Picasa en Picasa Webalbums worden niet meer ondersteund. Meer informatie

Het albumarchief van Google gebruiken

Je kunt foto's bekijken, verwijderen of downloaden die je hebt geüpload naar andere Google-producten, waaronder:

• Picasa Webalbums
  • Blogger
  • Hangouts
  • Google Foto's

Foto's of albums verwijderen

Items die je verwijdert, worden ook verwijderd uit Google-producten waarin ze worden weergegeven, zoals Blogger.

1. Ga naar het albumarchief.
  2. Open de foto die of het album dat je wilt verwijderen.
  3. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Verwijderen Verwijderen .
  4. Als Verwijderen niet wordt weergegeven, klik je op Beheren in Google Foto's om je foto's te verwijderen.

Meer informatie over verwijderen in Google Foto's

Foto's of albums downloaden

1. Ga naar het albumarchief.
  2. Open de foto die of het album dat je wilt downloaden.
  3. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Downloaden Downloaden.