Slå på Klare samtaler

Viktig: Denne funksjonen er tilgjengelig på Pixel 7 eller nyere, inkludert Fold.

Telefon-appen på Pixel støtter Klare samtaler. Noen tredjepartsapper for Pixel 8 og Pixel 8 Pro støtter også Klare samtaler for wifi-anrop.

Slå Klare samtaler av eller på

Viktig: Denne funksjonen avhenger av båndbredden for samtalen, og det er ikke sikkert at den er tilgjengelig for alle samtaler.

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Lyd og vibrering og så Klare samtaler.
  3. Slå Bruk Klare samtaler av eller på.
Tips: For å dempe bakgrunnsmusikk, for eksempel ventemusikk, slå på Klare samtaler. Slå av funksjonen for å høre bakgrunnsmusikk bedre.

Klare samtaler og datapersonvern

Alle lyddata behandles på Pixel-telefonen. Denne funksjonen sender verken lyd eller telefonsamtaler til Google. Finn ut mer om Googles personvernregler.

Klare samtaler og wifi-apper

Viktig: Telefon-appen på Pixel støtter Klare samtaler. Noen tredjepartsapper for Pixel 8 og Pixel 8 Pro støtter også Klare samtaler for wifi-anrop.