Hvis du trenger brukerstøtte for Kamera på telefoner som ikke er Pixel-telefoner, kan du gå til brukerstøtten for Google Kamera

Bruk TalkBack med Kamera-appen på Pixel-telefonen din

Med TalkBack kan du bruke vanlige navigeringsbevegelser og berøringsutforskning for å bevege deg rundt i Kamera-appen på telefonen din.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 8.0 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Slå på TalkBack

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Tilgjengelighet etterfulgt av TalkBack.

Finn ut mer om TalkBack.

Vend linsen

1. Velg Bytt til frontkameraet.
  2. Hold telefonen foran ansiktet ditt. Lytt etter en beskrivelse av det som er på skjermen.
  3. Når du hører «Bra for selfie», sveiper du mot høyre til Lukker. Trykk deretter to ganger.

Naviger i Kamera-appen

• For å endre bildetypen du vil ta, for eksempel panorama eller sakte film, velg Mer.
  • For å finne bildene dine, velg Fotogalleri.
  • For å endre innstillingene for Kamera-appen, velg Mer etterfulgt av Innstillinger.