Om du behöver hjälp med Kamera på en annan telefon än Pixel besöker du hjälpcentret för Kamera från Google.

Använda TalkBack med Kamera-appen på en Pixel-telefon

Med TalkBack kan du använda vanliga navigeringsrörelser och pekfunktioner för att styra Kamera-appen på telefonen.

Obs! Vissa av de här stegen fungerar endast i Android 8.0 eller senare. Så här tar du reda på vilken version av Android du har.

Aktivera TalkBack

1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Tryck på Tillgänglighet följt av TalkBack.

Läs mer om TalkBack.

Vända objektivet

1. Välj Byt till frontkameran.
  2. Håll upp telefonen framför ansiktet. Lyssna efter en beskrivning av vad som visas på skärmen.
  3. Svep åt höger till Slutare när du hör Bra för en selfie. Sedan trycker du snabbt två gånger.

Navigera i Kamera-appen

• Välj Mer om du vill ändra vilken typ av foto du tar, till exempel panorama eller slowmotion.
  • Du hittar dina foton genom att välja Fotogalleri.
  • Du kan ändra dina inställningar för Kamera-appen genom att välja Mer följt av Inställningar.