Notifikation

Hvis du har brug for hjælp med et kamera på en anden enhed end en Pixel-telefon, kan du gå til Hjælp til Kamera fra Google

Brug AR (augmented reality) på din Pixel-telefon

Du kan opleve augmented reality med Kamera-appen på din Pixel-telefon. Du kan anvende augmented reality (AR) på både billeder og videoer.

Tag et billede med augmented reality (Playground, Playmoji, AR-mærkater)

Vigtigt! Playground er kun tilgængeligt på Pixel 4 og ældre modeller. Playmoji kan kun bruges på Pixel 4, Pixel 3a og Pixel 3.

Sådan tager du billeder med figurer og objekter:

1. Åbn appen Kamera Google Kamera. Se, hvordan du gør.
  2. Tryk på Mere og så Playground.
  3. Tryk på Mærkater Mærkater og så Playmoji eller Mærkater.
    • Playmoji er 3D-figurer.
    • Mærkater er 2D-figurer.
  4. Vælg en Playmoji eller et mærkat.
    • Du kan downloade nye Playmojis ved at trykke på Installer.
  5. Hold en Playmoji eller et mærkat nede, og træk elementet til den ønskede placering. I selfies reagerer og bevæger figurer sig uden hjælp. Du kan også tilføje tekst eller justere animationerne på skærmen.
    • Tilføj tekst: Tryk på Tekst Tekst.
    • Juster størrelsen på et objekt: Tryk på objektet. Knib derefter fingrene sammen, eller spred dem.
    • Fjern et objekt: Hold et objekt nede, og træk det hen mod Slet Slet øverst til højre.
    • Se en anden samling: Tryk på Mærkater Mærkater.
  6. Tryk på Tag et billede Tag et billede for at tage et billede.

Tryk på Luk Luk for at stoppe Playground.

Optag en video med augmented reality

Vigtigt! Playground er kun tilgængeligt på Pixel 4 og ældre modeller. Playmoji kan kun bruges på Pixel 4, Pixel 3a og Pixel 3.

Sådan optager du videoer, der indeholder figurer og objekter:

1. Åbn Kamera-appen Google Kamera. Se, hvordan du bruger Kamera-appen.
  2. Tryk på Mere og så Playground.
  3. Tryk på Mærkater Mærkater og så Playmoji eller Mærkater.
    • Playmoji er 3D-figurer.
    • Mærkater er 2D-figurer.
  4. Vælg en Playmoji eller et mærkat.
    • Du kan downloade nye Playmojis ved at trykke på Installer.
  5. Hold en Playmoji eller et mærkat nede, og træk elementet til den ønskede placering. I selfies reagerer og bevæger figurer sig uden hjælp. Du kan også tilføje tekst eller justere animationerne på skærmen.
    • Tilføj tekst: Tryk på Tekst Tekst.
    • Juster størrelsen på et objekt: Tryk på objektet. Knib derefter fingrene sammen, eller spred dem.
    • Fjern et objekt: Hold et objekt nede, og træk det hen mod Slet Slet øverst til højre.
    • Se en anden samling: Tryk på Mærkater Mærkater.
  6. Hold Tag et billede Tag et billede nede for at optage en video.

Tryk på Luk Luk for at stoppe Playground.

Har du brug for mere hjælp?

Prøv følgende næste trin: