Jos tarvitset tukea muun kuin Pixel-puhelimen kameran kanssa, siirry Google Kameran ohjekeskukseen

Lisätyn todellisuuden (AR) käyttäminen Pixel-puhelimella

Voit kokea lisätyn todellisuuden (AR) Pixel-puhelimen Kamera-sovelluksella. Lisätty todellisuus on saatavilla kuviin ja videoihin.

Lisätyn todellisuuden kuvan ottaminen (Playground, Playmoji, AR-tarrat)

Tärkeää: Playground on saatavilla vain Pixel 4:llä tai aiemmalla mallilla. Playmojit toimivat vain Pixel 4:llä, Pixel 3a:lla ja Pixel 3:lla.

Näin voit ottaa kuvia, joissa on hahmoja ja esineitä:

1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera. Lue lisää.
  2. Valitse Lisää ja sitten Playground.
  3. Valitse Tarrat Tarrat ja sitten Playmoji tai Tarrat.
    • Playmojit ovat 3D-hahmoja.
    • Tarrat ovat 2D-hahmoja.
  4. Valitse Playmoji tai tarra.
    • Jos haluat ladata uuden Playmojin, valitse Asenna.
  5. Kosketa pitkään ja vedä sitten Playmoji tai tarra haluamaasi kohtaan. Selfieissä hahmot reagoivat ja liikkuvat itsekseen. Voit myös lisätä tekstiä tai säätää animaatioita näytöllä.
    • Tekstin lisääminen: Valitse Teksti Teksti.
    • Muuta hahmon tai tarran kokoa: Napauta sitä. Nipistä sitten sormesi yhteen tai levitä ne.
    • Hahmon tai tarran poistaminen: Kosketa sitä pitkään ja vedä se sitten oikean yläreunan poistokuvakkeeseen Poista.
    • Toisen kokoelman näkeminen: Valitse Tarrat Tarrat.
  6. Ota kuva napauttamalla kuvauspainiketta Ota valokuva.

Lopeta Playgroundin käyttö valitsemalla Sulje Sulje.

Lisätyn todellisuuden videon kuvaaminen

Tärkeää: Playground on saatavilla vain Pixel 4:llä tai aiemmalla mallilla. Playmojit toimivat vain Pixel 4:llä, Pixel 3a:lla ja Pixel 3:lla.

Näin voit kuvata videoita, joissa on hahmoja ja esineitä:

1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera. Lue lisää Kamera-sovelluksen avaamisesta.
  2. Valitse Lisää ja sitten Playground.
  3. Valitse Tarrat Tarrat ja sitten Playmoji tai Tarrat.
    • Playmojit ovat 3D-hahmoja.
    • Tarrat ovat 2D-hahmoja.
  4. Valitse Playmoji tai tarra.
    • Jos haluat ladata uuden Playmojin, valitse Asenna.
  5. Kosketa pitkään ja vedä sitten Playmoji tai tarra haluamaasi kohtaan. Selfieissä hahmot reagoivat ja liikkuvat itsekseen. Voit myös lisätä tekstiä tai säätää animaatioita näytöllä.
    • Tekstin lisääminen: Valitse Teksti Teksti.
    • Muuta hahmon tai tarran kokoa: Napauta sitä. Nipistä sitten sormesi yhteen tai levitä ne.
    • Hahmon tai tarran poistaminen: Kosketa sitä pitkään ja vedä se sitten oikean yläreunan poistokuvakkeeseen Poista.
    • Toisen kokoelman näkeminen: Valitse Tarrat Tarrat.
  6. Kuvaa video koskettamalla kuvauspainiketta Ota valokuva pitkään.

Lopeta Playgroundin käyttö valitsemalla Sulje Sulje.