Generatieve AI gebruiken om documenten te onderzoeken in Pinpoint

Belangrijk: Dit artikel gaat over de functie waarmee gebruikers onderzoeksvragen kunnen stellen en antwoorden krijgen op basis van generatieve AI. De functie is momenteel alleen beschikbaar voor gebruikers die vroege toegang hebben gekregen. Vraag hier vroege toegang aan tot generatieve AI-functies in Pinpoint.

Inhoudsopgave

Je gegevens en generatieve AI-functies van Pinpoint

Generatieve AI-functies zijn experimenteel

Ondersteunde landen en talen

Je collectie onderzoeken met generatieve AI

Je documenten onderzoeken met generatieve AI

Je gegevens en generatieve AI-functies van Pinpoint

In deze mededeling en ons Privacybeleid vind je meer informatie over hoe Google omgaat met je Pinpoint-gegevens. Lees alles zorgvuldig door.

Google verzamelt informatie over het gebruik van je Pinpoint-product, je locatie en je feedback, zoals feedback in het product en invoer. Google gebruikt deze gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid, om producten en services van Google (waaronder machinelearning-technologieën) te leveren, te verbeteren en te ontwikkelen.

Menselijke reviewers van Google lezen, annoteren en verwerken mogelijk een steekproef van je Pinpoint-gegevens, waaronder je prompts en feedback via Like of Dislike, om de kwaliteit en onze producten te verbeteren. Als onderdeel van deze processen treffen we maatregelen om je privacy te beschermen. We ontkoppelen bijvoorbeeld standaard je interacties met Pinpoint van je Google-account, voordat reviewers ze zien of annoteren. Voeg geen informatie toe die jou of anderen kan identificeren (zoals telefoonnummers, e-mailadressen of geboortedatums), wanneer je de generatieve AI-functies van Pinpoint gebruikt.

Generatieve AI-functies zijn experimenteel

De generatieve AI-functies van Pinpoint kunnen onjuiste informatie tonen, ook over mensen. De reacties vertegenwoordigen niet de mening van Google.

Ondersteunde landen en talen

Ondersteunde landen

Vroege toegang tot generatieve AI-functies in Pinpoint is op dit moment beschikbaar voor gebruikers uit de volgende landen:

• Argentinië

• Australië

• Brazilië

• Canada

• Chili

• Frankrijk

• India

• Indonesië

• Israël

• Italië

• Mexico

• Nieuw-Zeeland

• Polen

• Spanje

• Oekraïne

• Verenigd Koninkrijk

• Verenigde Staten

Ondersteunde talen

• De generatieve AI-functies van Pinpoint ondersteunen documenten en gebruikersprompts in de volgende talen:

• Engels

Tip: We breiden de beschikbaarheid geleidelijk uit naar meer landen en talen. Controleer deze pagina voor de nieuwste updates. Gebruikers buiten ondersteunde locaties kunnen vroege toegang aanvragen. We beoordelen aanvragen terwijl we de lijst met ondersteunde landen uitbreiden.

Je collectie onderzoeken met generatieve AI

In het rechtervenster van een collectie kun je onderzoeksvragen stellen en AI-gestuurde antwoorden krijgen. Scroll in het deelvenster naar het volgende:

• Een tekstbalk: Hier kun je vragen over het document invoeren.
  • Een logboek met vragen: Een overzicht van je vragen en antwoorden voor de huidige sessie.
    • Pinpoint ondersteunt momenteel geen onderzoeksmodus voor gesprekken. Elke vraag staat los van eerdere vragen en antwoorden.

Bronnen voor gegenereerde antwoorden tonen

Als je snel wilt checken welke delen van een antwoord overeenkomen met een bron in de collectie, zet je boven de tekstbalk Bronnen tonen aan. Als je het gedeelte van de tekst wilt openen dat overeenkomt met het brondocument en er naartoe wilt navigeren, klik je op een deel van het antwoord.

Tip: Je kunt Bronnen tonen altijd uitzetten.

Gegenereerde antwoorden kopiëren

Klik onder het gegenereerde antwoord op Kopiëren Content copy.

Feedback geven over gegenereerde antwoorden

Als je een onjuist of onveilig antwoord krijgt, kun je feedback indienen:

Klik onder het gegenereerde antwoord op Liken of Disliken .

• Als je gedetailleerde feedback wilt geven, klik je rechtsboven op Feedback geven. Vul het feedbackformulier in en voeg een screenshot bij.

Belangrijk: Als je content op Pinpoint ziet die volgens jou je auteursrecht schendt, stuur je een melding van de inbreuk naar dmca-agent@google.com Voor alle andere content die volgens jou de wet of je rechten schendt, kun je ons dit laten weten via pinpoint-support@google.com.

Je documenten onderzoeken met generatieve AI

Over onderzoek doen van je document

In het rechtervenster van een document kun je onderzoeksvragen stellen en AI-gestuurde antwoorden ontvangen. Het deelvenster is scrollbaar en bevat de volgende componenten:

• Overzicht: geeft een samenvatting van het document.
  • Voorgestelde vragen: selecteer een vraag om een gesprek te starten.
  • Vragenlogboek: toont een overzicht van de vragen en antwoorden uit de huidige sessie.
    • Houd er rekening mee dat Pinpoint momenteel geen gesprekken ondersteunt in de onderzoeksmodus. Elke vraag staat los van eerdere vragen en antwoorden.

• Tekstbalk: het veld waar gebruikers vragen over het document kunnen invoeren.

Bronnen van gegenereerde antwoorden tonen

Zet boven de tekstbalk Bronnen weergeven aan om snel te controleren welke delen van een antwoord op welke delen van het document zijn gebaseerd. Met deze functie kun je op een deel van het gegenereerde antwoord klikken en het bijbehorende brongedeelte in het document in dezelfde kleur gemarkeerd zien.

Tip: Je kunt de functie altijd uitzetten.

Gegenereerde antwoorden kopiëren

Klik onder het gegenereerde antwoord op Kopiëren Content copy om een gegenereerd antwoord te kopiëren.

Feedback geven over gegenereerde antwoorden

Met je feedback kunnen we de door AI ondersteunde functie verbeteren. Als je een onjuist of onveilig antwoord krijgt, kun je ons dit laten weten als je feedback indient:

• Als je snel feedback wilt geven over de kwaliteit en nauwkeurigheid van de antwoorden, klik je onder het gegenereerde antwoord op Like of Dislike .
    • Als je gedetailleerde feedback wilt geven, klik je rechtsboven op Feedback geven.
    • Optioneel: Vul het feedbackformulier in en voeg een screenshot bij.

Als je content op Pinpoint ziet die volgens jou je auteursrecht schendt, stuur je een melding van de inbreuk naar dmca-agent@google.com. Alle andere content die volgens jou de wet of je rechten schendt, kun je aan ons melden via pinpoint-support@google.com.