Opgrader til adgangsnøgler på din Pixel-telefon eller -tablet

Adgangsnøgler er nemmere og mere sikre at bruge end adgangskoder. Du behøver ikke at administrere flere adgangskoder. Du kan i stedet logge ind i apps eller på websites med din enhed på samme måde, som du ville låse op med en pinkode, et mønster, en adgangskode eller biometri. Få flere oplysninger om adgangsnøgler.

Google passkeys | Simplifying sign-ins across the web

Find kvalificerede konti, og konfigurer adgangsnøgler

Det er ikke alle websites, konti eller apps, der understøtter adgangsnøgler. Følg denne vejledning for at finde kontoadgangskoder, som du kan opgradere til adgangsnøgler:

1. Åbn appen Indstillinger på enheden.
  2. Tryk på Adgangskoder og konti.
  3. Under Adgangskoder, adgangsnøgler og datatjenester skal du trykke på Google og så Google Adgangskodeadministrator.
  4. Hvis der er muligheder for opgradering med adgangsnøgle, vises meddelelsen "Gør det nemmere at logge ind" .
    • Tryk på prompten for at finde kvalificerede konti.
  5. Vælg en konto, der understøtter adgangsnøgler, på listen.
  6. Log ind, hvis det er nødvendigt. Følg derefter vejledningen til appen eller websitet for at oprette adgangsnøglen.
  7. Brug din skærmlås, når du bliver bedt om det, og angiv derefter din pinkode, dit mønster, din adgangskode eller biometri.

Tip!

• Du kan også tjekke mulighederne for opgradering med adgangsnøgler ved at åbne Google Adgangskodeadministrator og trykke på Adgangskodetjek.
  • Hvis apps eller websites fra tredjepart ikke understøtter adgangsnøgler, vises de ikke på listen over anbefalinger til adgangsnøgler.