Hvis du har brug for hjælp med et kamera på en anden enhed end en Pixel-telefon, kan du gå til Hjælp til Kamera fra Google

Scan dokumenter med din Pixel-telefon eller -tablet

Du kan bruge din Pixel-telefon eller -tablet til at lave en digital kopi af et fysisk dokument.

Scan et dokument med Kamera-appen

1. Åbn Google Kamera-appen på din Pixel-telefon eller -tablet.
  2. Ret enhedens kamera mod et dokument. Vent, indtil meddelelsen "Scan dokument" vises.
  3. Tryk på Scan dokument.
    • Følg vejledningen på skærmen.
  4. Hvis der er dele af dokumentet, du vil rense, skal du nederst på skærmen trykke på Rens og derefter Anvend.
  5. Øverst til højre kan du gemme dokumentet ved at trykke på Udfør og derefter Vælg enten Gem, Download eller Del.

Scan et dokument med appen Drev

1. Tryk på Drev Ikon for Google Drev på din Pixel-telefon eller -tablet.
  2. Du kan scanne et dokument ved at vælge en af mulighederne nederst til højre:
    • Tryk på plustegnet Tilføj og derefter Scan Scan.
    • Tryk på Kamera .
  3. Ret enhedens kamera mod et dokument. Vent, indtil meddelelsen "Scan dokument" vises.
  4. Tryk på Scan dokument.
    • Følg vejledningen på skærmen.
  5. Hvis der er dele af dokumentet, du vil rense, skal du nederst på skærmen trykke på Rens og derefter Anvend.
  6. Øverst til højre kan du gemme dokumentet ved at trykke på Udfør og derefter Vælg enten Gem, Download eller Del.