Account annuleren

Je kunt je account van Picasa Webalbums op twee manieren annuleren:

1. Je Google-account verwijderen: dit betekent dat je de toegang verliest tot al je andere Google-producten, zoals Gmail of Google Agenda.
  2. Alle inhoud in je Google-account voor Picasa Webalbums verwijderen: je kunt al je albums verwijderen en daarmee wordt al je Picasa-inhoud verwijderd.
    1. Log in bij Picasa Webalbums op http://picasaweb.google.nl met de aanmeldingsgegevens van je Google-account.
    2. Selecteer het album dat je wilt verwijderen.
    3. In het menu Acties boven je foto's selecteer je de optie Album verwijderen.
    4. Klik op OK om te bevestigen dat je het album wilt verwijderen.
    5. Herhaal deze stappen voor elk album in het account dat je wilt verwijderen.

Meer informatie over Picasa Webalbums en Google+.