Handleiding voor veiligheid, regelgeving en garantie voor de Pixel Stand (2e generatie)

Waar je productinformatie kunt vinden

Veiligheidswaarschuwingen

Correct gebruik

Service en support

Regelgeving

Beperkte garantie

Waar je productinformatie kunt vinden

In deze handleiding zijn de basisveiligheidsrichtlijnen opgenomen die je kunt vinden in het gedrukte boekje over veiligheid, regelgeving en garantie dat bij de Pixel Stand (2e generatie) wordt geleverd. Ook vind je hierin aanvullende informatie over veiligheid, regelgeving en garantie voor de Pixel Stand (2e generatie).

Informatie over veiligheid en regelgeving: g.co/pixel/safety.

De garantiebepalingen voor het land van aankoop, waaronder instructies voor het indienen van claims: g.co/pixel/warranty.

Uitgebreide online help: g.co/pixelstand2/help.

Veiligheidswaarschuwingen

Waarschuwing WAARSCHUWING: GEZONDHEIDS- EN VEILIGHEIDSINFORMATIE. LEES DEZE INFORMATIE VÓÓR GEBRUIK OM HET RISICO OP PERSOONLIJK LETSEL, ONGEMAK, SCHADE AAN EIGENDOMMEN (WAARONDER SCHADE AAN ACCESSOIRES VAN JE PIXEL STAND (2E GENERATIE) OF VERBONDEN APPARATEN) EN ANDERE MOGELIJKE GEVAREN TE VERKLEINEN.

Gebruik

Ga voorzichtig om met de Pixel Stand (2e generatie). Het apparaat kan beschadigd raken als je het uit elkaar haalt, laat vallen, buigt, verbrandt, plet of doorboort. Gebruik de Pixel Stand (2e generatie) niet met een beschadigde behuizing of een andere vorm van fysieke schade. Het gebruik van een beschadigde Pixel Stand (2e generatie) kan leiden tot oververhitting of letsel. Stel de Pixel Stand (2e generatie) niet bloot aan vloeistoffen, aangezien dit kortsluiting en oververhitting kan veroorzaken. Probeer de Pixel Stand (2e generatie) niet te drogen met een externe warmtebron.

De Pixel Stand (2e generatie) is ontworpen om binnenshuis in een droge omgeving te functioneren. De Pixel Stand (2e generatie) is ontworpen om optimaal te werken bij omgevingstemperaturen tussen 0 °C en 35 °C en moet worden bewaard bij omgevingstemperaturen tussen -20 °C en 45 °C. Stel de Pixel Stand (2e generatie) niet bloot aan temperaturen van meer dan 45 °C, zoals op het dashboard van een auto of in de buurt van een verwarmingsrooster. Hierdoor kan de Pixel Stand (2e generatie) beschadigd raken of kan er brandgevaar ontstaan. Houd de Pixel Stand (2e generatie) uit de buurt van warmtebronnen en direct zonlicht. Als je apparaat te warm wordt, koppel je het los van de voedingsbron (als het daarop is aangesloten) en verplaats je het naar een koelere plaats. Gebruik het pas weer als het afgekoeld is. De Pixel Stand (2e generatie) werkt het beste tot een hoogte van maximaal 3000 meter.

Reparatie

Probeer de Pixel Stand (2e generatie) niet zelf te repareren. Demontage van het apparaat kan letsel of schade aan het apparaat veroorzaken.

Neem contact op met de klantenservice via g.co/pixelstand2/help als de Pixel Stand (2e generatie) niet goed werkt of is beschadigd.

Het apparaat van stroom voorzien

Zorg dat de voedingsadapter en de Pixel Stand (2e generatie) tijdens gebruik en opladen voldoende ventilatie hebben. Als je beschadigde kabels of voedingsadapters gebruikt of als je het apparaat van stroom voorziet als er vocht aanwezig is, kan dit leiden tot brand, elektrische schokken, letsel of schade aan de Pixel Stand (2e generatie) of andere eigendommen. Sluit de Pixel Stand (2e generatie) niet aan op een stroombron als het apparaat nat is. Zorg dat het apparaat niet wordt blootgesteld aan direct zonlicht.

Zorg dat de voedingsadapter in een stopcontact in de buurt van het apparaat is gestoken en dat deze makkelijk bereikbaar is als je het apparaat van stroom voorziet. Forceer deze voedingsadapter en andere stekkers of adapters niet in een stopcontact als er geen ruimte is voor beide. Trek aan de adapter als je hem uit een stopcontact haalt. Trek nooit aan de oplaadkabel. Het is belangrijk dat je de kabel niet draait, knikt of afklemt en dat je de connector niet met kracht in een poort duwt. Voordat je het apparaat van stroom voorziet, moet je ervoor zorgen dat de kabelaansluiting van de voedingsadapter en het ingangspunt voor stroom op het apparaat droog zijn en vrij zijn van andere voorwerpen.

Dit product moet worden gebruikt met een gecertificeerde netspanningsadapter met beperkte stroomvoorziening (limited power source, LPS) volgens IEC 60950-1 en/of door PS2 geclassificeerde uitvoer in overeenstemming met IEC 62368-1 met de volgende eigenschappen: 20 volt 2 ampère, 15 volt 2,67 ampère, 12 volt 2,25 ampère, 9 volt 3 ampère, 5 volt 3 ampère, of een combinatie daarvan. Dit apparaat wordt geleverd met een netspanningsadapter die over de juiste certificeringen beschikt. Voorzie dit product alleen van stroom met de bijgeleverde voedingsadapter en kabel of geschikte accessoires die verkrijgbaar zijn via de Google Store of geautoriseerde Google-resellers (deze hebben de badge 'Gemaakt voor' van Google). Het gebruik van ongeschikte accessoires kan leiden tot brand, elektrische schokken, letsel, of schade aan de Pixel Stand (2e generatie) en de accessoires.

Draadloos opladen

De Pixel Stand (2e generatie) kan een Qi-gecertificeerde ontvanger of telefoon opladen. Plaats geen metalen of magnetische voorwerpen tussen de draadloze oplader en je apparaat of telefoon, omdat het betreffende voorwerp hierdoor warm kan worden of ervoor kan zorgen dat het apparaat niet correct wordt opgeladen. Voorbeelden van dergelijke voorwerpen zijn munten, sieraden en creditcards. Als je een metalen of magnetische telefoonhoesje gebruikt, verwijder je het hoesje voordat je draadloos oplaadt omdat het hoesje ervoor kan zorgen dat het apparaat of de oplader oververhit raakt of het apparaat niet correct wordt opgeladen.

Langdurige blootstelling aan warmte

De Pixel Stand (2e generatie) en de voedingsadapter genereren tijdens normaal gebruik warmte en voldoen aan de geldende normen en limieten voor oppervlaktetemperatuur. Vermijd langdurig contact met de huid als het apparaat wordt gebruikt of opgeladen, omdat langdurige blootstelling van de huid aan hete oppervlakken kan leiden tot ongemak of brandwonden. Slaap niet op of met uw apparaat of de voedingsadapter en bedek ze niet met een deken of een kussen. Houd hiermee rekening als je een aandoening hebt waardoor je warmte tegen de huid niet goed kunt waarnemen.

Kindveiligheid

Dit apparaat is geen speelgoed. De Pixel Stand (2e generatie) kan kleine onderdelen, plastic, glas of metalen elementen bevatten (of hiermee worden geleverd), evenals onderdelen met scherpe randen die een risico op letsel of verstikking kunnen vormen. Er zijn kinderen om het leven gekomen doordat ze in snoeren of kabels verstrikt raakten. Houd de snoeren en kabels van de Pixel Stand (2e generatie) buiten het bereik van kinderen (op meer dan 1 meter afstand) en laat ze niet met de Pixel Stand (2e generatie) en de bijbehorende accessoires spelen. Kleine kinderen kunnen zichzelf of anderen verwonden of kunnen de Pixel Stand (2e generatie) per ongeluk beschadigen.

Afvalscheiding, vervoer en recycling

Verwijder en vervoer het apparaat en de accessoires volgens de lokale milieu- en vervoersregelgeving. Vervoer ze niet op een ongeschikte manier en doe ze niet bij het normale huishoudelijke afval. Onjuiste afvalscheiding of onjuist vervoer kan leiden tot brand, een explosie en/of andere gevaren. Ga naar g.co/HWRecyclingProgram voor meer informatie over het recyclen van je apparaat en de accessoires.

Milieubeperkingen

Gebruik of bewaar de Pixel Stand (2e generatie) niet in stoffige, rokerige, vochtige of vuile omgevingen of in de buurt van magnetische velden om schade aan de onderdelen of interne circuits van het apparaat te voorkomen. Houd je apparaat uit de buurt van warmtebronnen en direct zonlicht. Laat de Pixel Stand (2e generatie) niet achter in een voertuig of op plaatsen waar de temperatuur hoger kan zijn dan 45 °C, zoals op het dashboard van een auto, op een vensterbank, in de buurt van een verwarmingsrooster of achter glas dat gedurende langere tijd aan direct zonlicht of sterk ultraviolet licht is blootgesteld. Dit kan de Pixel Stand (2e generatie) beschadigen, de batterij oververhitten of brand- of explosiegevaar veroorzaken.

Blootstelling aan radiofrequenties

Dit apparaat is geëvalueerd en voldoet aan de toepasselijke wettelijke vereisten voor blootstelling aan radiogolven en is ontworpen en geproduceerd om de limieten voor blootstelling aan radiofrequenties (RF) niet te overschrijden.

Er moet tijdens het gebruik van het apparaat een afstand van ten minste 20 cm tussen de antenne van dit apparaat en personen worden aangehouden om te voldoen aan de toepasselijke nalevingsvereisten met betrekking tot blootstelling aan radiofrequenties.

Ledlampjes

De ledlampjes die zichtbaar zijn op het apparaat, zijn veilig onder redelijkerwijs te verwachten omstandigheden volgens de vereisten in IEC 62471. Het wordt wel aanbevolen om niet met de ledlampjes in iemands ogen te schijnen.

Correct gebruik

Volg deze richtlijnen als je de Pixel Stand (2e generatie) gebruikt, opbergt of schoonmaakt:

Bedrijfstemperatuur

Gebruik de Pixel Stand (2e generatie) niet bij een omgevingstemperatuur lager dan 0 °C of hoger dan 35 °C. Als de binnentemperatuur van het apparaat de normale bedrijfstemperatuur overschrijdt, kan het voorkomen dat de prestaties afnemen of de functionaliteit niet naar behoren is, terwijl het apparaat probeert de temperatuur te regelen. Je kunt het apparaat misschien niet gebruiken als het de eigen temperatuur regelt. Verplaats het apparaat naar een koelere (of warmere) locatie en wacht een paar minuten voordat je het opnieuw probeert te gebruiken.

Onderhoud en reiniging

Koppel de Pixel Stand (2e generatie) en voedingsadapter los voordat je ze schoonmaakt, tijdens onweer of als je ze lange perioden niet gebruikt. Maak de Pixel Stand (2e generatie) niet schoon terwijl deze aanstaat, omdat dit persoonlijk letsel of schade aan het apparaat kan veroorzaken. Gebruik geen oplosmiddelen of schuurmiddelen die het oppervlak van het product kunnen beschadigen. Gebruik geen chemisch reinigingsmiddel, poeder of andere chemische middelen (zoals benzeen) om de Pixel Stand (2e generatie) schoon te maken.

Als je de Pixel Stand (2e generatie) wilt schoonmaken, raden we aan het apparaat schoon te vegen met een zachte, pluisvrije doek. Gebruik een droge doek voor strepen, vlekken of stof, en een licht bevochtigde (geen natte) doek voor verkleuringen, bijvoorbeeld als gevolg van make-up of een nieuwe spijkerbroek. Gebruik voor vlekken of vuil gewone zeep of reinigingsdoekjes die geen bleekmiddel bevatten.

Als je de Pixel Stand (2e generatie) wilt ontsmetten, kun je gewone desinfecterende reinigingsdoekjes of doekjes op basis van 70% isopropylalcohol gebruiken. Gebruik geen doekjes die bleekmiddel bevatten.

Waterbestendig

Dit apparaat is niet waterbestendig. Na vloeistofschade is de garantie ongeldig. Stel de Pixel Stand (2e generatie) niet bloot aan vloeistoffen, aangezien dit kortsluiting en oververhitting kan veroorzaken. De voedingsadapter is niet waterbestendig en mag niet worden blootgesteld aan vloeistoffen.

Service en support

Reparaties of aanpassingen door onbevoegden kunnen tot definitieve beschadiging van het apparaat leiden en kunnen van invloed zijn op je garantiedekking en bevoegdheden onder de toepasselijke regelgeving. De Pixel Stand (2e generatie) mag alleen worden gerepareerd door Google of een door Google geautoriseerde serviceprovider. Neem voor geautoriseerde service contact op met de klantenservice. Ga voor online help en support naar g.co/pixelstand2/help.

Bel 1-800-884-355 voor de klantenservice in Australië. Als je de Pixel Stand (2e generatie) opstuurt voor onderhoud, krijg je misschien een vervangend apparaat in plaats van je oorspronkelijke apparaat. Goederen die ter reparatie worden aangeboden, kunnen worden vervangen door refurbished goederen van hetzelfde type in plaats van te worden gerepareerd. Voor de reparatie van goederen kan gebruik worden gemaakt van refurbished onderdelen. Als de goederen door de gebruiker gegenereerde gegevens kunnen bevatten, kan de reparatie of vervanging leiden tot verlies van gegevens.

Regelgeving

Informatie over regelgeving, certificering en naleving voor de Pixel Stand (2e generatie) vind je aan de onderkant van de Pixel Stand (2e generatie).

Verklaring over EMC-naleving

Belangrijk: Er is aangetoond dat dit product en de bijbehorende voedingsadapter voldoen aan de EMC-bepalingen (elektromagnetische compatibiliteit) onder omstandigheden die het gebruik van geschikte randapparaten en afgeschermde kabels tussen systeemonderdelen omvatten. Het is belangrijk dat je geschikte randapparaten en afgeschermde kabels tussen systeemonderdelen gebruikt om de mogelijkheid te beperken dat de werking van radio's, televisies en andere elektronische apparaten wordt verstoord.

Regelgeving: Verenigde Staten

Naleving van FCC-regelgeving

Opmerking: Dit apparaat is getest en voldoet aan de voorschriften voor een digitaal apparaat van klasse B, in overeenstemming met deel 15 van de Amerikaanse FCC-voorschriften. Deze voorschriften zijn ontworpen om redelijke bescherming te bieden tegen schadelijke storing bij installatie in een woonomgeving. Dit apparaat genereert en gebruikt radiofrequentie-energie en kan deze uitstralen. Als het apparaat niet volgens de instructies wordt geïnstalleerd en gebruikt, kan het schadelijke storing in radiocommunicatie veroorzaken. Er is geen garantie dat het apparaat in een bepaalde installatie geen storing veroorzaakt. Indien dit apparaat schadelijke storing veroorzaakt bij de ontvangst van radio- of televisiesignalen, wat kan worden vastgesteld door het apparaat uit en weer aan te zetten, wordt de gebruiker verzocht de storing te verhelpen met behulp van een of meer van de volgende maatregelen:

• Draai of verplaats de ontvangende antenne.
  • Vergroot de afstand tussen de apparatuur en de ontvanger.
  • Sluit de apparatuur aan op een stopcontact op een ander circuit dan dat waarop de ontvanger is aangesloten.
  • Raadpleeg de dealer of een ervaren radio-/tv-technicus voor hulp.

Wijzigingen of aanpassingen die niet expliciet door Google zijn goedgekeurd, kunnen ervoor zorgen dat je recht om de apparatuur te gebruiken, ongeldig wordt verklaard.

Dit apparaat voldoet aan deel 15 van de FCC-voorschriften. De werking valt onder de volgende 2 voorwaarden:

1. Deze apparaten mogen geen schadelijke storing veroorzaken.
  2. Dit apparaat moet bestand zijn tegen storing, waaronder storing die een ongewenste werking tot gevolg kan hebben.

Modelnummer: G5SPY

Verantwoordelijke partij Verenigde Staten:
Google LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043, VS
Contact: g.co/pixel/contact

Regelgeving: Canada

Industry Canada (IC), klasse B

Dit apparaat voldoet aan de ICES-003-limieten voor klasse B.

Dit apparaat voldoet aan de RSS-norm(en) voor licentievrijstelling van ISED. Het gebruik valt onder de volgende 2 voorwaarden: (1) dit apparaat mag geen storing veroorzaken, en (2) dit apparaat moet bestand zijn tegen storingen, waaronder storing die een ongewenste werking tot gevolg kan hebben.

Le présent appareil est conforme aux CNR d'ISDE Canada applicables aux appareils radio exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes:

1. l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et
  2. l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en compromettre le fonctionnement.

Verklaring van Industry Canada over stralingsblootstelling:

Dit apparaat voldoet aan de limieten van Industry Canada voor stralingsblootstelling voor RSS-102 zoals vastgesteld voor een ongecontroleerde omgeving. Dit apparaat moet worden geïnstalleerd en gebruikt met een minimumafstand van 20 cm tussen het apparaat en het lichaam.

Cet équipement est conforme aux limites d’exposition aux rayonnements IC établies pour un environnement non contrôlé. Cet équipement doit être installé et utilisé avec un minimum de 20cm de distance entre la source de rayonnement et votre corp.

Regelgeving: Verenigd Koninkrijk

Hierbij verklaart Google LLC dat radioapparatuur van het type G5SPY voldoet aan de Verordening betreffende radioapparatuur (2017). De volledige conformiteitsverklaring is te vinden op g.co/pixel/conformity.

Draadloze gegevens van het product

Frequentie Voeding
Draadloze stroomoverdracht (112-148,5 kHz) Minder dan 14 dBuA/m

Storing van radiofrequentie

Google is niet verantwoordelijk voor storingen in radio- of tv-ontvangst die worden veroorzaakt door ongeautoriseerde wijzigingen van de apparaten of de accessoires of door het gebruik van andere verbindingskabels of apparatuur ter vervanging van of als aanvulling op de door Google aangeduide producten. Het oplossen van storingen die worden veroorzaakt door ongeautoriseerde wijzigingen of het gebruik van vervangende of aanvullende producten, is de verantwoordelijkheid van de gebruiker. Google en de geautoriseerde resellers en distributeurs zijn niet aansprakelijk voor schade en/of voor schendingen van wet- en regelgeving van overheden, indien de schade en/of schendingen het gevolg zijn van het feit dat de gebruiker zich niet aan deze richtlijnen houdt.

Informatie over RF-blootstelling (MTB)

Dit apparaat voldoet aan de relevante wettelijke vereisten en aan de vereisten van de Internationale Commissie voor bescherming tegen niet-ioniserende straling (ICNIRP) betreffende de beperking van de blootstelling van de bevolking aan elektromagnetische velden ter bescherming van de gezondheid.

Importeur:

Google Commerce Limited UK establishment
Belgrave House, 76 Buckingham Palace Road, Londen, SW1W 9TQ, VK

Richtlijn voor afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA)

Het AEEA-symbool aan de linkerkant betekent dat het product volgens lokale wet- en regelgeving gescheiden van je huishoudelijke afval moet worden afgevoerd. Als het product het einde van de levensduur heeft bereikt, moet je het naar een inzamelpunt brengen dat is aangewezen door de lokale autoriteiten, waar het op een veilige manier kan worden afgevoerd of gerecycled. De gescheiden inzameling en recycling van het product en de bijbehorende elektrische accessoires helpen natuurlijke hulpbronnen te besparen en de menselijke gezondheid en het milieu te beschermen.

Overzicht van efficiëntietest voor externe stroomvoorzieningen voor Wettelijk instrument 2010 nr. 2617 The Ecodesign for Energy-Related Products Regulations (regelgeving voor ecologisch ontwerp voor energiegerelateerde producten)

Gepubliceerde informatie

Waarde en nauwkeurigheid

Eenheid

Naam of handelsmerk van de fabrikant,
handelsregisternummer
en adres

Google LLC
Handelsregisternummer: 3582691
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View CA 94043
Verenigde Staten

-

Model-ID('s)

G70KK

-

Ingangsspanning

230

V ~

AC-ingangsfrequentie

50

Hz

Uitgangsspanning

Voor apparaten met USB PD:
5,0, 9,0, 15,0, 20,0
Voor apparaten met USB PD 3.0 PPS:
maximaal 11,0, 16,0, 21,0

V ⎓

Uitgangsstroom

Voor apparaten met USB PD:
3,0 (5,0 V ⎓)
3,0 (9,0 V ⎓)
2,0 (15,0 V ⎓)
1,5 (20,0 V ⎓)
Voor apparaten met USB PD 3.0 PPS:
3,0 (11,0 V ⎓)
2,0 (16,0 V ⎓)
1,5 (21,0 V ⎓)

A

Uitgangsvermogen

Voor apparaten met USB PD:
15,0 (5,0 V ⎓)
27,0 (9,0 V ⎓)
30,0 (15,0 V ⎓)
30,0 (20,0 V ⎓)
Voor apparaten met USB PD 3.0 PPS:
30,0 (11,0 V ⎓)
30,0 (16,0 V ⎓)
30,0 (21,0 V ⎓)

W

Gemiddelde actieve efficiëntie

82,9

%

Efficiëntie bij lage belasting (10%)

78,4

%

Energieverbruik in niet-belaste toestand

0,03

W

Regelgeving: Europese Unie

Nalevingskennisgeving voor de EU

Hierbij verklaart Google LLC dat het type radioapparatuur G5SPY voldoet aan Richtlijn 2014/53/EU (richtlijn voor radioapparatuur). De volledige conformiteitsverklaring is te vinden op g.co/pixel/conformity.

Frequentiebanden en vermogen

Europese Unie, Verenigd Koninkrijk

De hieronder vermelde gegevens zijn een aanduiding van het maximale uitgezonden radiofrequentievermogen in de frequentieband(en) waarin de radioapparatuur werkt.

Draadloze gegevens van het product

Frequentie Voeding
Draadloze stroomoverdracht (112-148,5 kHz) Minder dan 14 dBuA/m

Informatie over RF-blootstelling (MTB)

Dit apparaat voldoet aan de vereisten van de EU en van de Internationale Commissie voor bescherming tegen niet-ioniserende straling (ICNIRP) betreffende de beperking van de blootstelling van de bevolking aan elektromagnetische velden ter bescherming van de gezondheid.

Storing van radiofrequentie

Google is niet verantwoordelijk voor storingen in radio- of tv-ontvangst die worden veroorzaakt door ongeautoriseerde wijzigingen van de apparaten of de accessoires of door het gebruik van andere verbindingskabels of apparatuur ter vervanging van of als aanvulling op de door Google aangeduide producten. Het oplossen van storingen die worden veroorzaakt door ongeautoriseerde wijzigingen of het gebruik van vervangende of aanvullende producten, is de verantwoordelijkheid van de gebruiker. Google en de geautoriseerde resellers en distributeurs zijn niet aansprakelijk voor schade en/of voor schendingen van wet- en regelgeving van overheden, indien de schade en/of schendingen het gevolg zijn van het feit dat de gebruiker zich niet aan deze richtlijnen houdt.

Richtlijn voor afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA)

Het AEEA-symbool aan de linkerkant betekent dat het product volgens lokale wet- en regelgeving gescheiden van je huishoudelijke afval moet worden afgevoerd. Als het product het einde van de levensduur heeft bereikt, moet je het naar een inzamelpunt brengen dat is aangewezen door de lokale autoriteiten, waar het op een veilige manier kan worden afgevoerd of gerecycled. De gescheiden inzameling en recycling van het product en de bijbehorende elektrische accessoires helpen natuurlijke hulpbronnen te besparen en de menselijke gezondheid en het milieu te beschermen.

Verordening (EU) 2019/1782 van de commissie tot vaststelling van eisen inzake ecologisch ontwerp voor externe stroomvoorzieningen overeenkomstig Richtlijn 2009/125/EG van het Europees Parlement en de Raad en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 278/2009 van de Commissie

Gepubliceerde informatie

Waarde en nauwkeurigheid

Eenheid

Naam of handelsmerk van de fabrikant,
handelsregisternummer
en adres

Google LLC
Handelsregisternummer: 3582691
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View CA 94043
Verenigde Staten

-

Model-ID('s)

GLE6S, G70KK

-

Ingangsspanning

230

V ~

AC-ingangsfrequentie

50

Hz

Uitgangsspanning

Voor apparaten met USB PD:
5,0, 9,0, 12,0, 15,0, 20,0
Voor apparaten met USB PD 3.0 PPS:
maximaal 11,0, 16,0, 21,0

V ⎓

Uitgangsstroom

Voor apparaten met USB PD:
3,0 (5,0 V ⎓)
3,0 (9,0 V ⎓)
2,0 (15,0 V ⎓)
1,5 (20,0 V ⎓)
Voor apparaten met USB PD 3.0 PPS:
3,0 (11,0 V ⎓)
2,0 (16,0 V ⎓)
1,5 (21,0 V ⎓)

A

Uitgangsvermogen

Voor apparaten met USB PD:
15,0 (5,0 V ⎓)
27,0 (9,0 V ⎓)
30,0 (15,0 V ⎓)
Voor apparaten met USB PD 3.0 PPS:
30,0 (11,0 V ⎓)
30,0 (16,0 V ⎓)
30,0 (21,0 V ⎓)

W

Gemiddelde actieve efficiëntie

82,93

%

Efficiëntie bij lage belasting (10%)

78,4

%

Energieverbruik in niet-belaste toestand

0,03

W

RoHS-naleving

Dit product voldoet aan Richtlijn 2011/65/EU van het Europees Parlement en de Raad van 8 juni 2011 voor de beperking van het gebruik van bepaalde gevaarlijke stoffen in elektrische en elektronische apparatuur (RoHS) en de daarbij behorende herzieningen.

REACH-verordening

De REACH-verordening (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals: registratie, beoordeling, autorisatie en beperking van chemische stoffen) (Verordening (EG) nr. 1907/2006) is het regelgevingskader van de EU ten aanzien van chemische stoffen. Google voldoet aan alle vereisten van de regelgeving en we doen er alles aan om onze klanten informatie te verstrekken over de aanwezigheid van stoffen die volgens de REACH-verordening zeer zorgwekkend zijn (Substances of Very High Concern, SVHC's). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Google via Env-Compliance@google.com.

Informatie over de fabrikant

Fabrikant: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA, 94043, VS

Informatie over de importeur

Importeur: Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2, Ierland

Regelgeving: Singapore

Voldoet aan
IMDA-normen

DB107248

Regelgeving: Japan

Dit is een apparaat van klasse B. Hoewel dit apparaat bedoeld is voor gebruik in een woonomgeving, kan het een slechte ontvangst veroorzaken als het in de buurt van een radio- of tv-ontvanger wordt gebruikt. Volg de instructies in de handleiding.

VCCI-B

VCCI

Regelgeving: India

Recycling, beheer van elektronisch afval en verwerkingsverklaring

In India geeft dit label aan dat dit product niet mag worden weggegooid bij het huishoudelijk afval. Het apparaat moet worden ingeleverd op een juiste voorziening voor terugwinning en recycling.

Google verklaart dat de Pixel Stand (2e generatie) is ontworpen en geproduceerd in overeenstemming met de regels voor (het beheer van) elektronisch afval van 2016 (hierna de 'Regels'), en met name in overeenstemming met regel 16 (1) ten aanzien van de afname van het gebruik van gevaarlijke stoffen bij de productie van elektrische en elektronische apparatuur en de toegestane limieten voor concentraties op gewicht in de homogene materialen (behalve de uitzonderingen vermeld in schema II).

Als elektronisch afval op onjuiste wijze wordt afgehandeld, weggegooid, als het onbedoeld breekt, beschadigd raakt of onjuist wordt gerecycled, kan dat leiden tot risico's, waaronder, maar niet beperkt tot brand, ontploffing en/of andere gevaren, en ongecontroleerde afvalverwerking, hetgeen ernstige gevolgen kan hebben voor het milieu, aangezien natuurlijke bronnen niet opnieuw kunnen worden gebruikt. Bepaald elektronisch afval kan gevaarlijke chemische stoffen bevatten die water, grond en andere natuurlijke hulpbronnen kunnen vergiftigen als het niet op de juiste manier wordt afgevoerd. Onjuiste afvalscheiding kan schadelijk zijn voor planten, dieren en mensen.

Regelgeving: Taiwan

Naleving van NCC-regelgeving in Taiwan

取得審驗證明之低功率射頻器材,非經核准,公司、商號或使用者均不得擅自變更頻率、加大功率或變更原設計之特性及功能。低功率射頻器材之使用不得影響飛航安全及干擾合法通信;經發現有干擾現象時,應立即停用,並改善至無干擾時方得繼續使用。前述合法通信,指依電信管理 法規定作業之無線電通信。低功率射頻器材須忍受合法通信或工業、科學及醫療用電波輻射性電機設備之干擾。

Taiwan RoHS

Naam van de apparatuur: draadloze oplader, Type-aanduiding: G5SPY
設備名稱 :無線充電器,型號(型式):G5SPY

單元\
Eenheid
限用物質及其化學符號
Beperkte stoffen en bijbehorende chemische symbolen
Lood
(Pb)
Kwik
(Hg)
Cadmium
(Cd)
六價鉻
Chroom-6
(Cr+6)
多溴聯苯
Polybroom
bifenylen
(PBB)
多溴二苯醚
Polybroom
difenylethers
(PBDE)
外殼 Behuizing O O O O O O
電子元件 Elektronisch onderdeel O O O O O
連接器 Connector O O O O O
電路板 PCB O O O O O O
變壓器 Transformator O O O O O O
塑膠件 Plastic onderdelen O O O O O O
包裝 Verpakking O O O O O O
其它 Anders O O O O O O

備考1.〝超出0.1 wt %〞及〝超出0.01 wt %〞係指限用物質之百分比含量超出百分比含量基準值。
Opmerking 1: 'Overschrijding van 0,1 wt %' en 'overschrijding van 0,01 wt %' geven aan dat het percentage inhoud van de beperkte stof het percentage van de referentiewaarde van de aanwezigheidstoestand overschrijdt.

備考2.〝O〞係指該項限用物質之百分比含量未超出百分比含量基準值。
Opmerking 2: Het teken 'O' geeft aan dat het percentage inhoud van de beperkte stof het percentage van de referentiewaarde van aanwezigheid niet overschrijdt.

備考3.〝-〞係指該項限用物質為排除項目。
Opmerking 3: Het teken '-' geeft aan dat de beperkte stof overeenkomt met de vrijstelling.

Naam van de apparatuur: voedingsadapter, Type-aanduiding: G9BR1
設備名稱:交換式電源供應器,型號(型式):G9BR1

單元\
Eenheid
限用物質及其化學符號
Beperkte stoffen en bijbehorende chemische symbolen
Lood
(Pb)
Kwik
(Hg)
Cadmium
(Cd)
六價鉻
Chroom-6
(Cr+6)
多溴聯苯
Polybroom
bifenylen
(PBB)
多溴二苯醚
Polybroom
difenylethers
(PBDE)
外殼 Behuizing O O O O O O
電子元件 Elektronisch onderdeel O O O O O
連接器 Connector O O O O O
電路板 PCB O O O O O O
顯示 Scherm O O O O O O
電池 Batterij O O O O O O
包裝 Verpakking O O O O O O
其它 Anders O O O O O O

備考1.〝超出0.1 wt %〞及〝超出0.01 wt %〞係指限用物質之百分比含量超出百分比含量基準值。
Opmerking 1: 'Overschrijding van 0,1 wt %' en 'overschrijding van 0,01 wt %' geven aan dat het percentage inhoud van de beperkte stof het percentage van de referentiewaarde van de aanwezigheidstoestand overschrijdt.

備考2.〝O〞係指該項限用物質之百分比含量未超出百分比含量基準值。
Opmerking 2: Het teken 'O' geeft aan dat het percentage inhoud van de beperkte stof het percentage van de referentiewaarde van aanwezigheid niet overschrijdt.

備考3.〝-〞係指該項限用物質為排除項目
Opmerking 3: Het teken '-' geeft aan dat de beperkte stof overeenkomt met de vrijstelling.

Beperkte garantie

De beperkte garantie is ook beschikbaar in het Centrum voor hardwaregarantie van Google.

Pixel Stand (2e generatie), het G-logo, Google en Android zijn handelsmerken van Google LLC.