Använda delad skärm och byta mellan appar på Pixel Fold

Med de nya funktionerna på Pixel Fold kan du göra flera saker samtidigt på telefonen på ett effektivt sätt. Med läget för delad skärm kan du använda två appar samtidigt. Du kan snabbt växla mellan appar genom att trycka på en ikon i aktivitetsfältet.

Använda två appar samtidigt med delad skärm

Du kan använda två appar samtidigt när telefonen är i läget för delad skärm.

Obs! Du kan bara använda dra och släpp-funktionen i läget för delad skärm med vissa appar.

1. Vik ut din Pixel Fold.
  2. Öppna en app.
  3. Öppna aktivitetsfältet genom att långsamt svepa uppåt från skärmens nederkant.
  4. Dra en andra app från aktivitetsfältet till ena sidan av skärmen och släpp den där.
  5. Så här avslutar du delad skärm:
    1. Avsluta delad skärm: Svep uppåt från skärmens nederkant.
    2. Stäng delad skärm och använd endast en app: Dra appen som du vill behålla så att den täcker hela skärmen.

Tips! Du kan komma åt samma delade skärm igen från skärmen Senaste apparna.

Byta mellan appar

Du kan snabbt byta mellan appar genom att trycka på en ikon i aktivitetsfältet.

1. Öppna aktivitetsfältet genom att svepa uppåt från skärmens nederkant.
  2. Välj den app som du vill öppna.
    • Om du vill se appar som inte är fästa i aktivitetsfältet trycker du på Alla appar.
  3. När du väljer en ny app komprimeras aktivitetsfältet automatiskt.

Tips! Om du vill ändra en app som finns i aktivitetsfältet trycker du länge på den och flyttar den till startskärmen. Läs om hur du redigerar aktivitetsfältet steg för steg i vår guide.