Jos tarvitset tukea muun kuin Pixel-puhelimen kameran kanssa, siirry Google Kameran ohjekeskukseen

Muuta Kamera-sovelluksen asetuksia.

Voit muuttaa valokuva- ja videoasetuksiasi. Voit esimerkiksi laittaa sijaintileimat päälle tai pois päältä, säästää tallennustilaa ja määrittää likaisen linssin varoitusasetuksia. Lue lisää Kamera-sovelluksen avaamisesta.

Suljinäänen poistaminen käytöstä
  1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera.
  2. Valitse vasemmasta alareunasta Asetukset ja sitten Lisää asetuksia.
  3. Laita Kameran äänet pois päältä.

Vinkki: Joissakin maissa laukaisuääntä ei voi laittaa pois päältä.

Valokuvien ja videoiden paikkaleimojen poistaminen käytöstä
  1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera.
  2. Valitse vasemmasta alareunasta Asetukset ja sitten Lisää asetuksia.
  3. Laita Tallenna sijainti pois päältä.

Vinkki: Jos haluat nähdä kuvan aikaleiman, kosketa kuvan oikeaa alareunaa ja sitten Lisää Lisää. Jos paikkaleimat ovat käytössä, näet myös kuvauspaikan.

Pienennä resoluutiota säästääksesi tallennustilaa

Kuvat

1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera.
  2. Napauta vasemmasta alareunasta Asetukset .
  3. Valitse Kuva-kohdasta Täysi resoluutio tai Keskitason resoluutio (käyttää vähemmän tallennustilaa).

Videot

1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera.
  2. Siirry Videotilaan Avaa videotila.
  3. Valitse vasemmasta alareunasta Asetukset .
  4. Valitse Resoluutio-kohdan vierestä Full HD.

Vinkki: Voit varmuuskopioida rajattoman määrän kuvia ja videoita Pixel-puhelimelta Google Kuviin. Lue lisää Pixel-puhelimen varmuuskopioista.

Kuvien ja videoiden tallennustilan tarkistaminen

Näin näet, montako kuvaa ja videominuuttia Pixel-puhelimelle vielä mahtuu:

1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera.
  2. Valitse vasemmasta alareunasta Asetukset ja sitten Lisää asetuksia ja sitten Laitteen tallennustila . Jäljellä oleva tallennustilasi näkyy näytön yläreunassa.
    • Tallennustilan optimointi: Laita Tallennustilan säästö päälle.
    • Tiedostojen poistaminen: Valitse Vapauta tilaa.
Likaisen linssin varoitusten käytöstä poistaminen

Saatat saada varoitusviestin, jos kamerasi havaitsee, että linssi on likainen. Näin voit laittaa viestit pois päältä:

1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera.
  2. Valitse vasemmasta alareunasta Asetukset ja sitten Lisää asetuksia ja sitten Lisäasetukset.
  3. Laita Varoita likaisesta linssistä pois päältä.
Äänenvoimakkuuspainikkeiden toimintojen valitseminen
  1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera.
  2. Valitse vasemmasta alareunasta Asetukset ja sitten Lisää asetuksia.
  3. Valitse Eleet ja sitten Äänenvoimakkuuspainike.
  4. Valitse sopiva vaihtoehto.
Salaman laittaminen päälle

Näin voit laittaa salaman päälle kirkkaampia kuvia varten:

1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera.
  2. Valitse vasemmasta alareunasta Asetukset ja sitten Salama Salaman tila.

Pixel 5:n ja vanhempien mallien asetusten muuttaminen

Laita Audiozoom päälle.

Tärkeää: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Pixel 4:llä ja 5:llä.

Kun kuvaat videoita, voit parantaa äänenlaatua laittamalla audiozoomin päälle.

1. Avaa Kamera-sovellus Google Kamera.
  2. Siirry Videotilaan Avaa videotila.
  3. Valitse vasemmasta alareunasta Asetukset .
  4. Laita Audiozoom päälle.