Andere apparaten draadloos opladen met je Pixel-telefoon

Je kunt Batterij delen gebruiken om telefoons of accessoires die Qi-gecertificeerd zijn, zoals de Pixel Buds, draadloos op te laden op je Pixel 6 Pro, 6 of 5. Leg je accessoire of andere telefoon op de achterkant van je telefoon om het apparaat op te laden.

Hoe Batterij delen werkt

Belangrijk: Als je een apparaat wilt opladen via Batterij delen, moet het apparaat werken met een functie voor draadloos opladen met Qi en op de juiste plek op je Pixel 6 Pro, 6 of 5 zijn gelegd. Terwijl je het apparaat op de achterkant van de telefoon legt, bekijk je het plaatsingsdiagram op het scherm van je telefoon.

• Als de Pixel-telefoon is aangesloten op een stopcontact en wordt opgeladen, wordt 'Batterij delen' korte tijd automatisch ingeschakeld.
  • Als je telefoon binnen die tijd geen ander apparaat detecteert, wordt 'Batterij delen' uitgeschakeld.
  • Als je telefoon niet is aangesloten op een stopcontact, kun je 'Batterij delen' handmatig inschakelen.

'Batterij delen' inschakelen

De telefoon geeft aan dat de batterij wordt gedeeld en wat het huidige batterijniveau is.

Je kunt opgeven bij welk batterijniveau van je telefoon 'Batterij delen' wordt uitgeschakeld. Je kunt een waarde tussen 10% en 50% instellen. Als de batterij onder dat niveau komt, kun je 'Batterij delen' niet gebruiken.

Zo schakel je 'Batterij delen' in:

1. Open de app Instellingen op de telefoon.
  2. Tik op Batterij en dan Batterij delen.

Tip: Je kunt 'Batterij delen' ook toevoegen aan je snelle instellingen. Meer informatie over de snelle instellingen

In de volgende gevallen wordt 'Batterij delen' uitgeschakeld:

• De telefoon wordt draadloos opgeladen, bijvoorbeeld op een Pixel Stand.
  • De telefoon heeft na 30 seconden niet geconstateerd dat hij een ander apparaat oplaadt.
  • De telefoon weet dat het ontvangende apparaat volledig is opgeladen.
  • De telefoon bereikt een hoge temperatuur.
  • De telefoon constateert dat het opladen niet goed verloopt vanwege slechte plaatsing, een dik hoesje of andere problemen.
  • Batterijbesparing wordt ingeschakeld op de telefoon.