Si necessites assistència per a l'aplicació Càmera en un telèfon que no sigui Pixel, visita el Centre d'ajuda de Càmera de Google.

Utilitzar un telèfon Pixel com a càmera web

Pots fer servir el telèfon Pixel com a càmera web amb un cable USB que admeti dades. El telèfon es pot utilitzar com una càmera web normal mentre està en mode de càmera web. La càmera web funciona en qualsevol dispositiu que tingui implementada la compatibilitat amb el controlador USB Video Class (UVC), com ara portàtils, televisors, cotxes i altres telèfons i tauletes.

Convertir el telèfon en una càmera web

1. Connecta el telèfon al dispositiu amb un cable USB que admeti dades.
  2. Al telèfon, toca la notificació Carregant el dispositiu per USB.
  3. A "Utilitza l'USB per a", selecciona Càmera web.

Consell: per ajustar i previsualitzar la càmera web, toca la notificació Càmera web a la part superior de la pantalla.

Informació sobre l'ús del telèfon Pixel com a càmera web

• Pots utilitzar el telèfon amb normalitat mentre està en mode de càmera web. Pots navegar per altres aplicacions o desactivar la pantalla.
  • Quan reps una videotrucada o utilitzes una aplicació que requereix una càmera, la reproducció en línia amb la càmera web es posa en pausa. El feed de la càmera web mostra un logotip d'accés bloquejat a la càmera i es reprèn automàticament quan acabes la trucada.
  • El telèfon es carrega de manera normal per USB mentre està en mode de càmera web.
  • Actualment, no pots utilitzar el telèfon com a càmera web en altres dispositius Pixel. Els dispositius Pixel no admeten les càmeres UVC.