Si necessites assistència per a l'aplicació Càmera en un telèfon que no sigui Pixel, visita el Centre d'ajuda de Càmera de Google.

Gravar un vídeo amb un telèfon Pixel

Pots gravar en temps real i a càmera lenta al telèfon o a la tauleta. També pots gravar vídeos de filmació a intervals que s'acceleren en reproduir-los. Obtén informació sobre com pots obrir l'aplicació Càmera.

Important:

Take videos with your camera

Gravar un vídeo

Important: quan graves un vídeo, el dispositiu silencia els sons de notificació per evitar una interrupció.

Per gravar un vídeo ràpidament, obre l'aplicació Càmera i mantén premut el botó Captura Obturador.

1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google.
  2. Si et trobes en el mode de foto mode de càmera, canvia al mode de vídeo Obre el mode de vídeo.
  3. Per iniciar la gravació, toca Grava Grava.
    • Per fer un tall al vídeo, toca Posa en pausa Posa en pausa. Per començar a gravar de nou, toca Grava Grava.
    • Per fer una foto d'alta resolució mentre es grava un vídeo, toca Captura Obturador.
  4. Per aturar la gravació, toca Atura Atura.

Consell: pots canviar la configuració de la càmera per utilitzar funcions com ara les línies de quadrícula o el flaix. Obtén informació sobre com pots configurar la manera com grava la càmera.

Utilitzar els efectes de vídeo

Fer un vídeo més estable (Pixel 3a i models posteriors)

1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google. Obtén informació sobre com pots obrir l'aplicació Càmera de Google en un telèfon Pixel.
  2. Si et trobes en el mode de foto mode de càmera, canvia al mode de vídeo Obre el mode de vídeo.
  3. A la part inferior esquerra, toca Configuració de vídeo i, a continuació, Estabilització .
  4. Tria el tipus d'estabilització que vols.
    • Per capturar moviments lleus, toca Estàndard .
    • Només en telèfons Pixel 4a (5G) i models posteriors: per fer fotos estàtiques, toca Bloquejada .
    • Només en telèfons Pixel 4a (5G) i models posteriors: per capturar moviments bruscs, toca Activa .
  5. Per a cada mode, pots ajustar el nivell d'estabilització.

Obtenir efectes de vídeo cinemàtics (Pixel 7 i Pixel 7 Pro)

Quan graves en mode cinematogràfic, pots desenfocar els fons i mantenir el focus en el subjecte. Per activar el mode cinematogràfic:

1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google del telèfon.
  2. Si et trobes en el mode de càmera mode de càmera, canvia al mode de vídeo Obre el mode de vídeo.
  3. Llisca fins al mode Desenfocament cinematogràfic.
  4. Toca l'obturador per gravar.
  5. Toca el subjecte per dirigir-hi el focus.

Obtenir un color de vídeo intens (Pixel 7 i Pixel 7 Pro)

Quan graves un vídeo HDR, obtens un color intens. Per activar el vídeo HDR de 10 bits:

1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google.
  2. Si et trobes en el mode de foto mode de càmera, canvia al mode de vídeo Obre el mode de vídeo.
  3. A la part inferior esquerra, toca Configuració de vídeo .

Fer vídeos d'alta resolució (Pixel 7 i Pixel 7 Pro)

Pots gravar en 4K amb fins a 60 fotogrames per segon amb qualsevol dels objectius del telèfon. Per activar el vídeo d'alta resolució:

1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google.
  2. Si et trobes en el mode de càmera mode de càmera, canvia al mode de vídeo Obre el mode de vídeo.
  3. A la part inferior esquerra, toca Configuració de vídeo .
    • A Resolució, activa 4K.
    • A Fotogrames per segon, activa 60 FPS.
Gravar un vídeo a càmera lenta

Per gravar un vídeo a càmera lenta:

1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google.
  2. Si et trobes en el mode de foto mode de càmera, canvia al mode de vídeo Obre el mode de vídeo.
  3. Canvia a Càmera lenta.
  4. Per iniciar la gravació, toca Grava Grava.
    • Per fer una foto d'alta resolució mentre es grava un vídeo a càmera lenta, toca Captura Captura una foto.
  5. Per aturar la gravació, toca Atura Atura.

Consell: per gravar velocitats molt altes a càmera lenta, selecciona 1/8x.

Gravar un vídeo de filmació a intervals

Per gravar canvis que es produeixen lentament, com ara una posta de sol:

1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google.
  2. Si et trobes en el mode de foto mode de càmera, canvia al mode de vídeo Obre el mode de vídeo i, a continuació, Filmació a intervals.
  3. Per triar la velocitat d'acceleració, a la part inferior dreta, toca Automàtic.
  4. Selecciona una opció de velocitat. Per exemple:
    • Si vols que 50 segons reals siguin 10 segons de vídeo, toca 5x.
    • Si vols que 20 minuts reals siguin 10 segons de vídeo, toca 120x.
  5. Toca Grava Grava.
    • Per fer una foto d'alta resolució mentre es grava un vídeo de filmació a intervals, toca Captura Captura una foto.
  6. Per aturar la gravació, toca Atura Atura.

Consell: si no tens clar quina és la velocitat que has de triar o durant quant de temps has de gravar, toca Automàtic.

Per activar Visió nocturna amb la filmació a intervals:

1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google.
  2. Si et trobes en el mode de foto mode de càmera, canvia al mode de vídeo Obre el mode de vídeo i, a continuació, Filmació a intervals.
  3. A la part inferior esquerra, toca Configuració Configuració i, a continuació, Més llum.
  4. Toca Visió nocturna .
  5. Toca Grava Grava. No moguis el telèfon mentre graves el vídeo.
  6. Per aturar la gravació, toca Atura Atura.
Gravar un vídeo de realitat augmentada
També pots gravar un vídeo de realitat augmentada al telèfon Pixel. Obtén informació sobre com pots utilitzar la realitat augmentada (RA) en un telèfon Pixel.