Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Veiligheid en privacy

Bij Google staat respect voor de gebruiker voorop bij alles wat we doen. Het internet verandert continu, dus moeten we onze beveiligingstechnologieën voortdurend verbeteren. In al onze producten zijn toonaangevende privacy- en beveiligingstechnologieën ingebouwd, ook in Pinpoint. Lees meer informatie in het Google Veiligheidscentrum.

Het privacyteam van Google is betrokken bij de introductie van elk nieuw Google-product. Het team beoordeelt de ontwerpdocumentatie en evalueert de code om ervoor te zorgen dat aan de privacyvereisten wordt voldaan. We volgen ook een strikt proces bij overheidsverzoeken om klantgegevens. Informatie over het aantal en type verzoeken dat we van overheden krijgen, kun je in het Google Transparantierapport vinden.

Waar gegevens worden opgeslagen

Als je een collectie in Pinpoint maakt, wordt je gevraagd de gegevens op te geven die je in de collectie wilt opnemen. Dit doe je door zowel bestanden en/of mappen in Drive te selecteren als bestanden van je computer. Pinpoint haalt dan de gegevens op uit de bestanden en mappen (inclusief submappen) die werden opgegeven. Pinpoint kopieert de content van de bestanden. Dit betekent dat de originele bestanden en mappen niet gewijzigd worden.