Lag eller tilpass bakgrunner (Pixel 6 eller nyere, inkludert Fold)

Viktig: Når batterisparing er på, tones bakgrunnen ned.

Med de nye funksjonene på Pixel-telefonen kan du bruke kreativiteten for å tilpasse opplevelsen din. Du kan legge til 3D-effekter og animert grafikk i bildene dine for å lage unike bakgrunner. Du kan også lage egendefinerte bakgrunner med emoji-workshopen.

Bruk den trinnvise veiledningen vår for å finne ut hvordan du lager egendefinerte bakgrunner på Pixel Fold.

Legg til spesialeffekter på bildebakgrunner (Pixel 6 eller nyere, inkludert Fold)
  1. Trykk og hold på et tomt område på startskjermen på telefonen.
  2. Trykk på Bakgrunn og så Mine bilder.
  3. Velg et bilde.
  4. Trykk på Effekter .
  5. Slå på Lag filmbakgrunn.
  6. For å se en forhåndsvisning av bakgrunnen, trykk på Startskjerm og så Låseskjerm.
  7. For å velge bakgrunnsplassering, trykk på Startskjerm, Låseskjerm eller Startskjermen og låseskjermen.
Lag egendefinerte bakgrunner med emoji-workshop (Pixel 4a eller nyere, inkludert Fold)

Du kan lage bakgrunner og velge emojier, mønstre og bakgrunnsfarger du vil bruke. Disse egendefinerte emojibakgrunnene kan lagres.

1. Velg en emoji

Du kan velge en emoji eller få et tilfeldig utvalg.

1. Trykk og hold på et tomt område på startskjermen på telefonen.
  2. Trykk på Bakgrunn og stil og så Endre bakgrunn og så Emoji-workshop.
  3. Nederst til høyre trykker du på Endre emojien og så Ferdig .
  4. Velg en emoji.
    • For en bestemt emoji: Velg fra tastaturet. Du kan dekorere bakgrunnen med opptil 14 emojier.
    • For et tilfeldig utvalg: Trykk på Tilfeldig.

2. Velg mønster og størrelse

Når du har valgt en emojibakgrunn, kan du justere mønsteret til emojiene.

1. Trykk på Mønstre i panelet nederst.
  2. Velg en mønsterstil.
  3. Bruk glidebryteren for å endre emojistørrelsen i mønsteret.

3. Velg en farge

1. Trykk på Farger i panelet nederst.
  2. Velg en bakgrunnsfarge.

4. Se en forhåndsvisning og angi en bakgrunn

1. For å se en forhåndsvisning av emojibakgrunnen, trykk på Låseskjerm og så Startskjerm.
  2. Når forhåndsvisningen ser riktig ut, trykker du på Angi bakgrunn.
  3. For å velge bakgrunnsplassering, trykk på Startskjerm eller Startskjermen og låseskjermen.
Opprett AI-bakgrunner (Pixel 8 og Pixel 8 Pro)

Viktig: AI-bakgrunner er kanskje ikke tilgjengelig for visse kontotyper, for eksempel Family Link-kontoer.

Du kan bruke generativ AI til å lage egendefinerte og unike bakgrunner basert på dine egne forespørsler. Du kan

• bruke den nye bakgrunnen via de gjeldende bakgrunnsalternativene
  • fylle ut de tomme feltene for å opprette en forespørsel i en forhåndsskrevet mal
  • velge ulike alternativer for å finjustere det endelige resultatet
  • lagre opprettede bakgrunner for bruk senere

Slik genererer du AI-bakgrunner:

1. Trykk og hold på et tomt område på startskjermen til telefonen.
  2. Trykk på Bakgrunn og stil og så Flere bakgrunner og så AI-bakgrunn.
  3. Velg et tema for å opprette den AI-genererte bakgrunnen.
  4. Trykk på Inspirer meg for å få en tilfeldig bakgrunn for forespørselen du har valgt.
  5. Trykk på et understreket ord i forespørselen for å utforske spesifikke alternativer.
  6. For å generere en bakgrunn, trykk på Opprett bakgrunn.
  7. Velg mellom flere AI-genererte bakgrunner ved å sveipe til venstre eller høyre.
  8. For å bruke bakgrunnen, trykk på Ferdig og velg Låseskjerm eller Startskjerm og så Bruk som bakgrunn.

Tips: Når bakgrunnen er brukt, lagres den, slik at du kan bruke den igjen senere.

Endre klokkestilen med den nyeste Android-versjonen
  1. Trykk og hold på et tomt område på startskjermen til telefonen.
  2. Trykk på Bakgrunn og stil og så Låseskjerm.
  3. Over teksten «Innstillinger Farge og størrelse» sveiper du til venstre eller høyre for å se stilalternativer.
  4. Trykk på Farge, og velg fargen du vil bruke.
    Tips: For å gjøre fargen lysere eller mørkere, bruk glidebryteren.
  5. Trykk på Størrelse, og velg størrelsen du vil bruke.
    • Dynamisk: Klokkestørrelsen endres basert på innholdet på låseskjermen
    • Liten
  6. For å lagre stilendringene, trykk på venstrepilen Tilbake.