Baixar el codi font d'Android

Pots baixar el codi font dels components dels productes Pixel disponibles com a programari lliure.

Cercar el número de compilació del dispositiu

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Al telèfon: toca Informació del telèfon i, a continuació, Número de compilació.
    A la tauleta: toca Informació de la tauleta i, a continuació, Número de compilació.

Baixar el codi font

1. Ves a Noms en clau, etiquetes i números de compilació.
    • A la taula, cerca el teu número de compilació i l'etiqueta git corresponent al número de compilació.
  2. Ves a Baixar la font.
    • Segueix les instruccions per baixar el codi font del número de compilació mitjançant l'etiqueta git corresponent.