendeling hebt ingesteld, wordt je gevraagd een back-uppincode, -patroon of -wachtwoord toe te voegen.
  5. Scan je eerste vingerafdruk.
    • De vingerafdruksensor bevindt zich onderaan het scherm van je telefoon. Plaats je vinger op het vingerafdrukicoon en wacht tot de vingerafdruksensor oplicht en trilt.
    • Houd je vinger stevig op het scherm. Plaats eerst het midden van je vinger op de sensor. Volg de instructies om je vinger te verplaatsen zodat je de randen en toppen van je vingerafdruk kunt vastleggen.

Instellen op de Pixel 5a (5G) en lager

1. Open de app Instellingen op de telefoon.
  2. Tik op Beveiliging.
  3. Tik op Beveiliging en privacy en dan Apparaatvergrendeling en dan Ontgrendelen via gezichtsherkenning en met vingerafdruk.
  4. Tik op Ontgrendelen met vingerafdruk.
  5. Volg de stappen op het scherm. Als je nog geen schermvergrendeling hebt ingesteld, wordt je gevraagd een back-uppincode, -patroon of -wachtwoord toe te voegen.
  6. Scan je eerste vingerafdruk.
    • Plaats je vinger op de sensor van je telefoon (niet op het scherm).
    • Houd de telefoon net zo vast als bij het ontgrendelen. Houd bijvoorbeeld het scherm naar je toe gericht.