Account annuleren

U kunt uw Google-account voor Picasa Webalbums niet verwijderen zonder uw gehele Google-account te verwijderen, en in dit geval heeft u ook niet langer toegang tot uw andere Google-producten, zoals Gmail of Google Agenda. U kunt echter alle inhoud in uw Google-account voor Picasa Webalbums verwijderen door al uw albums te verwijderen:

1. Meld u aan bij Picasa Webalbums op http://picasaweb.google.nl met de aanmeldingsgegevens van uw Google-account.
  2. Selecteer het album dat u wilt verwijderen.
  3. Selecteer in het menu Acties boven uw foto's de optie Album verwijderen.
  4. Klik op OK om te bevestigen dat u het album wilt verwijderen.
  5. Herhaal deze stappen voor elk album in het account dat u wilt verwijderen.