Android System Intelligence

Android System Intelligence er en systemkomponent i Private Compute Core, som leverer intelligente funktioner til Android og samtidig beskytter dine data.

Få flere oplysninger om Android System Intelligence

Android System Intelligence tilbyder funktioner som f.eks.:

• Livetekstning: Automatiske undertekster til medier.
  • Opmærksom skærm: Din skærm slukker ikke, når du kigger på den.
  • Automatisk smartrotation: Registrerer, hvilken retning du holder telefonen i.
  • Forbedret kopiering og indsættelse: Gør det nemmere at flytte tekst fra én app til en anden.
  • Appforslag på applisten: Foreslår den app, du muligvis får brug for.
  • Administration af notifikationer: Føjer handlingsknapper til notifikationer. Handlingsknapperne kan f.eks. føje rutevejledning til et sted, hjælpe dig med at spore en pakke eller tilføje en kontakt.
  • Smart tekstmarkering i hele systemet: Gør det nemmere at markere tekst og foretage tekstrelaterede handlinger. Du kan f.eks. lave et langt tryk på en adresse for at vælge den eller trykke for at se en rutevejledning.
  • Gør tekst til et link: Omdanner tekst i apps til links.
  • Liveoversættelse: Oversætter livetekstsamtaler og -videoer.
  • Appsøgning: Find en bestemt app.
  • Indtaling med Assistent: Dikter tekst med din stemme ved hjælp af indtaling med Assistent i Gboard.
  • Find sangen: Genkender den musik, der afspilles omkring dig.
  • Boardingkort med et screenshot: Du kan føje et boardingkort til Google Pay med et screenshot.

Tip! Visse funktioner er muligvis kun tilgængelige på nogle enheder.

Android System Intelligence anvender systemtilladelser for at levere smarte forslag. Android System Intelligence kan f.eks. vise dig forslag om at ringe til en ofte anvendt kontakt, hvis den har tilladelse til at tjekke dine kontakter.

Private Compute Services

Tjenester som f.eks. Android System Intelligence er maskinlæringsfunktioner, der ikke har direkte netværksadgang. Private Compute Services leverer en sikker forbindelse til skyen for at hjælpe Android System Intelligence med at modtage opdateringer, der kan forbedre tjenesten.

Dataerklæringer

For at fungere indsamler Android System Intelligence og Private Compute Services nedbrudslogger, diagnostik og enheds-id'er. Disse data indsamles med henblik på appanalyse. Visse data bruges f.eks. til at overvåge appens ydeevne og kvalitet.

Hold styr på dine data

Indsamling af analysedata er valgfrit. Sådan konfigurerer du dataindsamling:

1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2.  Tryk på Privatliv og derefter Brug og diagnostik.

Sådan rydder du enhedsdata:

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Privatliv og derefter Android System Intelligence og derefter Ryd data.

Sikkerhedspraksis

Android System Intelligence hjælper i samarbejde med Private Compute Services med at beskytte dit privatliv med teknikker som f.eks. Federated Learning og analysedata med henblik på at analysere og forbedre effektiviteten af funktioner.