Jos tarvitset tukea muun kuin Pixel-puhelimen kameran kanssa, siirry Google Kameran ohjekeskukseen

TalkBackin käyttö Pixel-puhelimen Kamera-sovelluksen kanssa

Kun TalkBack on käytössä, voit käyttää puhelimen Kamera-sovellusta tavallisilla navigointieleillä ja kosketuksella tutkimalla.

Tärkeää: Osa näistä ohjeista koskee vain Android 8.0:a ja sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

TalkBackin käyttöönotto

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Esteettömyysja sitten TalkBack.

Lue lisää TalkBackista

Linssin kääntäminen

1. Valitse Vaihda etukameraan.
  2. Pidä puhelinta kasvojesi edessä. Kuuntele näytöllä olevan sisällön kuvaus.
  3. Kun kuulet "Valmis selfien ottamiseen", pyyhkäise oikealle valitaksesi suljinpainikkeen. Napauta sitten kahdesti.

Kamera-sovelluksessa siirtyminen

• Jos haluat muuttaa otettavan kuvan tyypiksi esimerkiksi Panoraama tai Hidastus, valitse Lisää.
  • Jos haluat katsoa ottamiasi kuvia, valitse Kuvagalleria.
  • Voit muuttaa Kamera-sovelluksen asetuksia valitsemalla Lisää ja sitten Asetukset.