Si necessites assistència per a l'aplicació Càmera en un telèfon que no sigui Pixel, visita el Centre d'ajuda de Càmera de Google.

Fer fotos amb poca llum o de nit amb un telèfon o una tauleta Pixel

Quan el dispositiu està estable, pots fer fotos amb poca llum o del cel nocturn sense el flaix. Obtén informació sobre com pots obrir l'aplicació Càmera en un telèfon Pixel.

Fer fotos en condicions de poca llum amb Visió nocturna
  1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google.
  2. Al carrusel del mode de foto, toca Visió nocturna.
  3. Toca Captura Visió nocturna.
  4. Mantén el dispositiu quiet uns segons mentre captura la foto.

Consell: per capturar vídeos de filmació a intervals en la foscor amb Visió nocturna, obtén informació sobre com pots gravar un vídeo amb Visió nocturna.

Per desactivar Visió nocturna automàtica en el mode de foto:

1. A la dreta, toca Visió nocturna .
  2. Per ajustar-lo, arrossega el control lliscant des de Màx. fins a Desactivat.
  3. Toca Configuració .
  4. Estableix l'opció Més llum en Cap.

Consells:

• Quan fas una foto en condicions de poca llum i el mode de foto o el mode de retrat estan activats, Visió nocturna s'activa automàticament.
  • Quan el flaix de la càmera està activat, Visió nocturna automàtica no funciona.
Per desactivar l'opció Més llum:
  1. Obre l'aplicació Càmera .
  2. A la part inferior esquerra, toca Configuració i, a continuació, Més llum.
  3. Desactiva l'opció Més llum.

Fer fotos del cel nocturn amb la funció d'astrofotografia

Al dispositiu Pixel, pots fer fotos del cel nocturn. Per fer-ho, allunya't dels llums de la ciutat. Si vols fer fotos de les estrelles, fes-les com a mínim entre 45 i 90 minuts després de la posta de sol.

Important: als telèfons Pixel 4a (5G) i en models posteriors, l'astrofotografia només funciona amb una configuració de zoom igual o superior a 1x.

Per fer una foto:

1. Ves a una zona fosca.
  2. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google.
  3. Toca Visió nocturna.
  4. Col·loca el dispositiu sobre una superfície estable, com ara una roca o un trípode. No utilitzis la mà.
  5. Quan el dispositiu està estable i a punt, l'obturador canvia al mode d'astrofotografia .
  6. Toca Obturador.
  7. No toquis el dispositiu fins que no acabi de fer la foto. El dispositiu mostrarà un temporitzador de compte enrere.

Per desactivar la filmació a intervals automàtica:

1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google.
  2. A la part inferior esquerra, toca Configuració i, a continuació, Més opcions i, a continuació, Configuració avançada Més.
  3. Desactiva l'opció Activa la filmació a intervals per fer una astrofotografia.

Consells per millorar les fotos del cel nocturn

Per obtenir les millors fotos del cel nocturn possibles, pots preparar-te per fer fotos a l'aire lliure i ajustar la configuració del dispositiu.

Preparar-se per fer fotos a l'aire lliure
  • Planifica amb antelació per estar al cas de quan i on pots trobar estrelles i constel·lacions. Si necessites ajuda, baixa una aplicació de la carta celeste.
  • Consulta la previsió meteorològica. Si el cel està ennuvolat, és més difícil veure la lluna o les estrelles.
  • Allunya't dels llums de la ciutat i d'altres llums artificials. La contaminació lumínica fa que les estrelles siguin menys visibles. Si necessites ajuda, cerca un mapa de contaminació lumínica de la teva àrea.
  • Col·loca el dispositiu sobre una superfície estable o utilitza un trípode. No el toquis ni utilitzis la mà de suport.
  • Si bufa el vent, apropa el dispositiu a terra o protegeix-lo. El dispositiu funcionarà millor si està quiet.
    • Consell: perquè el dispositiu es mantingui estable, defineix el temporitzador automàtic a 3 segons. El dispositiu farà la foto 3 segons després que hagis tocat l'opció Captura Visió nocturna.
Ajustar la configuració del dispositiu

Ajustar la brillantor o les ombres

Per a Pixel 4 i models anteriors:

Per ajustar la brillantor, les ombres i la temperatura del to de color, mantén premuda la pantalla.

• Ajustar la brillantor: a la dreta, ajusta el control lliscant per abaixar o augmentar la brillantor Brillantor.
  • Ajustar les ombres: a la dreta, ajusta el control lliscant per abaixar o augmentar les ombres Ombres.

Per a Pixel 4a 5G i models posteriors:

Per ajustar la brillantor, les ombres i la temperatura del to de color, a la part inferior dreta, toca Edita Ajusta el volum i, a continuació, Ajusta.

• Ajustar la brillantor: a la part inferior, toca Brillantor Brillantor.
    • Per abaixar o augmentar la brillantor, ajusta el control lliscant.
  • Ajustar les ombres: a la part inferior, toca Ombres .
    • Per abaixar o augmentar les ombres, ajusta el control lliscant.