Circle to Search op je Pixel-telefoon

Belangrijk: Deze functie is op dit moment beschikbaar voor de Pixel 6 en hoger, waaronder de Fold.

Je kunt met Google naar alles zoeken wat je op je telefoon tegenkomt, zonder van app te wisselen.

De functie Circle to Search is beschikbaar op Android:

• De functie biedt makkelijk toegang tot Zoeken.
  • Je kunt naar alles op je scherm zoeken met een gebaar, zoals omcirkelen, tikken, krabbelen of markeren.

Tip: Deze functie werkt niet voor bepaalde apps, zoals bank-apps en andere vertrouwelijke apps.

Content zoeken met Circle to Search

Zo zoek je zonder van app te wisselen:

1. Als je klaar bent om op je scherm te zoeken, houd je de startknop of navigatiebalk onderaan het Pixel-scherm ingedrukt.
  2. De Google-zoekbalk en een kleurovergang verschijnen.
  3. Omcirkel, markeer, krabbel of tik op het deel van de afbeelding of tekst waarnaar je wilt zoeken.
  4. Voor meer nauwkeurigheid gebruik je 2 vingers om te zoomen of het scherm te verplaatsen voordat je iets omcirkelt.
  5. Als je klaar bent en wilt terugkeren naar de oorspronkelijke app-context, swipe je omlaag, gebruik je het gebaar voor terug of tik je linksboven op X.

Circle to Search uitzetten

In de navigatiemodus met 3 knoppen:

1. Open Instellingen Instellingen.
  2. Zoek naar Circle to Search.
  3. Tik op Circle to Search.
  4. Zet Circle to Search uit.

In de navigatiemodus met gebaren:

1. Open Instellingen Instellingen.
  2. Zoek naar Circle to Search.
  3. Tik op Circle to Search.
  4. Zet Circle to Search uit.

Problemen met de fout 'Schermzoeken is niet beschikbaar' oplossen

Als je Circle to Search wilt gebruiken, zorg je dat je instellingen voor rechten juist zijn:

1. Open Instellingen Instellingen.
  2. Zoek naar Digitale-assistent-app.
  3. Tik op Digitale-assistent-app.
  4. Check de volgende punten:
    • De standaard digitale-assistent-app is Google.
    • Screenshot gebruiken staat aan.

Andere geavanceerde functies

• Je kunt multisearch gebruiken om je zoekopdracht verder te verfijnen. Omcirkel, markeer, krabbel of tik op een afbeelding en typ je extra zoekopdracht in de zoekbalk waar de tekst Zoekopdracht aanvullen verschijnt. Meer informatie over multisearch
  • Je kunt met Circle to Search AI-overzichten krijgen op basis van je tekst- of multisearch-zoekopdrachten.
    • In de Verenigde Staten:
      • AI-overzichten zijn standaard beschikbaar voor multisearch-zoekopdrachten.
      • Als je AI-overzichten wilt aanzetten voor tekstzoekopdrachten, moet je jezelf in Search Labs aanmelden voor AI-overzichten en meer. Meer informatie over AI-overzichten en meer
    • Buiten de Verenigde Staten: