E-mailmeldingen

U kunt bepalen welke typen meldingen u met welke frequentie wilt ontvangen of u kunt zich helemaal afmelden voor e-mailmeldingen.

Instellingen voor e-mailmeldingen bijwerken

1. Klik op het tandwielpictogram tandwielpictogram in de rechterbovenhoek en kies Instellingen voor Foto's.
  2. Werk uw voorkeuren bij op het tabblad E-mailmelding.
  3. Klik op Wijzigingen opslaan.

Afmelden voor alle e-mailmeldingen

1. Klik op het tandwielpictogram tandwielpictogram in de rechterbovenhoek en kies Instellingen voor Foto's.
  2. Selecteer op het tabblad E-mailmelding het keuzerondje 'Nooit een overzicht sturen' en schakel de selectievakjes 'Er nieuwe opmerkingen worden geplaatst' en 'Iemand voegt mij toe aan de personen die hij of zij volgt' beide uit.
  3. Klik op Wijzigingen opslaan.

Google+-gebruikers: Volg deze instructies om de Google+-e-mailmeldingen voor opmerkingen en naamtags in te stellen.