Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Rollen en rechten

Pinpoint ondersteunt 3 rollen:

• Eigenaar
  • Bewerker
  • Kijker

Belangrijk: In gedeelde collecties worden geüploade bestanden beheerd door de eigenaar van de collectie. Als een bewerker bijvoorbeeld een bestand uploadt naar een gedeelde collectie, is het bestand eigendom van de collectie-eigenaar.

Pinpoint-rollen

Eigenaren:

• Kunnen bestanden/collecties maken, verwijderen, bekijken, downloaden, hernoemen, bewerken en publiceren.
  • Kunnen labels maken, verwijderen, bekijken, toepassen en toepassen ongedaan maken.
  • Kunnen markeringen maken, verwijderen en bekijken.
  • Zijn eigenaar van bestanden die ze uploaden.
  • Kunnen bijdragers toevoegen en toegangsniveaus van bijdragers wijzigen.
  • Hebben toegang tot documenten in Takeout.

Bewerkers:

• Kunnen bestanden maken, verwijderen, bekijken, downloaden, hernoemen en bewerken.
  • Kunnen labels maken, verwijderen, bekijken, toepassen en toepassen ongedaan maken.
  • Kunnen markeringen maken, verwijderen en bekijken.
  • Als bewerkers een collectie verlaten, blijven hun documenten en markeringen in de collectie.
  • Kunnen bijdragers toevoegen en toegangsniveaus van bijdragers wijzigen.
  • Toegevoegde bijdragers hebben standaard de rol van bewerker.

Kijkers:

• Kunnen bestanden bekijken en downloaden.
  • Kunnen labels en markeringen bekijken.

Toegang tot Pinpoint

Met volledige toegang kun je het volgende doen:

• Alle ondersteunde acties uitvoeren in documenten of collecties.
  • Gebruikers moeten volledige toegang hebben om eigenaar of bewerker van een collectie te zijn.

Met weergaverechten kun je het volgende doen:

• Tekst doorzoeken, selecteren en kopiëren.
  • Originele bestanden en audiotranscripties downloaden.
  • Gemarkeerde links in een collectie volgen.

Tips: Lees hoe je toegang tot je collectie deelt.