Albums, afbeeldingen en diavoorstellingen insluiten

U kunt uw blog of website aantrekkelijker maken door een diavoorstelling, album of afbeelding in te sluiten. U heeft hiervoor alleen een kort stukje HTML-code nodig dat u in de broncode van uw blog of website plakt. U kunt deze code als volgt vinden:

Diavoorstelling

U kunt een Flash-diavoorstelling van een webalbum insluiten. Deze wordt automatisch bijgewerkt wanneer u wijzigingen in het album aanbrengt. Ga als volgt te werk om een diavoorstelling in te sluiten:

1. Klik op de pagina Mijn foto's op uw album.
  2. Klik aan de rechterkant op 'Link naar dit album'.
  3. Klik op 'Diavoorstelling insluiten'.
  4. Kies de instellingen voor uw diavoorstelling, zoals het afbeeldingsformaat, bijschriften en automatisch afspelen.
  5. Wanneer u de instellingen heeft gekozen, kopieert u de resulterende HTML-code (Ctrl-C).
  6. Plak de HTML-code in de broncode van uw site (Ctrl-V).

Een album

Wanneer u een album insluit op uw site, wordt de omslag van het album weergegeven. Iedereen die op de omslagafbeelding klikt, wordt doorgestuurd naar het album in Picasa Webalbums. Ga als volgt te werk om een album in te sluiten:

1. Klik op de pagina Mijn foto's op uw album.
  2. Klik aan de rechterkant op 'Link naar dit album'.
  3. Kopieer de HTML-code (Ctrl-C) in het veld 'HTML plakken om in te voegen in website'.
  4. Plak de HTML-code (Ctrl-V) in de broncode van uw site.

Een afbeelding

Ga als volgt te werk om een afbeelding van Picasa Webalbums in te sluiten op uw site:

1. Klik op de pagina Mijn foto's op uw album.
  2. Klik op de foto die u wilt insluiten.
  3. Klik op Link naar deze foto in de rechterzijbalk.
  4. Stel de volgende voorkeuren in:
    • Selecteer het gewenste afbeeldingsformaat.
    • Selecteer 'Albumlink verbergen' om een link naar het betreffende album, die standaard bij de afbeelding wordt weergegeven, te verwijderen.
    • Selecteer 'Alleen afbeelding (geen link)' om alleen de URL van de afbeelding te krijgen, zonder link naar Picasa Webalbums.
  5. Kopieer de HTML-code (Ctrl-C) in het veld 'Afbeelding insluiten' aan de rechterkant.
  6. Plak de HTML-code (Ctrl-V) in de broncode van uw site.
Deze hulpmiddelen worden alleen gebruikt voor albums met de zichtbaarheidsinstelling 'Openbaar' of 'Beperkt, iedereen met de link'.