Jos tarvitset tukea muun kuin Pixel-puhelimen kameran kanssa, siirry Google Kameran ohjekeskukseen

Pixel-puhelimen käyttö verkkokamerana

Voit käyttää Pixel-puhelinta verkkokamerana dataa tukevalla USB-johdolla. Puhelinta voi käyttää verkkokameratilassa aivan kuten tavallista verkkokameraa. Verkkokamera toimii kaikilla laitteilla, joissa on USB-videoluokan (UVC) tuki. Näitä ovat esimerkiksi kannettavat, TV:t, autot, puhelimet ja tabletit.

Puhelimen käyttö verkkokamerana

1. Yhdistä puhelin laitteeseen dataa tukevalla USB-johdolla.
  2. Napauta puhelimesta Laitetta ladataan USB:n kautta ‐ilmoitusta.
  3. Valitse "Käytä USB:tä" ‐kohdasta Verkkokamera.

Vinkki: Voit säätää ja esikatsella verkkokameraa napauttamalla näytön yläreunasta Verkkokamera-ilmoitusta.

Lisätietoa Pixel-puhelimen käytöstä verkkokamerana

• Voit käyttää puhelinta normaalisti verkkokameratilassa. Voit siirtyä muihin sovelluksiin tai sammuttaa näytön.
  • Kun vastaanotat videopuhelun tai käytät kameraa edellyttävää sovellusta, verkkokamerastriimaus keskeytyy. Verkkokameran fiidissä olevasta logosta näkyy, että kameran käyttö on estetty. Striimausta jatketaan automaattisesti, kun olet valmis.
  • Puhelin latautuu verkkokameratilassa yleensä USB:n kautta.
  • Tällä hetkellä et voi käyttää puhelinta muiden Pixel-laitteiden verkkokamerana. Pixel-laitteet eivät tue UVC-kameroita.