Si necessites assistència per a l'aplicació Càmera en un telèfon que no sigui Pixel, visita el Centre d'ajuda de Càmera de Google.

Escanejar documents amb un telèfon Pixel o una Pixel Tablet

Pots utilitzar el telèfon Pixel o la Pixel Tablet per fer una còpia digital d'un document físic.

Escanejar un document amb l'aplicació Càmera

1. Al telèfon Pixel o a la Pixel Tablet, obre l'aplicació Càmera de Google .
  2. Orienta la càmera del dispositiu a un document. Espera que es mostri la indicació "Escaneja el document".
  3. Toca Escaneja el document.
    • Segueix les instruccions en pantalla.
  4. Per netejar qualsevol part del document, a la part inferior, toca Neteja i, a continuació, Aplica.
  5. Per desar el document, a la part superior dreta, toca Fet i, a continuació, selecciona Desa, Baixa o Comparteix.

Escanejar un document amb l'aplicació Drive

1. Al telèfon Pixel o a la Pixel Tablet, toca Drive Google Drive icon.
  2. Per escanejar un document, a la part inferior dreta, selecciona una opció:
    • Toca Més Afegeix i, a continuació, Escaneja Scan.
    • Toca Càmera .
  3. Orienta la càmera del dispositiu a un document. Espera que es mostri la indicació "Escaneja el document".
  4. Toca Escaneja el document.
    • Segueix les instruccions en pantalla.
  5. Per netejar qualsevol part del document, a la part inferior, toca Neteja i, a continuació, Aplica.
  6. Per desar el document, a la part superior dreta, toca Fet i, a continuació, selecciona Desa, Baixa o Comparteix.