Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Over Pinpoint

Pinpoint is een onderzoekstool waarmee journalisten en academici grote verzamelingen documenten kunnen onderzoeken en analyseren. Met Pinpoint kun je honderdduizenden documenten, afbeeldingen, e-mails, handgeschreven notities en audiobestanden uploaden en doorzoeken op specifieke woorden of zinnen, plaatsen, organisaties en personen.

Werk samen met anderen door toegang tot je collectie te delen, tekst te markeren en links naar specifieke documenten of tekstselecties te delen.

Werken met grote hoeveelheden documenten

Een enkele Pinpoint-collectie kan tot 200.000 documenten bevatten, waaronder afbeeldingen, audiobestanden en gedrukte tekst.Uploading 67,456 files

Verschillende soorten documenten doorzoeken

Pinpoint gebruikt OCR- en spraak-naar-tekst-technologie zodat je tekst kunt zoeken in bestanden die op tekst gebaseerd zijn, zoals Microsoft Office-documenten, documenten met platte tekst en e-mails, maar ook tekst in afbeeldingen en audiotranscripten in meerdere talen.

Many types of content can be uploaded

Scan of hand-written note with text selected

Geavanceerde zoekmogelijkheden

Zoek op een exacte overeenkomst, een bijna exacte overeenkomst of een afgeleide vorm. Dit betekent dat een zoekopdracht voor 'moon' termen vindt als 'lunar' en 'moons' of zelfs 'lune' (Frans).Search for "auto" matches many variations of the term

Audio doorzoeken en er transcripts van maken

Je kunt audiobestanden van maximaal 2 uur uploaden en ze in doorzoekbare tekstbestanden omzetten door er een transcript van te maken. Pinpoint ondersteunt 8 talen voor audiotranscriptie.

Transcription of uploaded audio file

Privacy en delen

Je collecties zijn standaard privé en beschermd door de toonaangevende privacy- en beveiligingstechnologieën van Google. Je kunt je collecties selectief delen met iedereen die een Google-account heeft.

Sharing with specific people

Openbare collecties verkennen

Iedereen met een Google-account kan in elke openbaar gedeelde collectie in Pinpoint zoeken.