Si necessites assistència per a l'aplicació Càmera en un telèfon que no sigui Pixel, visita el Centre d'ajuda de Càmera de Google.

Utilitzar la realitat augmentada (RA) en un telèfon Pixel

Amb l'aplicació Càmera del telèfon Pixel, pots viure una experiència de realitat augmentada. La realitat augmentada (RA) està disponible tant per a fotos com per a vídeos.

Fer una foto de realitat augmentada (Playground, Playmoji i Adhesius de realitat augmentada)

Important: Playground només està disponible en dispositius Pixel 4 i models anteriors. Els Playmojis només estan disponibles per a Pixel 4, Pixel 3a i Pixel 3.

Per fer fotos que incloguin personatges i objectes, segueix aquests passos:

1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google. Obtén informació.
  2. Toca Més i després Playground.
  3. Toca Adhesius Adhesius i després Playmoji o Adhesius.
    • Els Playmojis són personatges en 3D.
    • Els adhesius són personatges en 2D.
  4. Tria un Playmoji o un adhesiu.
    • Per baixar Playmojis nous, toca Instal·la.
  5. Mantén premut un Playmoji o un adhesiu i arrossega'l fins on el vulguis col·locar. A les selfies, els personatges reaccionen i es mouen sols. També pots afegir text o ajustar les animacions a la pantalla.
    • Afegeix text: toca Text Text.
    • Canvia la mida d'un objecte: toca l'objecte i pinça amb els dits o separa'ls.
    • Suprimeix un objecte: mantén premut un objecte i, a continuació, arrossega'l a l'opció Suprimeix Suprimeix que hi ha a la part superior dreta.
    • Mira una altra col·lecció: toca Adhesius Adhesius.
  6. Per fer una foto, toca Captura Captura una foto.

Per aturar Playground, toca Tanca Tanca.

Gravar un vídeo de realitat augmentada

Important: Playground només està disponible en dispositius Pixel 4 i models anteriors. Els Playmojis només estan disponibles per a Pixel 4, Pixel 3a i Pixel 3.

Per gravar vídeos que incloguin personatges i objectes, segueix aquests passos:

1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google. Obtén informació sobre com pots obrir l'aplicació de la càmera.
  2. Toca Més i després Playground.
  3. Toca Adhesius Adhesius i després Playmoji o Adhesius.
    • Els Playmojis són personatges en 3D.
    • Els adhesius són personatges en 2D.
  4. Tria un Playmoji o un adhesiu.
    • Per baixar Playmojis nous, toca Instal·la.
  5. Mantén premut un Playmoji o un adhesiu i arrossega'l fins on el vulguis col·locar. A les selfies, els personatges reaccionen i es mouen sols. També pots afegir text o ajustar les animacions a la pantalla.
    • Afegeix text: toca Text Text.
    • Canvia la mida d'un objecte: toca l'objecte i pinça amb els dits o separa'ls.
    • Suprimeix un objecte: mantén premut un objecte i, a continuació, arrossega'l a l'opció Suprimeix Suprimeix que hi ha a la part superior dreta.
    • Mira una altra col·lecció: toca Adhesius Adhesius.
  6. Per gravar un vídeo, mantén premuda l'opció Captura Captura una foto.

Per aturar Playground, toca Tanca Tanca.