Circle to Search på Pixel-telefoner

Viktig: Denne funksjonen er foreløpig tilgjengelig på Pixel 6 eller nyere, inkludert Fold.

Med Google kan du søke etter alt du finner på telefonen, uten å bytte til en annen app.

Circle to Search-funksjonen er tilgjengelig på Android:

• gir enkel tilgang til Søk
  • gjør det mulig å søke etter hva som helst på skjermen med bevegelser, for eksempel tegne rundt, trykke, skrible eller fremheve

Tips: Denne funksjonen fungerer ikke i enkelte apper, for eksempel bankapper og andre konfidensielle apper.

Søk i innhold med Circle to Search

Slik søker du uten å bytte app:

1. Når du er klar til å søke på skjermen, trykker og holder du på hjemknappen eller navigasjonsraden nederst på Pixel-skjermen.
  2. Google Søk-feltet og en gradient vises.
  3. Tegn rundt, fremhev, skrible eller trykk på den delen av bildet eller teksten du vil søke etter.
  4. For å få mer nøyaktighet kan du bruke to fingre til å zoome eller bevege deg rundt på skjermen før du tegner rundt.
  5. Når du er ferdig og vil gå tilbake til den opprinnelige appkonteksten, kan du sveipe ned, bruke tilbakebevegelsen eller trykke på X øverst til venstre.

Slå av Circle to Search

I navigasjonsmodus med tre knapper:

1. Åpne Innstillinger Innstillinger.
  2. Søk etter Hold inne hjemknappen for å søke.
  3. Trykk på Hold inne hjemknappen for å søke.
  4. Slå av Hold inne hjemknappen for å søke.

I navigasjonsmodus med bevegelser:

1. Åpne Innstillinger Innstillinger.
  2. Søk etter Hold på håndtaket for å søke.
  3. Trykk på Hold på håndtaket for å søke.
  4. Slå av Hold på håndtaket for å søke.

Feilsøk feilmeldingen «Skjermsøk er ikke tilgjengelig»

For å bruke Circle to Search, sørg for at tillatelsesinnstillingene er riktige:

1. Åpne Innstillinger Innstillinger.
  2. Søk etter Digital assistent-app.
  3. Trykk på Digital assistent-app.
  4. Sjekk at
    • Google er angitt som standard digital assistentapp
    • «Bruk skjermdump» er slått på

Andre avanserte funksjoner

• Du kan bruke multisøk for å finstemme søket enda mer. Bare tegn en sirkel rundt, fremhev, skrible eller trykk på et bilde. Deretter skriver du inn søkeordet i søkefeltet, der «Legg til i søket» vises. Finn ut mer om multisøk.
  • Du kan få AI-baserte oversikter med Circle to Search basert på tekst- eller multisøk.