Produktopdateringer

Her er en liste over opdateringer af funktioner til Pinpoint. Nogle få funktioner påvirker ikke de dokumenter, der blev uploadet, inden funktionen blev tilføjet. Hvis du vil bruge funktioner, som ikke er bagudkompatible, i et ældre dokument, skal du oprette en ny samling eller slette dokumentet og derefter uploade det igen.

2023

30. juni: Udtræk strukturerede data fra din samling

29. juni: Redaktørrolle

23. maj: Udgiv samlinger i Pinpoint

23. februar: Lokalisering af brugerflade (understøttelse af lokalisering til Pinpoint-brugerfladen)

15. februar: Nye servicevilkår (nye servicevilkår til understøttelse af indholdsportalen)

2022

5. december: Omdøbning af fil (giver brugerne mulighed for at omdøbe en fil, de har uploadet i Pinpoint)

21. september: Understøttelse af Docs/Slides (filer konverteres til et statisk PDF-format)

14. september: Understøttelse af videotransskription (lyd udtrækkes og transskriberes, video gemmes ikke)

2. august: Rediger transskription

1. august: Understøttelse af lydsprog (brugere kan nu transskribere lydfiler på flere sprog (indonesisk, tjekkisk, tyrkisk, og ukrainsk)

15. april: Understøttelse af OGG-lydfiler

21. marts: Mulighed for at slette flere filer ad gangen: Brugerne kan slette flere valgte filer fra deres samling på én gang

2. marts: Dokumentetiketter: Brugere kan klassificere dokumenter med etiketter, hvorefter de senere kan filtrere dokumenter efter etiketværdier

2021

16. november: Fremhævninger: Brugerne kan markere tekstafsnit i dokumenter, som skal fremhæves, og disse fremhævninger tildeles en dedikeret webadresse, som henviser til dem

16. november: Mulighed for at vælge og kopiere tekst fra et dokument

29. august: Understøttelse af Workspace-konto: Brugerne i Workspace-organisationer kan nu logge ind med deres arbejdsmailadresser.

13. april: Flere lydformater: Bedre understøttelse af kodning og tilføjelse af MP4, M4A, WMA (Windows Media Player), AAC, AIFF og RealAudio

4. april: Slet dokument: Brugerne kan slette enkelte dokumenter fra deres samling

22. marts: Understøttelse af enhedssprog: Brugerne kan vælge visningssproget for enheder fra en liste med over 65 sprog

22. marts: Understøttelse af lydsprog: Brugerne kan transskribere lydfiler på yderligere 10 sprog: Engelsk (Storbritannien/Australien), fransk, hebræisk, italiensk, nederlandsk, polsk, portugisisk, russisk, spansk og tysk

27. januar: Download af lydtransskription: Brugerne kan downloade en .txt-fil med transskriptionen af deres uploadede lydfiler.