Aktivér Klar opkaldslyd

Vigtigt! Denne funktion er tilgængelig på Pixel 7 og nyere, herunder Fold.

Din Pixel-telefonapp understøtter Klar opkaldslyd. Nogle tredjepartsapps til Pixel 8 og Pixel 8 Pro understøtter også Klar opkaldslyd til Wi-Fi-opkald.

Aktivér eller deaktiver Klar opkaldslyd

Vigtigt! Denne funktion afhænger af dit opkalds båndbredde og er muligvis ikke tilgængelig i alle opkald.

1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2. Tryk på Lyd og vibration og derefter Klar opkaldslyd.
  3. Aktivér eller deaktiver Brug Klar opkaldslyd.
Tip! Hvis du vil dæmpe baggrundsmusik, f.eks. ventemusik, skal du aktivere Klar opkaldslyd. Deaktiver funktionen for bedre at kunne høre baggrundsmusik.

Klar opkaldslyd og databeskyttelse

Alle lyddata behandles på din Pixel-telefon. Denne funktion sender ikke din lyd og dine telefonsamtaler til Google. Få flere oplysninger om Googles privatlivspolitik.

Klar opkaldslyd og Wi-Fi-apps

Vigtigt! Din Pixel-telefonapp understøtter Klar opkaldslyd. Nogle tredjepartsapps til Pixel 8 og Pixel 8 Pro understøtter også Klar opkaldslyd til Wi-Fi-opkald.