Veiledning om sikkerhet, garanti og forskrifter for Google Pixel Tablet og ladedokk med høyttaler

Her finner du produktinformasjon

Sikkerhetsadvarsler

Riktig bruk og håndtering

Service og brukerstøtte

Informasjon om forskrifter

Begrenset garanti

Her finner du produktinformasjon

Denne veiledningen inneholder de grunnleggende sikkerhetsretningslinjene fra det trykte sikkerhets- og garantiheftet som følger med Google Pixel Tablet og ladedokken med høyttaler. Den inneholder også tilleggsinformasjon om sikkerhet, forskrifter og garanti for nettbrettet og dokken.

Informasjon om sikkerhet og forskrifter: g.co/pixeltablet/reg eller Innstillinger og så Om nettbrettet og så Håndbok for sikkerhet og regelverk

Garantiinformasjon som gjelder for kjøpslandet ditt, inkludert veiledning for å fremsette krav: g.co/devicewarranty.

Elektronisk forskriftsmessig merking og SAR-verdiene (spesifikk absorpsjonsrate) for enheten: Innstillinger og så Om nettbrettet og så Forskriftsmessig merking

Informasjon om økodesign (energikapasitet): g.co/ecodesign

Produkthjelp: g.co/pixeltablet/care

Sikkerhetsadvarsler

Advarsel ADVARSEL – HELSE- OG SIKKERHETSINFORMASJON: LES FØR BRUK FOR Å REDUSERE RISIKOEN FOR PERSONSKADE, UBEHAG, MATERIELLE SKADER, INKLUDERT SKADE PÅ GOOGLE PIXEL TABLET OG TILBEHØR ELLER ANDRE TILKOBLEDE ENHETER, OG ANDRE MULIGE FARER

Håndtering

Vær forsiktig med nettbrettet, dokken og tilbehøret. Du kan skade enheten eller batteriene eller tilbehøret som følger med, hvis du demonterer, mister, bøyer, setter fyr på, knuser eller stikker hull på enheten. Sørg for at du løsner nettbrettet forsiktig når det er i dokken. Ikke bruk nettbrett, dokker og tilbehør med skadet kabinett, sprukket skjerm eller annen type fysisk skade. Bruk av skadet nettbrett, dokk og tilbehør kan føre til overoppheting eller personskade. Ikke utsett enhetene for væske, noe som kan forårsake kortslutning og overoppheting. Hvis en av enhetene blir våt, må du ikke prøve å tørke den med en ekstern varmekilde.

Nettbrettet, dokken og tilbehøret er laget for bruk i et tørt innemiljø. Enhetene fungerer best ved temperaturer på 0–35 °C og skal oppbevares ved temperaturer på -20–45 °C. Ikke utsett enhetene for høyere temperatur enn 45 °C, for eksempel på dashbordet i en bil eller i nærheten av en varmeventil, da det kan skade enhetene, overopphete batteriet eller utgjøre en brannfare. Hold enhetene unna varmekilder, og unngå direkte sollys. Hvis enheten blir for varm, må du koble den fra strømkilden (hvis den er koblet til), flytte den til et kaldere sted og ikke bruke den før den har kjølt seg ned. Produktene er konstruert for å fungere best ved en høyde over havet på opptil 5000 meter.

Når du bruker nettbrettet i visse moduser, for eksempel når du spiller spill, tar opp video eller bruker lommelykt eller funksjoner for virtuell virkelighet eller utvidet virkelighet, kan det generere mer varme enn under vanlige bruksforhold.  Dette kan føre til at nettbrettet kjører i en modus med lavere strømforbruk, eller at det blir midlertidig slått av. Vær ekstra forsiktig når du bruker enheten i slike moduser.  Hvis du vil ha mer informasjon om risikoer knyttet til langvarig varmeeksponering, kan du se delen om langvarig varmeeksponering nedenfor.

Reparasjon og service

Ikke prøv å reparere nettbrettet, dokken og tilbehøret selv. Hvis du demonterer enheten, kan det føre til personskade eller skade på enheten. Kontakt kundeservice hvis produktet ikke fungerer som det skal, eller hvis det er skadet. Du finner mer informasjon på g.co/pixeltablet/care.

Lading

Sørg for at ladedokken, strømadapteren og nettbrettet er godt ventilert når de er i bruk eller lades. Bruk av skadede kabler eller strømadaptere, eller lading i fuktige omgivelser, kan forårsake brann, elektrisk støt, personskade eller skade på enhetene eller annen eiendom. Sørg for at ladestiftene ikke er fuktige eller støvete, før du dokker. Ikke lad nettbrettet når det er vått. Ikke lad enheten i direkte sollys.

Når du lader enheten, må du sørge for at strømadapteren er koblet til et strømuttak i nærheten av enheten, og at den er lett tilgjengelig. Ikke bruk makt for å forsøke å få strømadapteren og andre stikkontakter inn i et strømuttak hvis det ikke er nok plass til begge to. Når du kobler strømadapteren fra et strømuttak, må du dra i adapteren – ikke i ladekabelen. Du må ikke vri eller klemme på ledningen eller tvinge plugger inn i porter. Følg veiledningen hvis du ser en melding under lading om at du må koble fra strømadapteren eller ta enheten ut av dokken. Før du forsøker å lade igjen, må du sørge for at både kontakten på strømadapteren og ladeporten på enheten er tørre og fri for fremmedlegemer.

Ikke sett metalliske eller magnetiske gjenstander på de eksponerte stiftene på dokken og nettbrettet når det er i dokken, siden dette kan føre til oppvarming av gjenstanden eller enheten.

Ladedokken med høyttaler leveres med en strømadapter som har de nødvendige sertifiseringene.

Lad nettbrettet med en USB-C PD-kompatibel lader eller med kompatibelt ladeutstyr som er tilgjengelig i Google Store eller hos Google-autoriserte forhandlere (se etter Googles «Made for»-merke). Strømadapteren må være sertifisert som en begrenset strømkilde med utgangseffekt i henhold til IEC 60950-1 og/eller klassifisert som PS2 i henhold til IEC 62368-1, med følgende nominelle spesifikasjoner: 5 V DC og maksimalt 3 A, 9 V DC og maksimalt 2 A eller begge deler. Hvis du ikke bruker kompatibelt ladetilbehør, kan det føre til brann, elektrisk støt, personskade eller skader på enheten og tilbehøret.

Langvarig varmeeksponering

Nettbrettet, dokken og strømadapteren genererer varme under normal drift og overholder aktuelle standarder og grenser for overflatetemperatur.  Unngå langvarig hudkontakt når enheten er i bruk eller lades – hvis du utsetter huden for varme overflater over lengre tid, kan det forårsake ubehag eller brannskader. Ikke sov på eller med enheten eller strømadapteren, og ikke dekk dem til med teppe eller pute. Vær oppmerksom på dette hvis du har en fysisk tilstand som påvirker evnen din til å oppdage varme mot huden.

Beskyttelse av barn

Denne enheten er ikke et leketøy. Enhetene kan inneholde (eller kan leveres med) små deler, kabler, plast-, glass- eller metallelementer samt deler med skarpe kanter som kan forårsake skade eller utgjøre kvelningsfare. Barn er blitt kvalt av ledninger og kabler. Hold enheten og tilbehøret, inkludert ledninger og kabler, utilgjengelige for barn (minst 1 meter unna), og ikke la dem leke med nettbrettet eller tilbehør. De kan skade seg selv eller andre, eller de kan ufrivillig ødelegge enheten. Kontakt lege umiddelbart hvis små deler svelges eller en personskade oppstår.

Hørselstap

Langvarig eksponering for høye lyder (inkludert musikk) kan føre til hørselstap. For å forhindre mulige hørselsskader bør du unngå høyt volum over lengre perioder. Vedvarende eksponering for høyt volum og bakgrunnsstøy kan føre til at høye lyder virker lavere enn de faktisk er. Sjekk volumet før du bruker hodetelefoner eller øretelefoner.

Batteri

Dette nettbrettet har et oppladbart litium-ion-batteri, som er en sensitiv komponent som kan forårsake personskade hvis det skades. Ikke prøv å ta ut batteriet. Kontakt Google eller en Google-autorisert tjenesteleverandør for å bytte batteriet.  Du finner kontaktinformasjon på g.co/pixeltablet/contact. Utskifting som utføres av andre enn kvalifiserte fagfolk, kan skade enheten. Feil utskiftning eller bruk av ikke-kvalifiserte batterier kan utgjøre risiko for brann, eksplosjon, lekkasje eller andre farer. Du må ikke modifisere, reparere eller overhale batteriet, stikke hull på det eller prøve å sette noe inn i det, senke det ned i eller utsette det for vann eller andre væsker, eller utsette det for brann, høye temperaturer og/eller andre farer.

Avhending, transport og resirkulering

Kast og transporter enheten, batteriene og tilbehøret i henhold til lokale miljø- og transportforskrifter. Du må ikke transportere dem på feil måte eller kaste dem i vanlig husholdningsavfall. Feil kassering eller transport kan føre til brann, eksplosjon og/eller andre farer. Må ikke åpnes, knuses, varmes til over 45 ̊C eller brennes. Du finner mer informasjon om resirkulering av enheter, batterier og tilbehør på g.co/HWRecyclingProgram.

Miljørestriksjoner

For å unngå skade på nettbrettets eller dokkens deler eller interne kretser må du unngå å bruke eller oppbevare enheten eller tilbehøret i støvete, røykfylte, fuktige eller skitne omgivelser, eller i nærheten av magnetfelt.  Hold enheten unna varmekilder og direkte sollys. Ikke la enhetene ligge i kjøretøy eller på steder der temperaturen kan overskride 45 °C, for eksempel på dashbordet i en bil, i en vinduskarm, i nærheten av en varmeventil eller bak glass som er utsatt for direkte sollys eller sterkt ultrafiolett lys i lengre perioder om gangen. Det kan skade enhetene, overopphete batteriet eller utgjøre en risiko for brann eller eksplosjon.

RF-eksponering

Denne enheten er evaluert og oppfyller de aktuelle forskriftsmessige kravene for eksponering for radiobølger. I tillegg er den konstruert for ikke å overskride de aktuelle strålingsgrensene for eksponering for RF-energi.

I land der SAR-grensen (spesifikk absorpsjonsrate) er 1,6 W/kg fordelt på en masse av ett gram menneskelig vev, er de høyeste SAR-verdiene for denne enhetstypen 1,14 W/kg når den brukes mot kroppen uten avstand. I land der SAR-grensen (spesifikk absorpsjonsrate) er 2,0 W/kg fordelt på en masse av ti gram menneskelig vev og 4,0 W/kg fordelt over ett gram menneskelig vev for bruk mot lem, er de høyeste SAR-verdiene for denne enheten 0,56 W/kg når den brukes mot kroppen uten avstand, og 2,16 W/kg for lem uten avstand.

Slik finner du SAR-verdiene som gjelder for hver av disse virkekretsene, på nettbrettet: Innstillinger og så Om nettbrettet og så Forskriftsmessig merking.

For å redusere eksponering for radiofrekvensenergi bør du bruke et håndfritt alternativ, for eksempel den innebygde høyttaleren, de medfølgende hodetelefonene eller lignende tilbehør. Sjekk at enhetstilbehør, for eksempel enhetens deksel, ikke består av metallkomponenter. Hold enheten borte fra kroppen, slik at avstandskravet overholdes.

Du finner mer informasjon om SAR på følgende sider:

fcc.gov
icnirp.org
ec.europa.eu
dot.gov.in

Denne enheten er evaluert og oppfyller de aktuelle forskriftsmessige kravene for eksponering for radiobølger. I tillegg er den konstruert for ikke å overskride de aktuelle strålingsgrensene for eksponering for RF-energi.

RF-forstyrrelser

Overhold regler som forbyr bruk av trådløs teknologi (f.eks. mobilnett eller wifi). Enheten er laget for å være i samsvar med gjeldende forskrifter om RF-stråling, men bruk av trådløse enheter kan ha negativ innvirkning på annet elektronisk utstyr. Om bord i fly eller umiddelbart før ombordstigning må du bare bruke trådløse enheter i henhold til instruksjonene fra flyselskapet. Bruk av trådløse enheter i fly kan forstyrre trådløse nettverk eller flyets instrumenter og kan være ulovlig. Du kan muligens bruke enheten i flymodus.

Ultrabredbånd (UWB)

Når bruk av ultrabredbånd er forbudt i regionen din, for eksempel når du er i et fly, kan du slå av ultrabredbånd ved å slå på flymodus. For å slå på flymodus, åpne hurtiginnstillingene og trykk på Flymodus. For å slå av flymodus, gå til Innstillinger ​​og så Nettverk og internett og så Flymodus.

Forstyrrelser av medisinsk utstyr

Enheten bruker radioer og andre komponenter som sender ut elektromagnetiske felt, og den inneholder magneter. Disse elektromagnetiske feltene og magnetene kan forstyrre medisinske enheter som pacemakere og annet implantert medisinsk utstyr. Hold alltid nettbrettet, tilbehøret og laderne på trygg avstand fra medisinsk utstyr. Hvis du har spørsmål om bruk av Google-enheten med eller i nærheten av medisinsk utstyr, bør du kontakte legen din før du bruker nettbrettet og tilbehøret. Hvis du mistenker at nettbrettet og tilbehøret skaper forstyrrelser for medisinsk utstyr, må du slå av Google-enheten og forhøre deg med legen din for å få spesifikk informasjon om det medisinske utstyret ditt.

Sykehus

Slå av den trådløse enheten når du blir bedt om det på sykehus, klinikker eller helseinstitusjoner. Grunnen til at du blir bedt om dette, er for å unngå at telefonen forstyrrer sensitivt medisinsk utstyr.

Hudirritasjon

Noen kan oppleve reaksjoner på materialer, for eksempel nikkel, i ting som er i kontakt med huden over lengre tid. Slutt å bruke enheten og rådfør deg med lege hvis du opplever hudirritasjon på steder som ofte berører enheten.

Medisinske tilstander

En liten prosentandel av brukerne kan oppleve hodepine, anfall, blackout, anstrengte øyne, utmattelse eller tørre øyne som utløses av visuell stimulering, for eksempel blinkende lys eller lyse mønstre, eller bruk av elektronikk med skjerm. Disse symptomene kan oppleves av personer som aldri har opplevd slike problemer tidligere. Hvis du tidligere har hatt anfall, blackout, epilepsi, en medisinsk tilstand eller ubehag som du mener kan påvirkes av nettbrettet ditt, bør du rådføre deg med en lege før du bruker enheten. Slutt å bruke nettbrettet umiddelbart og kontakt en lege hvis du opplever symptomer du mener kan forårsakes eller påvirkes av nettbrettet (for eksempel hodepine, blackout eller anfall).

Muskel- og skjelettlidelser

Gjentatt aktivitet, for eksempel skriving, trykking eller sveiping på skjermen til nettbrettet, kan forårsake ubehag i fingre, hender, håndledd, armer, skuldre eller andre deler av kroppen. Hvis du opplever ubehag fra slike aktiviteter, bør du slutte å bruke nettbrettet og rådføre deg med en lege.

Riktig bruk og håndtering

Følg disse retningslinjene når du bruker, oppbevarer eller rengjør nettbrettet, dokken og tilbehøret:

Driftstemperatur

Ikke bruk eller lad nettbrettet, dokken og tilbehøret ved omgivelsestemperaturer lavere enn 0 °C eller høyere enn 35 °C. Hvis den innvendige temperaturen i enheten overskrider normale driftstemperaturer, prøver enheten å regulere temperaturen, noe som kan føre til redusert ytelse og tilkoblingsfunksjonalitet, manglende evne til å lade eller at skjermen eller enheten slås av. Du kan kanskje ikke bruke enheten mens den regulerer temperaturen. Flytt enheten til et kjøligere (eller varmere) sted, og vent et par minutter før du prøver å bruke den igjen.

Vedlikehold og rengjøring

Koble nettbrettet, dokken og strømadapteren fra strømforsyningen før rengjøring, under tordenvær og når enhetene ikke skal brukes i lengre perioder. Du må ikke rengjøre nettbrettet mens det lades, da dette kan forårsake personskade eller skade på enheten. Unngå løsemidler og slipemidler som kan skade produktoverflaten. Ikke bruk kjemiske vaskemidler eller pulver eller andre kjemiske midler (for eksempel benzen) til å rengjøre nettbrettet eller tilbehøret.

Sminke, kjemikalier og fargede materialer, for eksempel dongeri, kan gi flekker på lyse enheter og omslag.

Du kan rengjøre nettbrettet og dokken ved å tørke forsiktig over dem med en myk, lofri klut. Bruk en tørr klut for flekker eller støv og en lett fuktet (ikke våt) klut for fargeoverføringer som for eksempel fra sminke eller nye bukser. For flekker og skitt kan du bruke våtservietter eller rengjøringsmidler for briller på skjermen og vanlig husholdningssåpe eller rengjøringsservietter uten blekemiddel på baksiden og sidene.

Du kan rengjøre nettbrettets silikondeksel ved å fjerne nettbrettet fra dekselet. Bruk en myk, lett fuktet, lofri klut til å tørke av utsiden og innsiden av dekselet. Ikke bruk rengjøringsmidler for vinduer eller til husholdsbruk, aerosolspray, løsemidler, ammoniakk, slipemidler eller rengjøringsmidler som inneholder hydrogenperoksid, for å rengjøre dekselet.

For å desinfisere nettbrettet, inkludert skjermen, kan du bruke vanlige desinfiserende våtservietter for husholdningsbruk eller våtservietter basert på 70 % isopropylalkohol. Ikke bruk våtservietter med blekemiddel. Du finner mer informasjon om vedlikehold og rengjøring på g.co/pixeltablet/care.

Ikke støv- eller vannbestandig

Nettbrettet, dokken, enhetsladeren og annet tilbehør som følger med enheten, er ikke støv- eller vannbestandig. Væskeskade gjør garantien ugyldig. Ikke utsett nettbrettet, dokken, enhetsladeren eller annet tilbehør for væske eller støv, siden dette kan føre til kortslutning og/eller overoppheting.

Service og brukerstøtte

Uautoriserte reparasjoner eller endringer kan føre til permanent skade på enheten, og det kan også påvirke garantidekningen og myndighetsgodkjenninger. Nettbrettet og dokken må bare repareres av Google eller en Google-autorisert tjenesteleverandør. Kontakt kundeservice for å få autorisert service. Hvis du sender inn nettbrettet og/eller dokken til service, kan det hende du mottar en erstatningsenhet i stedet for den opprinnelige enheten. Varer som leveres inn til reparasjon, kan erstattes med overhalte varer av samme type i stedet for å bli reparert.  Overhalte deler kan brukes til å reparere varene. Hvis varene kan oppbevare brukergenererte data, kan reparasjonen eller erstatningen føre til at dataene går tapt. For å få hjelp og brukerstøtte på nettet, gå til g.co/pixeltablet/help.

Informasjon om forskrifter

Informasjon om forskrifter, sertifisering og samsvarsmerker spesifikt for Pixel Tablet er tilgjengelig på nettbrettet under Innstillinger og så Om nettbrettet og så Forskriftsmessig merking og på overflaten av nettbrettet og dokken.

Erklæring om EMC-samsvar

Viktig: Det er dokumentert at denne enheten og strømadapteren overholder kravene til elektromagnetisk kompatibilitet (EMK) under forhold som omfatter bruk av kompatible eksterne enheter og skjermede kabler mellom systemkomponenter. Det er viktig at du bruker kompatible eksterne enheter og skjermede kabler mellom systemkomponenter, for å redusere muligheten for interferens med radioer, TV-er og andre elektroniske enheter.

Informasjon om forskrifter: USA

Samsvar med FCC-regelverket

Merk: Dette utstyret er testet, og det overholder grensene for digitale enheter i klasse B, i henhold til del 15 av FCC-reglene. Disse grensene er utarbeidet for å gi rimelig beskyttelse mot skadelig signalstøy ved bruk i hjemmet. Utstyret genererer, bruker og kan utstråle radiofrekvensenergi, og hvis det ikke installeres og benyttes i samsvar med instruksjonene, kan det forårsake skadelige forstyrrelser av radiokommunikasjon. Det er imidlertid ingen garanti for at signalstøy ikke oppstår i en bestemt installasjon. Hvis utstyret forårsaker uønskede forstyrrelser som påvirker radio- eller TV-mottak (kan sjekkes ved å slå utstyret av og på igjen), oppfordres brukeren til å forsøke å korrigere forstyrrelsen på en av følgende måter:

• Snu eller flytt mottakerantennen.
  • Øk avstanden mellom utstyret og mottakeren.
  • Koble utstyret til en stikkontakt i en annen krets enn den mottakeren er koblet til.
  • Få hjelp fra forhandleren eller en erfaren radio- eller TV-tekniker.

Endringer eller modifiseringer som ikke er uttrykkelig godkjent av Google, kan føre til at brukeren mister retten til å bruke utstyret.

Denne enheten oppfyller del 15 av FCC-reglene. Bruken er underlagt disse to vilkårene:

1. Disse enhetene skal ikke skape skadelige forstyrrelser.
  2. Disse enhetene må tåle eventuell signalstøy som mottas, inkludert signalstøy som kan forårsake uønsket drift.

UWB-enheter kan ikke brukes til leker. Bruk om bord på fly, skip eller satellitter er ikke tillatt.

Pixel Tablet: GTU8P
Ladedokk med høyttaler for Pixel Tablet: GMD6J

Produktnavn
Pixel Tablet med ladedokk med høyttaler

Ansvarlig part i USA
Google LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043, USA
Kontakt: g.co/pixeltablet/contact

Informasjon om forskrifter: Canada

Industry Canada, klasse B

Denne enheten overholder ICES-003-grensene for klasse B.

Cet appareil est conforme aux limites de la norme ICES-003 pour appareils de classe B.

Enheten overholder én eller flere lisensfritatte RSS-standarder fra ISED. Bruken er underlagt disse to vilkårene:

1. Denne enheten kan ikke skape forstyrrelser.
  2. Denne enheten må tåle eventuelle forstyrrelser, inkludert forstyrrelser som kan ha uønskede effekter på enheten.

Le présent appareil est conforme aux CNR d'ISDE Canada applicables aux appareils radio exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes:

1. L'appareil ne doit pas produire de brouillage.
  2. L'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en compromettre le fonctionnement.

Enheter som bruker frekvensbåndet 5150–5250 MHz, er bare beregnet for innendørs bruk for å redusere potensielle skadelige forstyrrelser av mobile satellittsystemer på samme kanal.

Les dispositifs fonctionnant dans la bande de 5 150 à 5 250 MHz sont réservés uniquement pour une utilisation à l’intérieur afin de réduire les risques de brouillage préjudiciable aux systèmes de satellites mobiles utilisant les mêmes canaux.

Informasjon om forskrifter: Storbritannia

Merknad om overholdelse av regler i Storbritannia

Google LLC erklærer herved at radioutstyrstypen GTU8P og GMD6J overholder Radio Equipment Regulation 2017. Du kan se den fullstendige samsvarserklæringen på g.co/pixeltablet/conformity.

Begrensninger og krav i henhold til Radio Equipment Regulations 2017

Enheten skal bare brukes innendørs når den opererer i frekvensområdet 5150–5350 MHz i Storbritannia.

UWB bør brukes innendørs, eller hvis det brukes utendørs, skal det ikke kobles til en fast installasjon, fast infrastruktur eller en fast utendørsantenne.

Informasjon om frekvensbånd og trådløs strålingseffekt

Dataene som er oppgitt her, er maksimal utstrålt radiofrekvenseffekt i frekvensbåndene som radioutstyret opererer i.

Frekvens Effekt
Wifi 2400–2483,5 MHz < 20 dBm
Wifi 5150–5350 MHz < 23 dBm
Wifi 5470–5725 MHz < 23 dBm
Wifi 5725–5850 MHz < 23 dBm
Bluetooth: 2400–2483,5 MHz < 20 dBm
UWB (6489,6 MHz, 7987,2 MHz) < -6 dBm / 50 MHz

Informasjon om spesifikk absorpsjonsrate (SAR)

Pixel Tablet overholder spesifikasjoner for radiofrekvens når det brukes mot kroppen uten avstand, begrenset til 2 W/kg fordelt på 10 gram menneskelig vev.

Den høyeste rapporterte SAR-verdien (spesifikk absorpsjonsrate) for Pixel Tablet er Kropp: 0,56 W/kg.

RF-forstyrrelser

Google er ikke ansvarlig for radio- eller TV-forstyrrelser som forårsakes av uautoriserte endringer av disse enhetene eller tilbehør, eller av erstatninger eller tilkoblinger av kabler og utstyr utover det som er spesifisert av Google. Brukeren har ansvar for å korrigere eventuelle forstyrrelser som skyldes uautoriserte endringer, erstatninger eller tilkoblinger. Google og Googles autoriserte forhandlere eller distributører er ikke ansvarlige for skader eller brudd på lovfestede forskrifter som oppstår fordi brukeren ikke følger disse retningslinjene.

Overholdelse av RoHS

Dette produktet er i samsvar med lovfestet anordning 2012 nr. 3032 om begrensning av bruken av visse farlige stoffer i elektrisk og elektronisk utstyr.

Britisk REACH

Britisk REACH (registrering, vurdering, autorisasjon og begrensning av kjemikalier, lovfestet anordning 2020 nr. 1577) er det britiske regelverket for kjemiske stoffer. Google overholder alle kravene i denne forordningen, og vi jobber for å gi kundene våre informasjon om tilstedeværelse av stoffer som gir grunn til svært alvorlig bekymring (SVHC-stoffer) i henhold til REACH. For mer informasjon kan du kontakte Google på Env-Compliance@google.com.

Storbritannias forordninger om elektrisk og elektronisk avfall (WEEE), forordninger om batteri- og akkumulatoravfall, forordninger om batterier og akkumulatorer (lansering på markedet)

WEEE-symbolet til venstre betyr at produktet og tilhørende batterier skal kasseres atskilt fra husholdningsavfall i henhold til lokale lover og forskrifter. Når dette produktet til slutt må kasseres, tar du det med til en offentlig godkjent gjenvinningsstasjon for sikker kassering eller resirkulering.

Kildesortering og resirkulering av produktet og produktets elektriske tilbehør og batteri(er) bidrar til å bevare naturressurser og beskytte folks helse samt miljøet.

Produsent: Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA, USA 94043

Informasjon om forskrifter: EU

Merknad om EU-samsvar

Google LLC erklærer herved at radioutstyrstypen GTU8P og GMD6J overholder direktiv 2014/53/EU (radioutstyrsdirektivet). Du kan se den fullstendige samsvarserklæringen på g.co/pixeltablet/conformity.

Begrensninger og krav i henhold til direktiv 2014/53/EU

Denne enheten er begrenset til innendørs bruk når den brukes i frekvensområdet 5150–5350 MHz i AT, BE, BG, CY, CZ, DE, DK, EE, EL, ES, FI, FR, HR, HU, IE, IT, LT, LU, LV, MT, NL, PL, PT, RO, SE, SI, SK, UK(NI), CH, IS, LI, NO og TR.

UWB-enheten bør brukes innendørs, eller hvis den brukes utendørs, skal den ikke kobles til en fast installasjon, fast infrastruktur eller en fast utendørsantenne i AT, BE, BG, CY, CZ, DE, DK, EE, EL , ES, FI, FR, HR, HU, IE, IT, LT, LU, LV, MT, NL, PL, PT, RO, SE, SI, SK, UK(NI), CH, IS, LI, NO og TR.

Informasjon om frekvensbånd og trådløs strålingseffekt

Dataene som er oppgitt her, er maksimal utstrålt radiofrekvenseffekt i frekvensbåndene som radioutstyret opererer i.

Frekvens Effekt
Wifi 2400–2483,5 MHz < 20 dBm
Wifi 5150–5350 MHz < 23 dBm
Wifi 5470–5725 MHz < 23 dBm
Wifi 5725–5850 MHz < 23 dBm
Bluetooth: 2400–2483,5 MHz < 20 dBm
UWB (6489,6 MHz, 7987,2 MHz) < -6 dBm / 50 MHz

RF-forstyrrelser

Google er ikke ansvarlig for radio- eller TV-forstyrrelser som forårsakes av uautoriserte endringer av disse enhetene eller tilbehør, eller av erstatninger eller tilkoblinger av kabler og utstyr utover det som er spesifisert av Google. Brukeren har ansvar for å korrigere eventuelle forstyrrelser som skyldes uautoriserte endringer, erstatninger eller tilkoblinger. Google og Googles autoriserte forhandlere eller distributører er ikke ansvarlige for skader eller brudd på lovfestede forskrifter som oppstår fordi brukeren ikke følger disse retningslinjene.

Informasjon om spesifikk absorpsjonsrate (SAR)

Pixel Tablet overholder spesifikasjoner for radiofrekvens når det brukes mot kroppen uten avstand, begrenset til 2 W/kg fordelt på 10 gram menneskelig vev, og lem uten avstand, begrenset til 4 W/kg fordelt på 10 gram menneskelig vev.

Den høyeste rapporterte SAR-verdien (spesifikk absorpsjonsrate) for Pixel Tablet er Kropp: 0,35 W/kg, Lem: 2,16 W/kg.

Direktivet om elektrisk og elektronisk avfall (WEEE) og batteridirektivet

WEEE-symbolet ovenfor betyr at produktet og tilhørende batterier skal kasseres atskilt fra husholdningsavfall i henhold til lokale lover og forskrifter. Ved endt levetid for dette produktet bør du ta det med til en offentlig godkjent gjenvinningsstasjon for sikker avhending eller resirkulering.

Kildesortering og resirkulering av produktet og produktets elektriske tilbehør og batteriet bidrar til å bevare naturressurser og beskytte folks helse samt miljøet.

Overholdelse av RoHS

Dette produktet er i samsvar med direktiv 2011/65/EU av Europaparlamentet og Europarådet 8. juni 2011 om begrensning av bruk av visse farlige stoffer i elektrisk og elektronisk utstyr (RoHS), herunder eventuelle endringer.

REACH

REACH (forordning (EF) nr. 1907/2006 om registrering, vurdering og godkjenning av samt begrensninger for kjemikalier) er EUs regelverk for kjemiske stoffer. Google overholder alle kravene i denne forordningen, og vi jobber for å gi kundene våre informasjon om tilstedeværelsen av stoffer som gir grunn til svært alvorlig bekymring (SVHC-stoffer) i henhold til REACH. For mer informasjon kan du kontakte Google på Env-Compliance@google.com.

Informasjon om forskrifter: Australia

Enheten er begrenset til innendørs bruk når den brukes i frekvensområdet 5150–5350 MHz. Dette er for å redusere faren for skadelige forstyrrelser av mobile satellittsystemer på samme kanal.

Ultrabredbåndsendere må ikke brukes innen en angitt avstand fra spesifiserte australske steder for radioastronomi. Hvis du vil ha mer informasjon om angitte avstander, kan du se Radiocommunications (Low Interference Potential Devices) Class Licence 2015, publisert av Australian Communications and Media Authority.

Informasjon om forskrifter: Japan

Når enheten brukes med 5 GHz (W52/W53), er den begrenset til innendørs bruk (med unntak av kommunikasjon med en radio med høyere effekt).

Dette er et utstyr i klasse B. Selv om dette utstyret er ment for bruk i et boligområde, kan det forårsake dårlig mottak hvis det brukes i nærheten av en radio- eller TV-mottaker. Følg veiledningen i bruksanvisningen.

VCCI VCCI-B

Begrenset garanti

Du finner den begrensede garantien på g.co/devicewarranty.

© 2023 Google LLC. Med enerett.

Pixel, G-logoen, Google og relaterte merker og logoer er varemerker som tilhører Google LLC.