Om du behöver hjälp med Kamera på en annan telefon än Pixel besöker du hjälpcentret för Kamera från Google.

Använda Pixel-telefonen som webbkamera

Du kan använda Pixel-telefonen som webbkamera med en USB-kabel som har stöd för data. Telefonen kan användas precis som en vanlig webbkamera när den är i webbkameraläge. Webbkameran fungerar på alla enheter som har stöd för USB Video Class (UVC), till exempel laptops, tv:ar, bilar och andra telefoner och surfplattor.

Gör telefonen till en webbkamera

1. Anslut telefonen till enheten med en USB-kabel som har stöd för data.
  2. Tryck på aviseringen Enheten laddas via USB på telefonen.
  3. Välj Webbkamera under Använd USB för.

Tips! Justera och förhandsgranska webbkameran genom att trycka på aviseringen Webbkamera högst upp på skärmen.

Läs mer om hur du använder Pixel-telefonen som webbkamera

• Du kan använda telefonen som vanligt i webbkameraläget. Du kan navigera till andra appar eller stänga av skärmen.
  • När du får ett videosamtal eller använder en app som kräver en kamera pausas webbkamerastreamen. I webbkameraflödet visas en logotyp för blockerad kameraåtkomst. Streamen återupptas automatiskt när du är klar.
  • Telefonen laddas normalt via USB när den är i webbkameraläge.
  • För närvarande går det inte att använda telefonen som webbkamera för andra Pixel-enheter. UVC-kameror stöds inte på Pixel-enheter.