Sjekk bruken av nettverksdata for Android System Intelligence

Du kan sjekke nettverksbruken din for å se data som er lastet ned og opp av Android System Intelligence-funksjonene på telefonen. Android System Intelligence-funksjonene kjører i et sikkert miljø som kalles Intelligent enhetslagring. Komponenter for Intelligent enhetslagring har ikke direkte nettverkstilgang. For å bidra til at telefonens smarte funksjoner fungerer, leverer Private Compute Services en sikker bro til nettskyen. Forespørsler registreres og vises i loggen over nettverksbruk i Innstillinger-appen på telefonen.

Sjekk loggen over nettverksbruk

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Slå på utviklermodus:
    1. Trykk på Om telefonen.
    2. Trykk på Delversjonsnummer 7–10 ganger, til telefonen viser «Du er en utvikler nå».
  3. Trykk på Tilbake Tilbake øverst til venstre.
  4. Trykk på Sikkerhet og personvern og så Flere personverninnstillinger og så Android System Intelligence.
  5. Trykk på Logg over nettverksbruk.

Registrer nettverksbruken

Loggen over nettverksbruk for Intelligent enhetslagring er slått av som standard. Du kan endre dette i telefoninnstillingene.

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Utviklerinnstillinger.
  3. Slå på utviklermodus:
    1. Trykk på Om telefonen.
    2. Trykk på Delversjonsnummer 7–10 ganger, til telefonen viser «Du er en utvikler nå».
  4. Trykk på Tilbake Tilbake øverst til venstre.
  5. Trykk på Sikkerhet og personvern og så Flere personverninnstillinger og så Android System Intelligence.
  6. Velg en profil.
  7. Velg Logg over nettverksbruk.
  8. Slå Registrer nettverksbruk av eller på.