Teksttags toevoegen

Gebruik tags om een foto te kenmerken zodat u en uw vrienden gemakkelijk specifieke foto's kunnen terugvinden. Ga als volgt te werk om tags toe te passen in Picasa Webalbums:

1. Meld u aan bij uw account voor Picasa Webalbums op http://picasaweb.google.nl met de aanmeldingsgegevens van uw Google-account.
  2. Klik op de foto waaraan u een tag wilt toevoegen.
  3. Klik op de knop Foto's van tag voorzien Tag rechts in uw scherm.
  4. Geef de tag op in het tekstvak en klik op Toevoegen. Als u meerdere tags wilt toevoegen, voert u na elke afzonderlijke tag een spatie in.

U kunt ook snel en eenvoudig tags toevoegen aan uw afbeeldingen met de software van Picasa.