Problemen met langzaam draadloos opladen oplossen op je Pixel-telefoon

Gebruik de stappen op deze pagina om problemen met langzaam draadloos opladen op je Pixel-telefoon op te lossen.

Check op oververhitting

• Laat je telefoon afkoelen en probeer het opnieuw.
  • Zorg dat de telefoon niet in direct zonlicht of naast een andere warmtebron staat.
  • Haal de telefoon uit de case.
  • Check of opladers de luchtstroom naar je telefoon blokkeren.
  • Houd het scherm donker tijdens het opladen.

Check apps en de connectiviteit

• Nadat je de telefoon hebt laten afkoelen, start je deze opnieuw op en probeer je het nog een keer. Er kunnen apps op de achtergrond worden uitgevoerd die stroom verbruiken.
  • Check de sterkte van draadloze en mobiele dekking. Als de dekking slecht is, verbruikt het apparaat waarschijnlijk meer stroom.
Tip: Zet de vliegtuigmodus aan als je oplaadt in een omgeving met een slechte verbinding.

Check op fysieke problemen

• Verwijder metalen of magnetische voorwerpen, zoals ringhouders, Apple MagSafe of PopSockets, van de achterkant van je telefoon.
  • Zorg dat je telefoon goed is uitgelijnd met de draadloze oplader.

Tip: Als aangepast opladen actief is, is het normaal dat je telefoon vanaf 80% langzamer oplaadt. Je telefoon wordt volledig opgeladen voordat je wakker wordt.