Rollen en rechten

Pinpoint ondersteunt 3 rollen:

• Eigenaar
  • Bewerker
  • Kijker

Belangrijk: In gedeelde collecties worden geüploade bestanden beheerd door de eigenaar van de collectie. Als een bewerker bijvoorbeeld een bestand uploadt naar een gedeelde collectie, is het bestand eigendom van de collectie-eigenaar.

Pinpoint-rollen

Eigenaren:

• Kunnen bestanden/collecties maken, verwijderen, bekijken, downloaden, hernoemen, bewerken en publiceren.
  • Kunnen labels maken, verwijderen, bekijken, toepassen en toepassen ongedaan maken.
  • Kunnen markeringen maken, verwijderen en bekijken.
  • Zijn eigenaar van bestanden die ze uploaden.
  • Kunnen bijdragers toevoegen en toegangsniveaus van bijdragers wijzigen.
  • Hebben toegang tot documenten in Takeout.

Bewerkers:

• Kunnen bestanden maken, verwijderen, bekijken, downloaden, hernoemen en bewerken.
  • Kunnen labels maken, verwijderen, bekijken, toepassen en toepassen ongedaan maken.
  • Kunnen markeringen maken, verwijderen en bekijken.
  • Als bewerkers een collectie verlaten, blijven hun documenten en markeringen in de collectie.
  • Kunnen bijdragers toevoegen en toegangsniveaus van bijdragers wijzigen.
  • Toegevoegde bijdragers hebben standaard de rol van bewerker.

Kijkers:

• Kunnen bestanden bekijken en downloaden.
  • Kunnen labels en markeringen bekijken.

Toegang tot Pinpoint

Met volledige toegang kun je het volgende doen:

• Alle ondersteunde acties uitvoeren in documenten of collecties.
  • Gebruikers moeten volledige toegang hebben om eigenaar of bewerker van een collectie te zijn.

Met weergaverechten kun je het volgende doen:

• Tekst doorzoeken, selecteren en kopiëren.
  • Originele bestanden en audiotranscripties downloaden.
  • Gemarkeerde links in een collectie volgen.

Tips: Lees hoe je toegang tot je collectie deelt.