Si necessites assistència per a l'aplicació Càmera en un telèfon que no sigui Pixel, visita el Centre d'ajuda de Càmera de Google.

Canviar la configuració de l'aplicació Càmera

Pots canviar la configuració de les fotos i dels vídeos. Per exemple, pots activar o desactivar les marques d'ubicació, estalviar espai d'emmagatzematge i controlar els avisos d'objectiu brut. Obtén informació sobre com pots obrir l'aplicació Càmera.

Desactivar el so de l'obturador
  1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google.
  2. A la part inferior esquerra, toca Configuració i, a continuació, Més opcions de configuració.
  3. Desactiva Sons de la càmera.

Consell: en alguns països, no és possible desactivar el so de l'obturador.

Desactivar les marques d'ubicació a les fotos i vídeos
  1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google.
  2. A la part inferior esquerra, toca Configuració i, a continuació, Més opcions de configuració.
  3. Desactiva Desa la ubicació.

Consell: per veure la marca de temps de qualsevol foto, a l'extrem inferior dret, toca la foto i després Més Més. Si deixes activades les marques d'ubicació, també veuràs la ubicació de la foto.

Reduir la resolució per estalviar espai d'emmagatzematge

Fotos

1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google.
  2. A la part inferior esquerra, toca Configuració .
  3. A "Foto", tria Resolució completa o Resolució mitjana (utilitza menys emmagatzematge).

Vídeos

1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google.
  2. Canvia al mode de vídeo Obre el mode de vídeo.
  3. A la part inferior esquerra, toca Configuració .
  4. Al costat de "Resolució", selecciona Full HD.

Consell: pots crear còpies de seguretat d'un nombre il·limitat de fotos i vídeos d'un telèfon Pixel i desar-les a Google Fotos. Obtén informació sobre les còpies de seguretat del telèfon Pixel.

Comprovar l'espai d'emmagatzematge per a fotos i vídeos

Per saber quantes fotos i minuts de vídeo pots fer al telèfon Pixel:

1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google.
  2. A la part inferior esquerra, toca Configuració i, a continuació, Més opcions de configuració i, a continuació, Emmagatzematge del dispositiu . L'espai d'emmagatzematge restant es mostra a la part superior de la pantalla.
    • Per optimitzar l'espai d'emmagatzematge, activa la funció Estalvi d'emmagatzematge.
    • Per suprimir fitxers, toca Allibera espai.
Desactivar els avisos d'objectiu brut

Si la càmera detecta que l'objectiu és brut, és possible que rebis un missatge d'advertiment. Per desactivar aquests missatges:

1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google.
  2. A la part inferior esquerra, toca Configuració i, a continuació, Més opcions de configuració i, a continuació, Configuració avançada.
  3. Desactiva l'opció Avís d'objectiu brut.
Canviar les accions dels botons de volum
  1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google.
  2. A la part inferior esquerra, toca Configuració i, a continuació, Més opcions de configuració.
  3. Toca Gestos i, a continuació, Acció de la tecla de volum.
  4. Selecciona una opció.
Activar el flaix

Per activar el flaix i obtenir fotos més brillants:

1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google.
  2. A la part inferior esquerra, toca Configuració i, a continuació, Flaix Mode de flaix.

Canviar la configuració en telèfons Pixel 5 i models anteriors

Activar el zoom d'àudio

Important: aquesta funció només està disponible en dispositius Pixel 4 i 5.

Quan gravis vídeos, activa el zoom d'àudio per millorar el so.

1. Obre l'aplicació Càmera Càmera de Google.
  2. Canvia al mode de vídeo Obre el mode de vídeo.
  3. A la part inferior esquerra, toca Configuració .
  4. Activa l'opció Zoom d'àudio.