Ondersteuning en feedback

Als je vragen hebt over het gebruik van Pinpoint die niet in de documentatie worden beantwoord, kun je contact opnemen met pinpoint-support@google.com. Zoek eerst in de documentatie naar antwoorden voordat je contact met ons opneemt.

Als je feedback over het product hebt, kun je op Feedback geven klikken in de documentweergave in Pinpoint. Geef zoveel mogelijk context en houd er rekening mee dat het feedbackkanaal niet gebruikt wordt voor ondersteuning.

Laat ons weten of deze documenten nuttig zijn: Klik op de link Feedback geven op dit artikel onderaan een Helpcentrum-pagina om ons op de hoogte te brengen van problemen op de pagina. Geef zo veel mogelijk details zodat we deze Help-pagina's kunnen verbeteren. Bedankt!