Veiledning om sikkerhet, garanti og forskrifter for Pixel 6a

Her finner du produktinformasjon

Sikkerhetsadvarsler

Riktig bruk og håndtering

Service og brukerstøtte

Informasjon om forskrifter

Tilgjengelighetsinformasjon

Begrenset garanti

Her finner du produktinformasjon

Denne veiledningen inneholder de grunnleggende sikkerhetsretningslinjene fra det trykte sikkerhets- og garantiheftet som følger med Pixel 6a. Den inneholder også tilleggsinformasjon om sikkerhet, forskrifter og garanti for Pixel 6a.

Informasjon om sikkerhet og forskrifter: g.co/pixel/safety eller Innstillinger og så Om telefonen og så Håndbok for sikkerhet og regelverk.

Garantiinformasjon som gjelder for kjøpslandet ditt, inkludert veiledning for å fremsette krav: g.co/pixel/warranty.

Elektronisk forskriftsmessig merking og SAR-verdiene (spesifikk absorpsjonsrate) for enheten din:
Innstillinger og så Om telefonen og så Forskriftsmessig merking.

Omfattende hjelp på nettet: g.co/pixel/help.

Sikkerhetsadvarsler

Advarsel ADVARSEL – HELSE- OG SIKKERHETSINFORMASJON: LES FØR BRUK FOR Å REDUSERE RISIKOEN FOR PERSONSKADE, UBEHAG, MATERIELLE SKADER, INKLUDERT SKADE PÅ PIXEL 6a-TILBEHØR ELLER ANDRE TILKOBLEDE ENHETER, OG ANDRE MULIGE FARER.

Håndtering

Vær forsiktig med telefonen. Du kan skade telefonen eller batteriet hvis du demonterer, mister, bøyer, brenner, knuser eller stikker hull på enheten. Ikke bruk telefonen med skadet kabinett, sprukket skjerm eller annen type fysisk skade. Bruk av en skadet telefon kan forårsake overoppheting eller personskade. Ikke utsett telefonen for væske, siden det kan forårsake kortslutning og overoppheting. Hvis telefonen blir våt, må du ikke forsøke å tørke den med en ekstern varmekilde.

Telefonen er konstruert for å fungere best ved temperaturer på 0–35 °C og skal oppbevares ved temperaturer på -20–45 °C. Ikke utsett telefonen for høyere temperatur enn 45 °C, for eksempel på dashbordet i en bil eller i nærheten av en varmeventil, da det kan skade telefonen, overopphete batteriet eller utgjøre en brannfare. Hold telefonen unna varmekilder og direkte sollys. Hvis enheten blir for varm, må du koble den fra strømkilden (hvis den er koblet til), flytte den til et kaldere sted og ikke bruke den før den har kjølt seg ned. Telefonen er konstruert for å fungere best ved en høyde over havet på opptil 2000 meter.

Når du bruker telefonen i visse moduser, for eksempel når du spiller spill, tar opp video eller bruker lommelykt eller funksjoner for virtuell virkelighet eller utvidet virkelighet, kan den generere mer varme enn under vanlige driftsforhold. Dette kan føre til at telefonen kjører i en modus med lavere strømforbruk, eller at den blir midlertidig slått av. Vær ekstra forsiktig når du bruker enheten i slike moduser. Hvis du vil ha mer informasjon om risikoer knyttet til langvarig varmeeksponering, kan du se delen om langvarig varmeeksponering nedenfor.

Reparasjon og service

Ikke prøv å reparere telefonen selv. Demontering av enheten kan føre til tap av vannbestandighet eller forårsake personskade eller skade på enheten.

Enheten inneholder for eksempel en laser som kan skades ved demontering – dette kan utsette deg for farlig laserstråling som ikke er synlig.

Kontakt kundeservice hvis den ikke fungerer som den skal, eller hvis den er skadet. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/contact.

Lading

Sørg for at både strømadapteren og telefonen har god lufting når de er i bruk eller lades. Bruk av skadede kabler eller strømadaptere, eller lading i fuktige omgivelser, kan forårsake brann, elektrisk støt, personskade eller skade på telefonen eller annen eiendom. Ikke lad telefonen når den er våt. Ikke lad enheten i direkte sollys.

Når du lader enheten, må du sørge for at strømadapteren er koblet til et strømuttak i nærheten av enheten, og at den er lett tilgjengelig. Ikke bruk makt for å forsøke å få denne strømadapteren og andre støpsler eller strømadaptere inn i et strømuttak hvis det ikke er nok plass til begge to. Når du kobler strømadapteren fra et strømuttak, må du dra i adapteren – ikke i ladekabelen. Du må ikke vri eller klemme på ledningen eller tvinge plugger inn i porter. Hvis du ser en melding under lading som sier at du må koble fra laderen eller strømadapteren, kobler du fra laderen eller strømadapteren. Før du forsøker å lade igjen, må du sørge for at både kontakten på ladekabelen og ladeporten på telefonen er tørre og fri for fremmedlegemer.

Lad bare telefonen med den medfølgende kabelen eller kompatibelt ladeutstyr som er tilgjengelig i Google Store eller hos Google-autoriserte forhandlere (se etter Googles «Made for»-merke). Strømadapteren må være sertifisert som en begrenset strømkilde med utgangseffekt i henhold til IEC 60950-1 og/eller en klassifisert PS2-strømkilde i henhold til IEC 62368-1 med følgende spesifikasjoner: 5 volt likestrøm / maks. 3 amper eller 9 volt likestrøm / maks. 3 ampere når den brukes med USB PD-aktivert strømadapter, og kvalifisert i henhold til CTIAs sertifiseringskrav for batterisystemer i samsvar med IEEE 1725. Hvis du ikke bruker kompatibelt ladetilbehør, kan det føre til brann, elektrisk støt, personskade eller skade på enheten og tilbehøret.

Langvarig varmeeksponering

Telefonen og laderen genererer varme under vanlig bruk og overholder gjeldende standarder og grenser for overflatetemperatur. Unngå langvarig hudkontakt når enheten er i bruk eller lades – hvis du utsetter huden for varme overflater over lengre tid, kan det forårsake ubehag eller brannskader. Ikke sov på eller med enheten eller strømadapteren, og ikke dekk dem til med teppe eller pute. Vær oppmerksom på dette hvis du har en fysisk tilstand som påvirker evnen din til å oppdage varme mot huden.

Beskyttelse av barn

Denne enheten er ikke et leketøy. Telefonen kan inneholde (eller kan leveres med) små deler, plast-, glass- eller metallelementer samt deler med skarpe kanter som kan forårsake skade eller utgjøre kvelningsfare. Barn er blitt kvalt av ledninger og kabler. Hold telefonens ledninger og kabler utilgjengelige for barn (minst 1 meter unna), og ikke la dem leke med telefonen eller tilbehør. De kan skade seg selv eller andre, eller de kan ødelegge telefonen ved et uhell. Kontakt lege umiddelbart hvis små deler svelges.

Hørselstap

Langvarig eksponering for høye lyder (inkludert musikk) kan føre til hørselstap. For å forhindre mulige hørselsskader bør du unngå høyt volum over lengre perioder. Vedvarende eksponering for høyt volum og bakgrunnsstøy kan føre til at høye lyder virker lavere enn de faktisk er. Sjekk volumet før du bruker hodetelefoner eller øretelefoner.

Batteri

Denne telefonen har et oppladbart litium-ion-batteri, som er en sensitiv komponent som kan forårsake personskade hvis det skades. Ikke prøv å ta ut batteriet. Kontakt Google eller en Google-autorisert tjenesteleverandør for å bytte batteriet. Du finner kontaktinformasjon på g.co/pixel/contact. Utskifting som utføres av andre enn kvalifiserte fagfolk, kan skade enheten. Feil utskiftning eller bruk av ikke-kvalifiserte batterier kan utgjøre risiko for brann, eksplosjon, lekkasje eller andre farer. Du må ikke modifisere, reparere eller overhale batteriet, stikke hull på det eller prøve å sette noe inn i det, senke det ned i eller utsette det for vann eller andre væsker, eller utsette det for brann, høye temperaturer og/eller andre farer.

Du må ikke kortslutte batteriet eller la gjenstander av metall eller andre gjenstander som leder strøm, komme i kontakt med batteripolene. Ikke mist eller slipp telefonen eller batteriet ned på gulvet eller bakken. Hvis telefonen eller batteriet faller – særlig hvis på en hard overflate – og du mistenker eller observerer skade, kontakter du Google eller en Google-autorisert tjenesteleverandør for inspeksjon. Hvis batteriet lekker, må du ikke la væsken fra batteriet komme i kontakt med øyne, hud eller klær. Hvis væsken allerede har kommet i kontakt med øynene, må du ikke gni i dem. Skyll øynene med rent vann og kontakt lege.

Denne telefonen inneholder et oppladbart litium-ion-batteri som overholder IEEE 1725 og andre gjeldende standarder.

Avhending, transport og resirkulering

Kast og transporter enheten, batteriene og tilbehøret i henhold til lokale miljø- og transportforskrifter. Du må ikke transportere dem på feil måte eller kaste dem i vanlig husholdningsavfall. Feil kassering eller transport kan føre til brann, eksplosjon og/eller andre farer. Telefonen må ikke åpnes, knuses, varmes til over 45 °C eller brennes. Du finner mer informasjon om resirkulering av enheten, batteriene og tilbehøret på g.co/pixel/recycle.

Miljørestriksjoner

For å unngå skade på telefonens deler eller interne kretser må du unngå å bruke eller oppbevare enheten eller tilbehøret i støvete, røykfylte, fuktige eller skitne omgivelser, eller i nærheten av magnetfelt. Hold enheten unna varmekilder og direkte sollys. Ikke la telefonen ligge i kjøretøy eller på steder der temperaturen kan overskride 45 °C, for eksempel på dashbordet i en bil, i en vinduskarm, i nærheten av en varmeventil eller bak glass som er utsatt for direkte sollys eller sterkt ultrafiolett lys i lengre perioder om gangen. Det kan skade telefonen, overopphete batteriet eller utgjøre en risiko for brann eller eksplosjon.

Eksplosive miljøer

Ikke lad, bruk, oppbevar eller transporter telefonen der brennbare materialer eller eksplosiver lagres (f.eks. på bensinstasjoner, drivstoffdepoter eller kjemiske anlegg). Du må ikke bruke den trådløse enheten på steder hvor det foregår sprengningsarbeid eller er fare for eksplosjoner, for eksempel i områder for overføring eller oppbevaring av drivstoff eller kjemikalier og i områder hvor luften inneholder store mengder brennbare kjemikalier, damp eller partikler (for eksempel korn, støv eller metallpulver). Gnister i slike områder kan føre til eksplosjon eller brann, som kan resultere i personskade eller død. Følg alle varsler og skilt der slike farer kan være til stede.

Navigering

Telefonen har tilgang til kart- og navigasjonstjenester. Kart og navigering er avhengig av en fungerende datatilkobling samt posisjonstjenester, noe som muligens ikke er tilgjengelig til enhver tid eller i alle områder. Kart og veibeskrivelser kan være unøyaktige, og de faktiske forholdene kan avvike fra kartet, dataene, trafikken, veibeskrivelsene, innholdet og andre resultater. Se nøye gjennom veibeskrivelser, og følg alle gjeldende veitrafikklover og -skilt, bruk selvstendig dømmekraft og sunn fornuft, og bruk kart- og navigasjonstjenester på egen risiko. Du er til enhver tid ansvarlig for atferden din og konsekvensene av den. Navigering med AR krever oppdaterte Google Street View-bilder og god belysning utendørs. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i India.

Distraksjon

Bruk av enheten når du utfører visse aktiviteter, kan være distraherende og forårsake farlige situasjoner for deg eller andre. For å redusere risikoen for ulykker (og fordi det er forbudt mange steder) må du ikke bruke enheten mens du kjører, sykler eller styrer maskiner. Du må heller ikke bruke den mens du holder på med andre aktiviteter med potensielt alvorlige konsekvenser. Overhold lokale lover om bruk av mobilenheter, hodetelefoner og hjelm.

RF-eksponering

Denne enheten er evaluert og oppfyller de aktuelle forskriftsmessige kravene for eksponering for radiobølger. I tillegg er den konstruert for ikke å overskride de aktuelle strålingsgrensene for eksponering for RF-energi.

I land der SAR-grensen (spesifikk absorpsjonsrate) er 1,6 W/kg fordelt på en masse av ett gram menneskelig vev, er de høyeste SAR-verdiene for denne enhetstypen 1,19 W/kg for Pixel 6a (GB62Z) og 1,18 W/kg for Pixel 6a (GX7AS) når den brukes mot hodet uten avstand, eller 1,19 W/kg for Pixel 6a (GB62Z) og 1,19 W/kg for Pixel 6a (GX7AS) mot kroppen med en avstand på 1,0 cm. I land der SAR-grensen (spesifikk absorpsjonsrate) er 2,0 W/kg fordelt på en masse av ti gram menneskelig vev, er de høyeste SAR-verdiene for denne enhetstypen 0,99 W/kg når den brukes mot hodet uten avstand, og 1,31 W/kg mot kroppen med en avstand på 5 mm.

Slik finner du SAR-verdiene som gjelder for hver av disse virkekretsene, på telefonen: Innstillinger og så Om telefonen og så Forskriftsmessig merking.

For å redusere eksponering for radiofrekvensenergi bør du bruke et håndfritt alternativ, for eksempel den innebygde høyttaleren, de medfølgende hodetelefonene eller lignende tilbehør. Sjekk at enhetstilbehør, for eksempel enhetens deksel, ikke består av metallkomponenter. Hold enheten borte fra kroppen, slik at avstandskravet overholdes.

Du finner mer informasjon om SAR på følgende sider:

RF-forstyrrelser

Overhold regler som forbyr bruk av trådløs teknologi (f.eks. mobilnett eller wifi). Enheten er laget for å være i samsvar med gjeldende forskrifter om RF-stråling, men bruk av trådløse enheter kan ha negativ innvirkning på annet elektronisk utstyr. Om bord i fly eller umiddelbart før ombordstigning må du bare bruke trådløse enheter i henhold til instruksjonene fra flyselskapet. Bruk av trådløse enheter i fly kan forstyrre trådløse nettverk, utgjøre en fare for flyets instrumenter eller være ulovlig. Du kan muligens bruke enheten i flymodus.

Nødkommunikasjon

Trådløse enheter er ikke alltid pålitelige til nødkommunikasjon. Denne enheten bruker radiosignaler og kan ikke opprette eller opprettholde en tilkobling under alle forhold. Telefonen drives også av et oppladbart batteri som kan påvirkes av temperatur, bruk, skade og andre forhold. Noen virkekretser sender riktignok nødinformasjon via trådløse nettverk, men det er ikke sikkert at enheten din alltid mottar slik kommunikasjon. Dette avhenger av nettverkstilkoblingen og andre faktorer. Tilgang til enkelte funksjoner og nødinformasjon eller nødkommunikasjon er muligens ikke tilgjengelig i alle områder eller på alle språk.

Forstyrrelser av medisinsk utstyr

Telefonen bruker radioer og andre komponenter som sender ut elektromagnetiske felt, og den inneholder magneter. Disse elektromagnetiske feltene og magnetene kan forstyrre medisinske enheter som pacemakere og andre implanterte medisinske apparater. Hold alltid telefonen og laderen på trygg avstand fra medisinske apparater. Hvis du har spørsmål om bruk av telefonen med eller i nærheten av medisinske apparater, bør du kontakte legen din før du bruker telefonen. Hvis du mistenker at telefonen skaper forstyrrelser for et medisinsk apparat, må du slå av Google-enheten og forhøre deg med legen din for å få spesifikk informasjon om det medisinske apparatet ditt.

Sykehus

Slå av den trådløse enheten når du blir bedt om det på sykehus, klinikker eller helseinstitusjoner. Grunnen til at du blir bedt om dette, er å unngå at telefonen forstyrrer sensitivt medisinsk utstyr.

Helserelaterte funksjoner

Telefonen og de tilknyttede funksjonene til treningsbruk er ikke medisinsk utstyr og er bare ment for informasjonsformål. De er ikke utviklet eller beregnet for bruk ved diagnostisering av sykdommer eller andre tilstander, eller for behandling, overvåkning, lindring eller forebygging av sykdom eller andre tilstander.

Hudirritasjon

Noen kan oppleve reaksjoner på materialer, for eksempel nikkel eller lateks, i hapå-enheter som er i kontakt med huden over lengre tid. Dette kan skyldes allergier, forekomst av hudirriterende stoffer (for eksempel såpe eller svette) eller andre årsaker. Hold telefonen ren og tørr. Fjern telefonen, slutt å bruke den og rådfør deg med en lege hvis du opplever hudirritasjon eller ubehag på kroppsdeler.

Medisinske tilstander

En liten prosentandel av brukerne kan oppleve hodepine, anfall, blackout, anstrengte øyne, utmattelse eller tørre øyne som utløses av visuell stimulering, for eksempel blinkende lys eller lyse mønstre, eller bruk av elektronikk med skjerm. Disse symptomene kan oppleves av personer som aldri har opplevd slike problemer tidligere. Hvis du tidligere har hatt anfall, blackout, epilepsi, en medisinsk tilstand eller ubehag som du mener kan påvirkes av telefonen din, bør du rådføre deg med en lege før du bruker enheten. Slutt å bruke telefonen umiddelbart og kontakt en lege hvis du opplever symptomer du mener kan forårsakes eller påvirkes av telefonen (for eksempel hodepine, blackout eller anfall).

Muskel- og skjelettlidelser

Gjentatt aktivitet, for eksempel skriving, trykking eller sveiping på skjermen til telefonen, kan forårsake ubehag i fingre, hender, håndledd, armer, skuldre eller andre deler av kroppen. Hvis du opplever ubehag fra slike aktiviteter, bør du slutte å bruke telefonen og rådføre deg med en lege.

Produkt i laserklasse 1

Forsiktig: Telefonen inneholder en modul i laserklasse 1. Enheten er konstruert med optikk og et beskyttelsesdeksel, slik at det ikke er tilgang til laserstråling over klasse 1.

Lasermodulene i dette produktet overholder 21 CFR 1040.10 og 1040.11, bortsett fra samsvar med IEC 60825-1 Ed. 3., som forklart i Laser Notice No. 56, datert 8. mai 2019. Bruk av kontroller, justeringer eller fremgangsmåter annet enn det som er beskrevet i dette dokumentet, kan føre til helseskadelig stråling. Dette produktet skal repareres av Google eller en autorisert tjenesteleverandør.

Lasermodul: Produsert i Østerrike av ams AG, Tobelbader Str. 30, 8141 Oberpremstätten, Østerrike

Riktig bruk og håndtering

Følg disse retningslinjene når du bruker, oppbevarer eller rengjør telefonen:

Driftstemperatur

Ikke bruk eller lad telefonen ved omgivelsestemperaturer lavere enn 0 °C eller høyere enn 35 °C. Hvis den innvendige temperaturen i enheten overskrider normale driftstemperaturer, prøver enheten å regulere temperaturen, noe som kan føre til redusert ytelse og tilkoblingsfunksjonalitet, manglende evne til å lade eller at skjermen eller enheten slås av. Du kan kanskje ikke bruke enheten mens den regulerer temperaturen. Flytt enheten til et kjøligere (eller varmere) sted, og vent et par minutter før du prøver å bruke den igjen.

Vedlikehold og rengjøring

Koble telefonen og strømadapteren fra strømforsyningen før rengjøring, under tordenvær og når den ikke skal brukes i lengre perioder. Du må ikke rengjøre telefonen mens den lades, da dette kan forårsake personskade eller skade på enheten. Unngå løsemidler og slipemidler som skade produktoverflaten. Ikke bruk kjemiske vaskemidler eller pulver eller andre kjemiske midler (for eksempel benzen) til å rengjøre telefonen eller tilbehøret.

Sminke, kjemikalier og fargede materialer, for eksempel dongeri, kan gi flekker på lyse Pixel 6a-telefoner og deksler.

Du kan rengjøre telefonen ved å tørke forsiktig over den med en myk, lofri klut. Bruk en tørr klut for flekker eller støv og en lett fuktet (ikke våt) klut for fargeoverføringer som for eksempel fra sminke eller nye bukser. For flekker og skitt kan du bruke våtservietter eller rengjøringsmidler for briller på skjermen og vanlig husholdningssåpe eller rengjøringsservietter uten blekemiddel på baksiden og sidene. Du finner mer informasjon om vedlikehold og rengjøring på g.co/pixel/care.

For å desinfisere Pixel 6a, inkludert skjermen, kan du bruke vanlige desinfiserende våtservietter for husholdningsbruk eller våtservietter basert på 70 % isopropylalkohol. Ikke bruk våtservietter med blekemiddel.

Vannbestandighet

Telefonen er vannbestandig i henhold til IP67 i IEC-standarden 60529, men den er ikke vanntett. Vannbestandigheten er ikke permanent og kan svekkes av vanlig slitasje, reparasjon, demontering eller skade. Ikke utsett telefonen for væske, siden det kan forårsake kortslutning og overoppheting. Enhetsladeren og annet tilbehør er ikke vannbestandig og må ikke utsettes for væske. Væskeskade gjør garantien ugyldig.

Magnetfelt

Ikke plasser gjenstander som inneholder magneter eller er følsomme for magnetisme, for eksempel kreditt- og bankkort, lyd- eller videobånd eller magnetiske minneenheter, i nærheten av denne telefonen eller ladekabelkontakten. Dette kan føre til at du mister informasjon som er lagret på slike gjenstander. Gjenstander med informasjon som er følsom for magnetisme, bør holdes minst 5 cm unna denne telefonen.

Service og brukerstøtte

Telefonen må bare repareres av Google eller en Google-autorisert tjenesteleverandør. Uautoriserte reparasjoner eller endringer kan føre til permanent skade på enheten og kan påvirke garantidekningen og myndighetsgodkjenninger. Kontakt kundeservice for å få autorisert service. For å få hjelp og brukerstøtte på nettet, gå til g.co/pixel/help. Hvis du sender telefonen din inn for service, får du muligens en erstatningstelefon (i stedet for den opprinnelige telefonen). Hvis du sender telefonen din inn for service, får du muligens en erstatningstelefon, som kan ha blitt overhalt (i stedet for den opprinnelige telefonen). Overhalte deler kan brukes til å reparere varene. Reparasjon eller utbytte kan føre til tap av brukergenererte data.

Informasjon om forskrifter

Informasjon om forskrifter, sertifisering og samsvarsmerker som er spesifikke for Pixel 6a, er tilgjengelig på telefonen under Innstillinger og så Om telefonen og så Forskriftsmessig merking.

EMC-samsvarserklæring

Viktig: Denne enheten og tilbehør som følger med, har demonstrert samsvar med kravene til elektromagnetisk kompatibilitet (EMC) under forhold som omfatter bruk av kompatible eksterne enheter og skjermede kabler mellom systemkomponentene. Det er viktig at du bruker kompatible eksterne enheter og skjermede kabler mellom systemkomponenter, for å redusere muligheten for interferens med radioer, TV-er og andre elektroniske enheter.

Informasjon om forskrifter: USA

Samsvar med FCC-regelverket

Merk: Dette utstyret er testet, og det overholder grensene for digitale enheter i klasse B, i henhold til del 15 av FCC-reglene. Grensene er utarbeidet for å gi rimelig beskyttelse mot skadelige forstyrrelser i boliginstallasjoner. Utstyret genererer, bruker og kan utstråle radiofrekvensenergi, og hvis det ikke installeres og benyttes i samsvar med instruksjonene, kan det forårsake skadelige forstyrrelser av radiokommunikasjon. Det er imidlertid ingen garanti for at signalstøy ikke oppstår i en bestemt installasjon. Hvis utstyret forårsaker uønskede forstyrrelser som påvirker radio- eller TV-mottak (kan sjekkes ved å slå utstyret av og på igjen), oppfordres brukeren til å forsøke å korrigere forstyrrelsen på en av følgende måter:

• Snu eller flytt mottakerantennen.
  • Øk avstanden mellom utstyret og mottakeren.
  • Koble utstyret til en stikkontakt i en annen krets enn den mottakeren er koblet til.
  • Få hjelp fra forhandleren eller en erfaren radio- eller TV-tekniker.

Endringer eller modifiseringer som ikke er uttrykkelig godkjent av Google, kan føre til at brukeren mister retten til å bruke utstyret.

Denne enheten oppfyller del 15 av FCC-reglene. Bruken er underlagt disse to vilkårene:

1. Disse enhetene skal ikke skape skadelige forstyrrelser.
  2. Disse enhetene må tåle eventuell signalstøy som mottas, inkludert signalstøy som kan forårsake uønsket drift.

Modellnummer: GB62Z, GX7AS
Produktnavn: Pixel 6a

Ansvarlig part
Google LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043, USA
Kontakt: g.co/pixel/contact

Kompatibilitet med høreapparater (KMH)

Enheten er evaluert og sertifisert som kompatibel med høreapparater i henhold til den tekniske spesifikasjonen ANSI C63.19. Det finnes to mål for kompatibilitet med høreapparater:

• M-klassifisering, som er et mål på immunitet mot radiofrekvensforstyrrelser for høreapparater med akustisk overføring.
  • T-klassifisering, som er et mål på ytelse når enheten brukes med et høreapparat med induktiv kobling (telespole).

Pixel 6a har klassifiseringen M3/T4 i henhold til FCC-forskriftene for kompatibilitet med høreapparater for trådløse enheter.

I henhold til FCC-reglene anses en mobiltelefon som kompatibel med høreapparater hvis den har klassifiseringen M3 eller M4 for akustisk kobling eller T3 eller T4 for induktiv kobling.

Disse telefonene er testet og klassifisert for bruk med høreapparater for noe av den trådløse teknologien de bruker. Det kan imidlertid finnes nyere trådløs teknologi i disse telefonene som foreløpig ikke er testet for bruk med høreapparater. Det er viktig at du tester de ulike funksjonene i disse telefonene nøye og på forskjellige steder med høreapparatet eller cochlea-implantatet ditt, for å finne ut om du hører forstyrrende støy. Kontakt tjenesteleverandøren eller Google for informasjon om kompatibilitet med høreapparater. Hvis du har spørsmål om retningslinjene for retur eller bytte, bør du kontakte tjenesteleverandøren eller telefonforhandleren din.

Informasjon om forskrifter: Canada

Industry Canada, klasse B

Denne enheten overholder ICES-003-grensene for klasse B.

Cet appareil est conforme aux limites de la norme NMB-003 pour appareils de classe B.

Enheten overholder én eller flere lisensfritatte RSS-standarder fra ISED. Bruken er underlagt disse to vilkårene:

1. Denne enheten kan ikke skape forstyrrelser.
  2. Denne enheten må tåle eventuelle forstyrrelser, inkludert forstyrrelser som kan ha uønskede effekter på enheten.

Le présent appareil est conforme aux CNR d'ISDE Canada applicables aux appareils radio
exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes:

1. l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et
  2. l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en compromettre le fonctionnement.

Enheter som bruker frekvensbåndet 5150–5250 MHz, er bare beregnet for innendørs bruk for å redusere potensielle skadelige forstyrrelser av mobile satellittsystemer på samme kanal.

Les dispositifs fonctionnant dans la bande de 5 150 à 5 250 MHz sont réservés uniquement pour une utilisation à l’intérieur afin de réduire les risques de brouillage préjudiciable aux systèmes de satellites mobiles utilisant les mêmes canaux.

Informasjon om forskrifter: Storbritannia

Google LLC erklærer herved at radioutstyrstypen G1AZG overholder Radio Equipment Regulation 2017. Du kan se den fullstendige samsvarserklæringen på g.co/pixel/conformity.

Begrensninger og krav i henhold til Radio Equipment Regulations 2017

Denne enheten er begrenset til innendørs bruk når den brukes i frekvensområdet 5150–5350 MHz og 5925–6425 MHz i Storbritannia.

Frekvensbånd og effekt

Dataene som er oppgitt her, er maksimal utstrålt radiofrekvenseffekt i frekvensbåndene som radioutstyret opererer i.

Frekvens Effekt
Wifi 2400–2483,5 MHz < 20 dBm
Wifi 5150–5350 MHz < 23 dBm
Wifi 5470–5725 MHz < 23 dBm
Wifi 5745–5825 MHz < 14 dBm
Wifi 5925–6425 MHz (VLP/LPI) < 14 dBm / < 23 dBm
Bluetooth: 2400–2483,5 MHz < 20 dBm
NFC 13,56 MHz < -10 dBuA/m ved 10 m
GSM 900 < 33,5 dBm
GSM 1800 < 31 dBm
UMTS-bånd I/VIII < 25,7 dBm
LTE: 1, 3, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 42 < 25,5 dBm
LTE: 38 HPUE < 27,2 dBm
NR: n1, n3, n7, n8, n20, n28, n40, n77, n78 < 25,3 dBm
NR: n77 HPUE, n78 HPUE < 27,2 dBm

RF-forstyrrelser

Google er ikke ansvarlig for radio- eller TV-forstyrrelser som forårsakes av uautoriserte endringer av disse enhetene eller tilbehør, eller av erstatninger eller tilkoblinger av kabler og utstyr utover det som er spesifisert av Google. Brukeren har ansvar for å korrigere eventuelle forstyrrelser som skyldes uautoriserte endringer, erstatninger eller tilkoblinger. Google og Googles autoriserte forhandlere eller distributører er ikke ansvarlige for skader eller brudd på lovfestede forskrifter som oppstår fordi brukeren ikke følger disse retningslinjene.

Overholdelse av RoHS

Dette produktet er i samsvar med lovfestet anordning 2012 nr. 3032 om begrensning av bruken av visse farlige stoffer i elektrisk og elektronisk utstyr.

Britisk REACH

Britisk REACH (registrering, vurdering, autorisasjon og begrensning av kjemikalier, lovfestet anordning 2020 nr. 1577) er det britiske regelverket for kjemiske stoffer. Google overholder alle kravene i dette regelverket, og vi er forpliktet til å gi kundene våre informasjon om stoffer som gir stor grunn til bekymring (SVHC-stoffer) ifølge REACH. For mer informasjon kan du kontakte Google på Env-Compliance@google.com.

Storbritannias forordninger om elektrisk og elektronisk avfall (WEEE), forordninger om batteri- og akkumulatoravfall, forordninger om batterier og akkumulatorer (lansering på markedet)

WEEE-symbolet til venstre betyr at produktet og tilhørende batterier skal kasseres atskilt fra husholdningsavfall i henhold til lokale lover og forskrifter. Når dette produktet til slutt må kasseres, tar du det med til en offentlig godkjent gjenvinningsstasjon for sikker kassering eller resirkulering.

Kildesortering og resirkulering av produktet og produktets elektriske tilbehør og batteriet bidrar til å bevare naturressurser og beskytte folks helse samt miljøet.

Produsent: Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA, USA 94043

Google Commerce Limited UK establishment, Belgrave House, 76 Buckingham Palace Road, London, SW1W 9TQ, Storbritannia

Informasjon om forskrifter: EU

Merknad om EU-samsvar

Google LLC erklærer herved at radioutstyrstypen G1AZG overholder direktiv 2014/53/EU (radioutstyrsdirektivet). Du kan se den fullstendige samsvarserklæringen på g.co/pixel/conformity.

Begrensninger og krav i henhold til direktiv 2014/53/EU

Denne enheten er begrenset til innendørs bruk når den brukes i frekvensområdet 5150–5350 MHz i AT, BE, BG, CY, CZ, DE, DK, EE, EL, ES, FI, FR, HR, HU, IE, IT, LT, LU, LV, MT, NL, PL, PT, RO, SE, SI, SK, UK(NI), CH, IS, LI, NO og TR.

Denne enheten er begrenset til innendørs bruk når den brukes i frekvensområdet 5925–6425 MHz (i den grad disse frekvensene er tilgjengelige) i AT, BE, BG, CY, CZ, DE, DK, EE, EL, ES, FI, FR, HR, HU, IE, IT, LT, LU, LV, MT, NL, PL, PT, RO, SE, SI, SK, UK(NI), CH, IS, LI, NO og TR.

Frekvensbånd og effekt

Dataene som er oppgitt her, er maksimal utstrålt radiofrekvenseffekt i frekvensbåndene som radioutstyret opererer i.

Frekvens Effekt
Wifi 2400–2483,5 MHz < 20 dBm
Wifi 5150–5350 MHz < 23 dBm
Wifi 5470–5725 MHz < 23 dBm
Wifi 5745–5825 MHz < 14 dBm
Wifi 5925–6425 MHz (VLP/LPI) < 14 dBm / < 23 dBm
Bluetooth: 2400–2483,5 MHz < 20 dBm
NFC 13,56 MHz < -10 dBuA/m ved 10 m
GSM 900 < 33,5 dBm
GSM 1800 < 31 dBm
UMTS-bånd I/VIII < 25,7 dBm
LTE: 1, 3, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 42 < 25,5 dBm
LTE: 38 HPUE < 27,2 dBm
NR: n1, n3, n7, n8, n20, n28, n40, n77, n78 < 25,3 dBm
NR: n77 HPUE, n78 HPUE < 27,2 dBm

RF-forstyrrelser

Google er ikke ansvarlig for radio- eller TV-forstyrrelser som forårsakes av uautoriserte endringer av disse enhetene eller tilbehør, eller av erstatninger eller tilkoblinger av kabler og utstyr utover det som er spesifisert av Google. Brukeren har ansvar for å korrigere eventuelle forstyrrelser som skyldes uautoriserte endringer, erstatninger eller tilkoblinger. Google og Googles autoriserte forhandlere eller distributører er ikke ansvarlige for skader eller brudd på lovfestede forskrifter som oppstår fordi brukeren ikke følger disse retningslinjene.

Informasjon om spesifikk absorpsjonsrate (SAR)

Enheten overholder spesifikasjoner for radiofrekvens når den brukes mot hodet uten avstand og kroppen med 5 mm avstand, begrenset til 2 W/kg fordelt på 10 gram menneskelig vev, og lem uten avstand, begrenset til 4 W/kg fordelt på 10 gram menneskelig vev.

Den høyeste rapporterte SAR-verdien (spesifikk absorpsjonsrate) for Pixel 6a er Hode: 0,99 W/kg, Kropp: 1,31 W/kg, Lem: 2,99 W/kg.

FORHOLDSREGLER FOR BRUK AV ENHETEN

Bruk av enheten er forbudt i visse situasjoner (for eksempel under kjøring) og kan være underlagt begrensninger på visse steder (for eksempel sykehus, fly, bensinstasjoner, skoler osv.).

Personer som bruker elektroniske implantater (pacemakere, insulinpumper, nervestimulatorer osv.), må håndtere enheten på en avstand på minst 15 centimeter fra det elektroniske implantatet, og enheten må holdes på motsatt side av det elektroniske implantatet når enheten brukes under en samtale.

Vi anbefaler at du gjør følgende for å redusere eksponering for stråling:

1. Bruk enheten når det er god mobildekning (se indikatoren for mobilnettverksignal, der mer belysning indikerer bedre mottak), og unngå å bruke enheten i områder med dårlig mobildekning, for eksempel underjordiske områder, i kjøretøy eller tog i bevegelse samt i avsidesliggende områder.
  2. Hold enheten borte fra magen til gravide kvinner og den nedre delen av magen til tenåringer.
  3. Bruk den innebygde høyttaleren, et håndfrisett eller annet lignende tilbehør for å holde mobilenheten unna ansiktet og kroppen.
  4. Sørg for at barn og tenåringer bruker mobiltelefonen på en fornuftig måte, for eksempel ved å unngå anrop om kvelden og begrense hyppigheten og varigheten av slike samtaler.

Direktivet om elektrisk og elektronisk avfall (WEEE) og batteridirektivet

WEEE-symbolet til venstre betyr at produktet og tilhørende batterier skal kasseres atskilt fra husholdningsavfall i henhold til lokale lover og forskrifter. Når dette produktet til slutt må kasseres, tar du det med til en offentlig godkjent gjenvinningsstasjon for sikker kassering eller resirkulering.

Kildesortering og resirkulering av produktet og produktets elektriske tilbehør og batteriet bidrar til å bevare naturressurser og beskytte folks helse samt miljøet.

Overholdelse av RoHS

Dette produktet er i samsvar med direktiv 2011/65/EU av Europaparlamentet og Europarådet 8. juni 2011 om begrensning av bruk av visse farlige stoffer i elektrisk og elektronisk utstyr (RoHS), herunder eventuelle endringer.

REACH

REACH (forordning (EF) nr. 1907/2006 om registrering, vurdering og godkjenning av samt begrensninger for kjemikalier) er EUs regelverk for kjemiske stoffer. Google overholder alle kravene i dette regelverket, og vi er forpliktet til å gi kundene våre informasjon om stoffer som gir stor grunn til bekymring (SVHC-stoffer) ifølge REACH. For mer informasjon kan du kontakte Google på Env-Compliance@google.com.

Produsent: Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA, USA 94043

Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2, Irland

Informasjon om forskrifter: Australia

Denne enheten er begrenset til innendørs bruk når den brukes i frekvensområdet 5150–5350 MHz og 5925–6425 MHz (LPI) for å redusere potensielle skadelige forstyrrelser av mobile satellittsystemer på samme kanal.

Informasjon om forskrifter: Singapore

Overholder
IMDA-standardene

DA107248

Informasjon om forskrifter: Japan

Når enheten brukes med 5 GHz (W52/W53), er den begrenset til innendørs bruk (med unntak av kommunikasjon med en radio med høyere effekt).

Dette er et utstyr i klasse B. Selv om dette utstyret er ment for bruk i boligområder, kan det forårsake dårlig mottak hvis det brukes i nærheten av en radio- eller TV-mottaker. Følg veiledningen i bruksanvisningen.

VCCI VCCI-B

Informasjon om forskrifter: India

Informasjon om spesifikk absorpsjonsrate (SAR)

Mobilenheten er både sender og mottaker av radiosignaler. Den overholder de internasjonale retningslinjene for begrensning av menneskelig eksponering for elektromagnetiske felt og er spesielt utviklet for å overholde retningslinjene for eksponering for radiobølger, fastsatt av departementet for telekommunikasjon, som er underlagt ministeriet for kommunikasjon og informasjonsteknologi ved regjeringen i India («DoT» – Department of Telecommunications). Retningslinjene bruker måleenheten SAR (spesifikk absorpsjonsrate) – en enhet for mengden radiofrekvensenergi kroppen absorberer når telefonen er i bruk. SAR-grensen i India for mobilenheter er 1,6 W/kg fordelt på en masse av 1 gram menneskelig vev.

Pixel 6a overholder disse retningslinjene når den brukes mot hodet uten avstand og kroppen med 10 mm avstand. Sjekk at enhetstilbehør, for eksempel enhetens deksel og hylster, ikke består av metallkomponenter. Hold enheten borte fra kroppen, slik at avstandskravet overholdes.

Den høyeste rapporterte SAR-verdien (spesifikk absorpsjonsrate) for Pixel 6a er

• Hode: 1,10 W/kg,
  • Kropp: 1,16 W/kg.

Du kan også se SAR-verdier på nettstedet til Indias departement for telekommunikasjon / TEC (Telecommunication Engineering Centre).

Til tross for at de fleste laboratoriestudiene ikke har funnet noen direkte sammenheng mellom eksponering for radiofrekvensstråling og helse, har departementet for telekommunikasjon (Department of Telecommunications) gitt følgende forholdsregler for bruk av mobilenheten:

• Bruk et trådløst håndfrisystem (med hodetelefoner) med en Bluetooth-sender med lavere effekt.
  • Forsikre deg om at mobiltelefonen har en lav SAR-verdi. Hold samtalene korte eller send tekstmeldinger (SMS) i stedet. Dette rådet gjelder spesielt barn, ungdom og gravide kvinner.
  • Bruk mobiltelefon når signalkvaliteten er god. Personer med aktive medisinske implantater bør helst holde mobiltelefonen minst 15 cm unna implantatet.

Erklæring om gjenvinning og håndtering av elektronisk avfall

I India betyr denne etiketten at produktet ikke skal kastes sammen med husholdningsavfall. Det skal kastes på et egnet anlegg for gjenvinning og resirkulering.

Google erklærer at telefonen er konstruert og produsert i samsvar med reglene fra 2016 for håndtering av e-avfall (heretter omtalt som «reglene»), og spesielt at den samsvarer med regel 16 (1) om reduksjon av bruk av helse- og miljøfarlige stoffer i produksjon av elektrisk og elektronisk utstyr samt maksimale tillatte konsentrasjonsnivåer i henhold til vekt i homogene materialer (bortsett fra unntakene nevnt i oversikt II).

Feil håndtering, feil avhending, utilsiktet ødeleggelse, skade eller feil resirkulering av elektronisk avfall kan utgjøre fare, inkludert, men ikke begrenset til, brannfare, eksplosjonsfare og/eller andre farer. Ukontrollert avfallshåndtering kan være skadelig for miljøet ettersom det hindrer gjenbruk av ressurser. Noe elektronisk avfall kan inneholde farlige kjemikalier som, når de kastes på en uegnet måte, kan gjøre vann, jord og andre naturressurser giftige. Feil avhending kan skade planter, dyr og mennesker.

Informasjon om forskrifter: Taiwan

無線射頻暴露

以GX7AS而言,SAR標準值2.0W/kg;送測產品實測值為:0.87 W/kg.

台灣法規遵循

使用過度恐傷害視力

1. 使用30分鐘請休息10分鐘。
  2. 未滿2歲幼兒不看螢幕,2歲以上每天看螢幕不要超過1小時。

減少電磁波影響,請妥適使用

取得審驗證明之低功率射頻器材,非經核准,公司、商號或使用者均不得擅自變更頻率、加大功率或變更原設計之特性及功能。低功率射頻器材之使用不得影響飛航安全及干擾合法通信;經發現有干擾現象時,應立即停用,並改善至無干擾時方得繼續使用。前述合法通信,指依電信管理法規定作業之無線電通信。低功率射頻器材須忍受合法通信或工業、科學及醫療用電波輻射性電機設備之干擾。

應避免影響附近雷達系統之操作。

經過格式化的實際儲存空間容量會略減。

本公司所經銷之產品當手機雙SIM卡同時插入使用時,PWS接收系統eSIM以4G為主;若雙卡皆使用3G時,則以3G接收為主。

RoHS for Taiwan

Utstyrsnavn: Pixel 6a, Typeklassifisering: GX7AS
設備名稱: 移動電話,型號(型式):GX7AS

單元\
Enhet
限用物質及其化學符號
Begrensede stoffer og deres kjemiske symboler
鉛Bly
(Pb)
汞Kvikksølv
(Hg)
鎘Kadmium
(Cd)
六價鉻
Heksavalent
krom
(Cr+6)
多溴聯苯
Polybromerte
bifenyler
(PBB)
多溴二苯醚
Polybromerte
difenyletere
(PBDE)
外殼 Kabinett O O O O O O
電子元件
Elektronisk komponent
O O O O O
連接器 Kontakt O O O O O
電路板 Kretskort O O O O O O
顯示 Skjerm O O O O O O
電池 Batteri O O O O O
包裝 Emballasje O O O O O O
其它 Annet O O O O O O

備考1.〝超出0.1 wt %〞及〝超出0.01 wt %〞係指限用物質之百分比含量超出百分比含量基準值。
Merknad 1: «Overstiger 0,1 wt%» og «overstiger 0,01 wt%» indikerer at prosentandelen av det begrensede stoffet overstiger referanseprosentverdien for tilstedeværelse.

備考2.〝O〞係指該項限用物質之百分比含量未超出百分比含量基準值。
Merknad 2: «O» indikerer at prosentinnholdet av det begrensede stoffet ikke overstiger prosentandelen av referanseverdien for tilstedeværelsen.

備考3.〝-〞係指該項限用物質為排除項目。
Merknad 3: «–» indikerer at det begrensede stoffet er i samsvar med unntaket.

Tilgjengelighetsinformasjon

Pixel 6a

TILGJENGELIGHETSFUNKSJON KRAV – BESKRIVELSE VERDI

Informasjon om telefon/maskinvare

Berøringsskjerm

Har enheten en berøringsskjerm?

Ja

Hvis enheten har en berøringsskjerm, er den kapasitiv (noen ganger omtalt som varmeaktivert)?

Ja

Identifisering av taster

Er det lett for brukeren å skjelne mellom enkelttaster?

Ikke relevant

Hvordan kan brukerne skjelne mellom tastene (atskilte taster, bruk av kanter for å avgrense)?

Ikke relevant

Avstand mellom tastenes midtpunkt

Hva er avstanden mellom midtpunktene i to talltaster?

Ikke relevant

Tastaturoppsett

Tastaturet er satt opp som et QWERTY-skrivemaskintastatur

Ja

Festebolt for nøkkelring eller stropp

Har en liten stang, slik at en nøkkelring eller halsstropp kan festes

Nei

Differensiering av funksjonstaster

Talltastene har en annen farge eller form enn andre taster, noe som gjør det enkelt å skille dem fra andre taster visuelt eller ved berøring

Ikke relevant

Enhetens form

A. Flipptelefon

B. Tasteplate

C. Skyvetelefon

D. Vridbar

E. Berøringsskjerm

F. Annet

E

Operativsystem

Operativsystemet og operativsystemversjonen som brukes av denne telefonen

Android 12

Anti-skli-funksjoner

Har sklisikkert belegg eller riller for å forhindre at den glir ut av hånden

Nei

Funksjoner for mobilitet/behendighet

Telefonvekt

Telefonvekt, inkludert batteri

178 gram

Enkel plassering av batteriet

Er batteriet tydelig merket for riktig retning og plassering?

Ikke relevant

Kan bruke høyttaler

Håndfri bruk under oppringing og etter starten av samtalen

Ja

Beskyttede/tilbaketrukne taster

Hver enkelt tast er tilbaketrukket eller beskyttet på en annen måte for å redusere muligheten for at du trykker på feil tast

Ikke relevant

Trådløse øreplugger/hodetelefoner

Trådløse øreplugger og hodetelefoner, for eksempel Bluetooth-hodetelefoner, støttes

Ja

Tilkobling til en enhet

For å la folk bruke datamaskiner som tekstterminaler. Tillater også at tilpassede enheter fungerer med telefonen. En enhet kan kobles til telefonen med:

kabel (en elektrisk ledning)

Ja

infrarødt signal (som går gjennom luften som en radiobølge, men som ikke kan passere gjennom vegger eller andre faste gjenstander)

Nei

Bluetooth / trådløst LAN (radiosignaler som går gjennom luften, og som også kan gå gjennom vegger og andre faste gjenstander)

Ja

andre tilkoblinger enn de som nevnes ovenfor (beskriv): NFC

Ja

Flat bakside for bruk på bordplater

Har en flat bakside, slik at den kan brukes mens den ligger på et bord

Ja

Svar med hvilken som helst tast

Brukeren kan besvare anrop ved å trykke på hvilken som helst tast

Nei

Håndbevegelse

Enkelte kontroller krever at du klemmer eller vrir dem med fingrene, eller at du roterer håndleddet

Ja

Talegjenkjenning for oppringing

Lar deg ringe et nummer ved å si personens navn, hvis det er lagret i kontaktlisten din (en personlig «telefonkatalog» som du oppretter på telefonen)

Ja

Talegjenkjenning for tilgang til funksjoner

Lar deg aktivere funksjoner ved å si kommandoer til telefonen, noe som reduserer behovet for å bruke tastaturet

Ja

Automatisk svaring

Gjør det mulig for telefonen å besvare anrop automatisk etter et gitt antall ring

Nei

Synsfunksjoner

Taktile tastemarkører – «F» og «J»

«F»- og «J»-tastene har hevede prikker eller kuler, slik at du kan skjelne mellom dem ved berøring (bare aktuelt for telefoner som har QWERTY-skrivemaskintastatur)

Ikke relevant

Standardoppsett for talltaster

Talltastene er satt opp på standardmåten med 1 2 3 øverst og * 0 # nederst

Ja – berøringsskjerm

Tilbakemelding fra tast – taktil

Når du trykker på en tast, kjenner du et fysisk klikk, slik at du vet når du trykker på den

Ja

Tilbakemelding fra tast – hørbar

Når du trykker på en tast, avgir den en lyd, slik at du vet når du trykker på den

Ja

Hørbar identifisering av taster – uttalt

Når du trykker på en talltast, blir nummeret uttalt, slik at du vet at du trykker på riktig tall

Ja

Hørbar identifisering av taster – funksjoner

Lyden du hører når du trykker på en tast, er forskjellig for talltaster og funksjonstaster, slik at det er lett å skille dem fra hverandre

Ja

Justerbar skrift – stil

Du kan justere skriften (skrifttypen) som brukes for teksten som vises, noe som kan gjøre den lettere å lese

Ja

Justerbar skrift – størrelse

Du kan gjøre teksten på skjermen større eller mindre, for å gjøre den lettere å lese

Ja

Tilpassede snarveier

Du kan tildele en bestemt funksjon til én enkelt tast eller en kort tastesekvens

Ja

Skjermegenskaper – justerbar kontrastkontroll

Du kan justere kontrasten på skjermen for å gjøre det lettere å se tekst og symboler mot bakgrunnen

Ja

Skjermegenskaper – justerbar lysstyrkekontroll

Du kan justere lysstyrken på skjermen for å gjøre det lettere å lese

Ja

Skjermegenskaper – størrelsen på hovedskjermen

Størrelsen på hovedskjermen

6,134 tommer (høyde/bredde-forhold på 20:9)

Skjermegenskaper – oppløsning for hovedskjermen

Antall prikker (piksler) som brukes til å vise tekst og bilder på hovedskjermen. Flere prikker betyr flere detaljer.

1080 x 2400 (FHD+)

Skjermegenskaper – fargedifferensiering

Informasjonen som presenteres på skjermen, er ikke avhengig av fargeoppfatning for forståelse (f.eks. trenger du ikke å være i stand til å skille røde symboler fra grønne symboler)

Ja

Skjermegenskaper – symboler/ikoner

Menyer kan vises med symboler eller bilder i et rutenett. Dette kan gjøre det enklere å forstå eller huske dem for enkelte personer

Ja

Skjermegenskaper – skjermflimmer

Hovedskjermen flimrer ikke ved en hastighet som kan forårsake problemer for personer med lysfølsom epilepsi (mellom 2 Hz og 60 Hz)

Ja

Taleutdata for anrops-ID fra kontaktlisten

Når du mottar et anrop, sier den oppringerens navn, hvis vedkommende er lagret som en kontakt

Nei

Taleutdata for SMS: innebygd

Kan lese tekstmeldingene for deg

Ja

Talemenyer

Sier menyalternativene og gir deg tilgang til funksjoner, selv om du ikke kan lese på skjermen

Ja

Brukerhåndbok i alternativt format

Brukerhåndboken er tilgjengelig i alternative formater, for eksempel på nettet

Ja

Hørselsfunksjoner

Vibrerende varsel

Telefonen kan stilles til å vibrere når den mottar et anrop, en tekstmelding eller avgir et varsel

Ja

Visuelle varsler – innkommende anrop

Når du mottar et anrop eller en tekstmelding, vises et visuelt varsel, for eksempel oppringerens navn eller bilde, hvis det er lagret i kontaktlisten

Ja

Toveis videokommunikasjon – med mobilnettverk

Lar deg ha videosamtaler der du kan se den andre personen og vedkommende kan se deg, med mobilnettverket ditt

Ja

Toveis videokommunikasjon – med trådløst LAN-nettverk

Lar deg ha videosamtaler der du kan se den andre personen og vedkommende kan se deg, med det trådløse LAN-nettverket ditt

Ja

Hodetelefoner – kontakttype

Kontakttypen hodetelefoner må ha for å bli koblet til telefonen

USB-C

Kompatibilitet med høreapparater

Når telefonen brukes med et høreapparat som er satt til «T», er lyden tydeligere

Ja

Alternative høreapparat-teknologier

Lyden er tydeligere når telefonen brukes med alternativ tilkoblingsteknologi

Ikke relevant

Meldingsalternativer – MMS

Lar deg sende og motta multimediameldinger, som kan inkludere bilder, lyd og videoklipp

Ja

Tilpasning og gjenbruk av SMS

Lar deg opprette standardtekstmeldinger du kan sende raskt til hvem som helst uten å måtte skrive dem hver gang. For eksempel: «Jeg er i et møte. Ringer deg tilbake»

Ja

Meldingsalternativer – e-post

Lar deg sende og motta e-poster

Ja

Mulighet til å bruke internett

Du kan bruke telefonen til å bla gjennom nettsteder og bruke andre internettbaserte tjenester

Ja

ANDRE FUNKSJONER OG EGENSKAPER

Google Pixel 6 Pro er en enhet med berøringsskjerm. Den har imidlertid følgende direktetaster: av/på- og volumkontroll-taster

Ja

VALGFRIE FUNKSJONER OG TILBEHØR

Egenskapene til det åpne operativsystemet og tilgjengelighetsfunksjonene betyr at enkelte funksjoner leveres som en del av Android-operativsystemet, og kan dermed endres og oppgraderes i løpet av produktets levetid

Ja

Begrenset garanti

Den begrensede garantien er også tilgjengelig i Googles senter for maskinvaregaranti.

Pixel, Google, G-logoen og relaterte merker og logoer er varemerker som tilhører Google LLC. Wi-Fi® og Wi-Fi-logoen er varemerker som tilhører Wi-Fi Alliance. Bluetooth®-ordmerket og -logoene er registrerte varemerker som tilhører Bluetooth SIG, Inc. Alle andre varemerker tilhører sine respektive eiere.