Android-broncode downloaden

Je kunt de broncode downloaden voor componenten in Pixel-producten die als open source beschikbaar zijn.

Het buildnummer van je apparaat vinden

1. Open de app Instellingen op je apparaat.
  2. Op je telefoon: Tik op Over de telefoon en dan Buildnummer.
    Op je tablet: Tik op Over de tablet en dan Buildnummer.

Broncode downloaden

1. Ga naar Codenames, Tags, and Build numbers (Codenamen, tags en buildnummers).
    • Zoek in de tabel het buildnummer en de git-tag die overeenkomt met het buildnummer.
  2. Ga naar Downloading the Source (De bron downloaden).
    • Volg de instructies om de broncode van je buildnummer te downloaden met de bijbehorende git-tag.